Jump to content

oxidized

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oxidized

 1. Fikk henta min nå også (Oslo). Venta i kø i kassa (butikkene er åpne igjen ), men der fikk jeg beskjed om å hente den ute på parkeringsplassen. 😛
 2. Så jeg skal snakke med de gjennom gitteret for klikk og hent?
 3. Hvordan funker det egentlig? Må man ringe opp en butikk nå snart for å bestille til 4.mai, eller kan man kun ringe de for å bestille selve 4. mai?
 4. Anbefaler alle å teste ut Demon's Souls, digger det hardt. Mitt første Souls-spill (prøvde Bloodbourne, men ga opp ganske tidlig pga lagg og load). Ganske vanskelig ja, men samtidig veldig givende og gøy.
 5. Knappen ble sannsynligvis blå ganske mange sekunder etter at tilgangen til å legge inn produktet i handlekurven ble åpnet da.
 6. Vanskelig å vite, jeg har satt på notification på "playstation 5" på Finn og alle annonsene får ekstremt raskt mange "favoritter" før de forsvinner rett etterpå.
 7. Ouch, kombinasjonen av folk som venter på den vanlige pakken sin og folk som niventer på PS5s er nok ikke det beste for webservern nei 😛
 8. Ja, håper det 🙂 Godt mulig de la inn en kunstig forsinkelse på én dag for å ikke bryte lanseringsdato
 9. Samme her. Gleder meg til å stikke ned til butikken klokka 15 (da alle andre post-i-butikk-pakker kommer dit). Jeg fikk faktisk leveringsbekreftelsen fra Elkjøp først klokka 21 i går (første mail siden ordrebekreftelsen i september), så virker heldigvis ikke som de som fikk informasjon først nødvendigvis får pakken først.
 10. Når refresh raten ikke treffer skjermens 60 hertz (eller ikke er 30 fps, som lett kan dobles) kan du enten velge mellom screen tearing eller input lag (vsync) for å løse problemet. Derfor VRR/Gsync er en greie. Du merker kanskje ikke screen tearing/input lag fordi du er vant til det, men man merker det definitivt hvis man har opplevd en virkelighet uten. For å ikke nevne judder da, med ustabil framerate.
 11. Xbox Series X har blant annet en splitta minnestruktur med 6GB tregt RAM/10GB raskt RAM og flere lavere klokka CUs. Totalen i teraflops på XSX blir høyere, men det er gjerne langt vanskeligere å utnytte flere lavere klokka kjerner til det fulle enn flere Mhz på færre kjerner.
 12. Du merker STOR forskjell på 25 fps vs 30 fps, eller 55 fps vs 60 fps. Med mindre du ikke har VRR da som gir like frametimes.
 13. Egentlig ganske interessant at de fleste crossplatform-spillene kjører bedre på PS5 enn Xbox Series X, det hadde ikke mange trodd. Det kan kanskje ende opp som med 360vsPS3, hvor PS3 teknisk sett var kraftigere, men mye vanskeligere å utnytte fullt ut, så mange 360-spill kjørte faktisk best.
 14. Ja, har skjønt at det er lite vits å spørre Elkjøp sin kundeservice om noen ting angående Playstation 5-levering, de har null troverdighet. Det eneste man kan gjøre er å vente, den kommer jo ikke noe fortere uansett hva support sier.
 15. Har testet DualSense nå endel med Windows, haptics er noe helt annet enn rumble ja! Gøy å mute TVen og holde DualSense opp til øret, er som en liten høyttaler. Man kan fint høre stemmer gjennom hapticen, så nøyaktig er det.
 16. Da fikk jeg akkurat DualSense fra Coolshop Men jeg har enda ikke fått epost fra Elkjøp. Ordrebekreftelse på DE 10:03
 17. Fikk omtrent samme mail fra CoolShop i dag også for en DualSense.
 18. Anbefaler alle å sjekke ut Level Up Norges fantastiske Xbox Series SX-lanseringspesial i Spilluka #75. 1 time med kos og snakk rundt lanseringen, inkludert topplister for de beste Games Pass-spillene folk bør sjekke ut:
 19. Hadde lest flere steder at postgangen er stengt på lørdager, men ut ifra det jeg googla meg fram til nå er det heldigvis delvis feil, virker som de leverer til post-i-butikk ja
 20. Haha huff, jeg leste gjennom hele Xbox Series X-lanseringstråden nå (anbefaler Chrome-utvidelsen NextPage for de som vil gjøre det samme), og det er mye rart der. Elkjøp sin support kommer med rare konspirasjonsteorier om at postkontorer har mottatt konsoller de ikke har mottatt, forskjellig informasjon fra forskjellige supportansatte, random hvem som får på lanseringsdato og andre som må vente i dagevis selv om de bor sentralt. Komplett roter som vanlig. Osv.. Grugleder meg selv litt til lanseringen av PS5, håper jeg er heldig og får den på lanseringsdagen. Potensielt problematisk at den 19. er en torsdag, muligens mange som må vente på stengt postgang over helgen. For meg er det også generelt helt tilfeldig om pakker kommer til postkontoret eller til post-i-butikk. Håper på post-i-butikk, må være tortur å vente til postkontoret åpner igjen om den kommer rundt kvelden.
 21. Haha, wow. Grugleder meg nesten til neste uke når jeg skal få min PS5 av Elkjøp. Totalt off-topic, men NextPage er forøvrig en fantastisk Chrome-extension som gjør at alle sidene i en forumtråd lastes automatisk på samme nettside, trenger bare å skrolle nedover. Nyttig her, hadde vært mas å lese 26 sider ellers.
 22. Noen som har hørt noe mer fra Elkjøp i det siste?
 23. Kjøp en powerbank på 10000/20000 mah og legg den på sofabordet ditt. Null stress, om du må lade kontrolleren så bare plugger du den i powerbanken og fortsetter å spille uten at du merker noe forskjell, og vipps så er den fullada til neste session. Det høres ikke ut som noen stor greie, men det er faktisk en bra lifehack. Det er noe annet med en stor kabel over gulvet enn en powerbank i sofaen, man merker ikke at man lader mens man spiller. Alltid fullada kontroller basically.
×
×
 • Create New...