Jump to content

Oksygen88

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

79 profile views
  1. Lærere og sykepleiere har stått på, men synes det var lite fokus på at privat næringsliv har hatt store økonomiske problemer, tenk på alle som jobber innen reise, overnatting, pub og restauranter. Mange klarer seg nok, men det ikke alle som er del av stort konsern. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor SP får så mye oppslutning, klarer personlig ikke den latteren til Vedum. Hadde vært meget slitsomt å hørt den latteren over de neste 4 årene. Jeg er opptatt av sløsing av skattepenger, det er sykt mye rart den norske staten og kommuner bruker penger på. Det er mye man kan se kritisk på. Synes også at man bør vurdere å gå av når man går milliarder over budsjett, blir veldig enkelt å si, sånn er det bare, men hadde det vært i en bedrift hadde man nok fått sparken.
  2. Synes det har vært lite fokus på valget i år, nå er det mindre enn 100 dager til valget. Jeg er faktisk en person som liker valgdebatter. Har du bestemt deg for hvilket parti du skal stemme på ved stortingsvalget 2021? Hva synes du er de viktigste temaene?
  3. Elektrolyse for å lage hydrogen skaffer oss nok energi fra fornybare kilder.Så er det opp til oss om vi vil bruke hydrogen direkte i brenselceller eller lage f. eks. metanol til bruk i tradisjonelle kraftverk. Legg inn det i kraftprisen så skal vi se hvordan det blir. Legg det inn på samme kapasitet som 7% av engelsk kraftbehov.
  4. Er dette teknisk ukeblad? Miljøvernere mener den er skadelig? Hvor er bevisene? Hvor mange MWh og CO2 erstatter kraftverket? Hvilket energikilder erstatter kraftverket?
×
×
  • Create New...