Jump to content

Oksygen88

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

405 profile views
 1. Det er sosialdemokraten Jytte Guteland som mener kjernekraft ikke kan stemples som bærekraft uten å ha noe særlig resonnement bak dette. Fremstår for meg som et ideologisk innlegg. Virker som dette er NTB skriv som TU ikke har gått noe særlig igjennom, fordi Jytte virker ikke å ha noe som bakker dette opp. Mener hun noe konkret om bærekraft innen de tre delene som den originalt er bygd på (økonomi, sosialt, miljø og klima) så bør hun si, realitet er at kjernekraft kan konkurrere med sol og vind på alle disse områdene. @FrihetensRegn hvor for du 200 øre fra, referer du til generelle prisnivået de siste månedene eller kjernekraften pris? I følge denne artikkelen vil konvensjonell kjernekraft LCOE ligge på 60øre/kWh og en BWRX-300 vil ligge et sted like under 40 øre/kwh. https://klimavenner.no/billig-strom/
 2. Tvangsfinansiert statspropaganda, jeg ser aldri driten NRK lager likevel må jeg betale for den driten. De har vist gang på at de ikke viser andre synspunkter. I valgkampen ble ikke nye småpartier nevnt. Hadde vært mye mer spenende debatter, en det jævlig kjedelige politikere vi har nå.
 3. Det er klart at det muligheter å kutte litt her i offentlig sløsinger, saker som dette viser jo at godene er svært bra, og reaksjonene fra folk viser jo at mange mener dette ikke er riktig, selv om det nå er svært spesielt å være registeret på gutterommet når man har familie. Til slutt så stemmer jo folk på partier som lar dette forsette, så man blir jo ikke kvitt sløsing med det første.
 4. Det blir jo galskap om man inkluderer MDG-folka i regjering, tror spesielt AP kommer til å miste folk ved neste valg. Og det viser at MDG ikke er sentrumsparti, de søker oftes mot venstre. Om dette blir realiteten, blir jo nesten å vurde å flytte ut av Norge, folk kommer til å bli skattet ihjel og offentlig sløsing kommer til å øke igjen. Kommer vi til å nå over 70% av norsk BNP som offentlig? Ellers er det fint å se at andre partier blir nevnt en sjelden gang.i media, media gidder jo ikke å lage saker om de partiene som utfordrer de andre ni. Liberalistene har ofte fått 1% på målinger, sammen med INP og Demokratene.
 5. Jeg synes nå det er rart at vi bor i 2021, og folk ennå tror på eventyr for voksne. Men jeg er for din frihet til å tro på det. Det er vel ikke noe annet å forvente fra kristen konservative at man er imot folks rettigheter. Gøy da at dere bruker teknologi homofile var med på finne opp med folk som Turning. Kan derimot være enig i at man bør se mer på offentlig sløsing, som til støtte til religion f.eks.
 6. La dette til nå, sammen med blank.
 7. Har ikke brukt diskusjon.no så mye, men alt skal være anonymt, jeg kan ikke se hvilken bruker som stemmer hva. Bare antall stemmer, som alle kan se. Virker jo generelt at SP kan få mange stemmer i år, og at det blir "årets" protest parti. Jeg kjenner ikke så mye til partiet, men om de er for hydroponi så blir jeg med for dem, men synes de er veldig for tradisjonelt landbruk. Som vanlig dekker NRK kun de ni størte partiene, virker ikke som noe fra de nye partiene er tatt med i valgometer eller partiguiden. https://www.nrk.no/valg/2021/partiguiden/nb/ Personlig hadde jeg vært for om vi kunne hatt valg av saker sånn som i USA, tror det er mange saker som folket egentlig for, men som partiene eller folkevalgte ikke tør å ta tak i. F.eks om man får 50 000 signaturer, kunne en valgsak blitt med, slik at man kan stemme på sak og parti. Blant annet kunne jo det gjort at weed kunne blitt legalisert som det er i ferd med å bli i mange stater i USA, samt at man kanskje kunne fått aktiv dødshjelp.
 8. Heller en stemme på en nytt parti, enn til de som øker statsbudsjettet år for år og sløser med skattepenger. Det kommer til å gå galt, når pensjonisttrykket øker og vi en gang i fremtiden kanskje ikke har olje som en melkeku. Personlig frihet og ansvarlig brukt av penger er viktig for meg.
 9. Jeg tror partiene passer på hverandre, det fleste som er inne der har jo endel prosjekter under beltene hvor million og milliarder har blitt svidd av unødvendig. Men tror folket er ganske oppgitt pga arbeidsmiljø saken + 5,2 milliarder. Det er jo litt veksel. Nå prøver hun desperat å skylde på Rødt, men hun gadd jo heller ikke å trekke seg, og ville trekke med hele byrådet, selv om hun vet at MDG sikkert får en person inn på tinget fra Oslo, siden det virker som så mange i Oslo elsker sykkelveien og øko-markeder. Hvorfor er det så jævlig vanskelig for prosjekter å holde seg innenfor budsjettet, er det ikke derfor de har anbud og en armé med konsulenter for å holde litt kontroll på pengebruken?
 10. Hei, Stemmer. Jeg skal legge dem inn.
 11. Nå går Oslo byrådet, pga at Lan ikke ville trekke seg, er det taktikk kun fordi hun nå skal sikte seg inn på tinget? Man kan mene mye om MDG, men dette partiet vil sløse skattepenger som aldri før. Nå har de klart tiden budsjettsprekk på 5,2 milliarder, jeg ser at mange av tilhengerne ikke bryr seg om denne summen, men dette er en god slump med penger. Ville en leder i en privat bedrift beholdt sin stilling om hen sløste 5,2 milliarder?
 12. Lærere og sykepleiere har stått på, men synes det var lite fokus på at privat næringsliv har hatt store økonomiske problemer, tenk på alle som jobber innen reise, overnatting, pub og restauranter. Mange klarer seg nok, men det ikke alle som er del av stort konsern. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor SP får så mye oppslutning, klarer personlig ikke den latteren til Vedum. Hadde vært meget slitsomt å hørt den latteren over de neste 4 årene. Jeg er opptatt av sløsing av skattepenger, det er sykt mye rart den norske staten og kommuner bruker penger på. Det er mye man kan se kritisk på. Synes også at man bør vurdere å gå av når man går milliarder over budsjett, blir veldig enkelt å si, sånn er det bare, men hadde det vært i en bedrift hadde man nok fått sparken.
 13. Synes det har vært lite fokus på valget i år, nå er det mindre enn 100 dager til valget. Jeg er faktisk en person som liker valgdebatter. Har du bestemt deg for hvilket parti du skal stemme på ved stortingsvalget 2021? Hva synes du er de viktigste temaene? Har lagt til poll.
×
×
 • Create New...