Jump to content

Hugh Dick

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Første FTW3 Ultra i Norge? Blir ålreit å få satt dette i PC'en i morgen, mitt gamle GTX 1070 er svært modent for utskiftning. Fikk forøvrig rød "leppe".
 2. Jeg bestilte straks de la kortene på nettbutikken, på morgenen 18. september.
 3. EVGA 3080 FTW3 Ultra sendt fra Dustin Home for 10 minutter siden.
 4. Ålreit telefon, priset for høyt - så nå konkurrerer den med de etablerte premium-merkene, og den prisen er jeg ikke villig til å betale for noe som kommer med EMUI. Lite som slår EMUI når det kommer til strømsparing, men det går på bekostning av appene du ønsker å ha gående 24/7, til tross for at man manuelt legger inn unntak osv. Huawei har også blitt stadig gjerrigere på å sende ut oppdateringer til telefoner som er 1-2 år gamle, det er ikke noe stort pluss i boka. Blir nok en OnePlus som neste telefon, såfremt de ikke går på samme smellen (og med smell mener jeg premium-pris + bloatware/eget Android skall som trekker Android opplevelsen ned)
 5. Dette tilbudet er helt rått, og skal du ha anlegget til film er det denne pakken du ønsker deg. Til denne prisen - løp og kjøp! Skulle du ønske å kvitte deg med høyttalerne senere så får du igjen minst det du har muligheten til å kjøpe de for nå. Edit: For receiver kan du ta en titt på Onkyo eller Yamaha. Elektronikk stuper i pris mye raskere enn høyttalere, så her kan man gjøre ett kupp på Finn.
 6. Snapchat er ofte synderen på 5X. Spesielt med de nyeste oppdateringene av app og OS.
 7. Det har du helt rett i! Ser modellene fra RX-A850 og opp har pre-out. Uansett ville jeg dristet meg til å gå for en 750 om den dukker opp til fornuftig pris på finn. Fordelen med å handle brukt til riktig pris er at du ikke taper mer enn en hundrelapp dersom du har skaffet noe du ikke ble helt fornøyd med og selger videre.
 8. Hei! Jeg ville handlet på bruktmarkedet, så får du mye mer for pengene når du skal holde budsjett. Hvis du starter med en 7-kanalers hjemmekinoforsterker som f.eks Yamaha RX A750 og ett par gulvstående fronter av ett typisk merke det er stort omløp av, som B&W, Klipsch, Monitor Audio etc., så har du en glimrende start på nytt anlegg. Til musikk alene holder dette i massevis, og vil duge mer enn greit nok til film og tv. Når du senere får problemer med for mye penger på bankkontoen kan du utvide med sub, senter, bakhøyttalere. Sikkert mange her som gjerne hjelper deg å plukke noen godbiter på finn.no Til 15000 burde det la seg gjøre å skaffe forsterkeren jeg nevnte og ett par B&W CM8 eller tilsvarende fra andre fabrikat.
 9. Har heller ikke opplevd noen endring i batteritid.. fremdeles middelmådig!
 10. Så bra. Fint at google fortsatt støtter 5x Eller Nougat, som artikkelen tar for seg.
 11. Enig. Fotoalbum og kamera er litt mer snappy også.
 12. For de som vil oppdatere med ADB sideload: http://www.androidpolice.com/2016/08/22/flash-all-the-things-full-android-7-0-nougat-nexus-ota-roundup/ Tok en under en halvtime og gikk helt smertefritt.
 13. Microsoft solgte akkurat hele hardwareavdelingen sin til Foxconn. Sånn i tilfelle det påvirker beslutningen. http://gizmodo.com/microsoft-is-selling-off-its-feature-phone-division-1777276711 EDIT: For mobiler altså.. Til 3000,- kan jeg anbefale Nexus 5X, den lagger ikke med mindre du prøver å kjøre alt du har av apper på likt. Tar helt ålreite bilder i dagslys, men en litt noe snodig vidvinkel effekt (og jeg bruker auto på alle innstilinger), eksempel: At bildet er skjevt skyldes fotografen.
 14. Støtter denne, har den selv! Eneste jeg har å utsette på denne er at det til tider er litt lite krefter bak panseret, så den lugger (ikke av betydning, men akkurat merkbart) hvis det skjer mye på en gang. Har også hørt at den har litt lavt volum på hodetelefonutgangen, men det har jeg ikke testet selv. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med hvor mye mobil jeg har fått for pengene. Den er kjapp å lade opp. har god skjerm (med litt dårlig sortnivå), absolutt godt nok kamera, kjører helt standard Android og har alltid nyeste versjon av Android tilgjengelig for nedlastning rett etter release.. Helt konge til mitt bruk.
×
×
 • Create New...