Jump to content

kaopra

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Takk Svein M for hjelpen med Outlook jeg hopper av - ser at jeg har ikke en sjangs i havet med Outlook å overføring av kontakter til Outlook. Oppgaven ble for vanskelig. Men Takk Kaopra..
 2. Hei Takk igjen for hjelp - men nå har jeg kjørt hrlt i grøfte se på dette https://ibb.co/XxRR4Bn Jeg fikk en grå plate på akrivebordet - restartet på nytt å da forsvandt den var ikke til noen nytte den. Nå sletter jeg alt å prøver helt fra nytt nå - - Laster ned programmet på nytt å tar dt fra dn kanten . Gir ikke opp får sjå jeg kommer tilbake om jeg får lov nå ser det mørkt ut så langt jeg prøver igjen Hei så lenge..
 3. Ja jeg forsøkte å svare deg - så ble det borte så klart - 1 jeg må ha alt med en Teskje? Trinn 1 har jeg forsøkr mer en 10 gange Trinn 2 se vedlegg - jeg er logget inn - har også poster der - men jeg må finne Adresseboken så jeg får limt inn mine kontakter. Er det en skjult hemmelighet? Hvia ja så forklar lidt mer hvis du kan - hvis ikke da dropper vi dette -- om jeg skal bruke timer er dette ok det har jeg gjort før. Takk.
 4. Jeg ønsker og få en ny Epost Outlook bruker i dag Gmail. Hva gjør jeg selv -Ekspoter som - markert Goog-CSV går videre til Outlook-CSV -Eksporter. Jeg får en Mappe på på mitt Skrivebordet - der kommer alle mine kontakter i Excel format. og Mappen er i Excel format den kan da ikke brukes til noe flytting - Her er det stopp .Forstå ikke hva jeg kan bruke den til? Er der noen som kan hjelpe meg så jeg får plassert mine kontakter i Outlook - Jeg har lastet ned Outlook og opprettet Konto. Hva gjør jeg feil her Takk for hjelp. (har begrenset erfaring på computer) Kaopra. contacts (10).csv
 5. utakt Ja, du må bare spørre i tråden igjen hvis du ikke får det til. Det er sikkert flere som kan hjelpe med dette også. .............................. Kjære deg du skrev dette over her utak – jeg trenger mer hjelp av deg jeg kjøre i Grøften kommer ikke opp? Sorry. Jeg har jo oppskriften du ga meg men. Google – klikk på Bokmerker Ok – Bokmerkebehandling ok - Der møter jeg første problem - 4 Klikk på (Organiser) Hvor og får dette bilde https://ibb.co/XLdfF8P Her finner jeg ikke noe Grganiser - og da kommer jeg heller ikke til neste stepp 5 Klikk på Eksporter bokmerker til HTML-TH - Spørsmål vil det da havne på Firefox nei? Må jeg legge det i en mappe eks D ? Og impoter fra den kanten? Til Firefox? Er det en tanke? Kan du støtte meg lidt her. Takk. ..................................... Dette er ikke emne eller spørsmålet. Bare noe jeg sliter med. Beklager har vert syk er straks bedre - Men jeg har et Handikapp jeg Ser omtrent ikke nå - skal bestille Opprasjon med dette - får gjort det på klinikk men vent til høsten ikke nå under corwitt sa Sykehuset – jeg sliter bare ved og skrive dette her - Ha en fin dag.
 6. Utkt herlig Stor Takk til deg for ditt svar - vi er ikke like flinke alle å vi eldre vil jo så gjerne men sporre ja vi kvier oss ofte til dette Samfunnet blir mer og mer Digitalisert jeg ble veldig glad for ditt svar og din hjelp så langt 1000 Takk Kaopra. Ha en fin dag. hjemme her er det sommer 35 grader og helt nydelig.
 7. Utakt Jeg tror du hadde losning for meg - jeg har ikke gjort det enda - har vert syk noen dage - skulle jeg ikke klare det eller noe jeg ikke forstå kan jeg da komme å sprre deg igjen Takk for din kjelp. Kaopra.
 8. Stratleray Undskyld min forklareing - man lære så lenge man lever? (Bokmark skal flyttes fra Google til Firefox Hvordan?) Slutt.
 9. Takk for ditt svar håper jeg får til? Det klare jeg det kanskje - får jeg det ikke til må jeg bare leve med det og droppe Firefox Men Takk for din din hjelp å jeg avslutter tråden
 10. Jeg Kjøre Win10 Home jeg får ikke flyttet mine Bokmerker fra Google Chrome til Firefox – Google klare ikke Nettbanken min – nå har jeg fått Digital Postkasse også der er der problem hvorfor vet jeg ikke. Nettbank og Digital Postkasse fungere fint med Firefox begge 2 – andre påstår at dette er en helt ok løsning raskere også som Nettleser. Jeg får logget inn på Firefox uten problem – men få med meg Bokmerker over det sliter jeg med er der noen som kan hjelpe meg med det Takk. Jeg har ikke så mye greie på computer og da er kanskje ikke dette stedet her. Dette er vel bare for Brukere med over 10000 innlegg - men hvis noen senker skuldrene en del vil jeg bli forferdelig gla for lidt hjelp - Beklager jeg spør men Takk om noen stiller opp for meg. Jeg er ikke et Troll som spør heller. trenger bare hjelp. Ha en fin dag. og Takk så langt.
 11. Ja Merko men jeg Takker han ikke i hele tatt for den beskrivelse han kom med den var til lite hjelp og han som har over 137000 innlegg. Men forventer lidt mer av en slik Gubbe og han må også huske der er dem som har langt mindre faring en han - fJeg fattet det slik han ville bare imponere hvor flink han var. Å han om det. Diskusjon er for alle enten man kan lite eller mye eller hva mener du? Vi stopper her dette er svar godt nok KLaopraa
 12. Svaret ligger vel her og noter det var meget godt forklart. Prøvd Windows key + mellombar?
 13. Bare Oppdatering: Ingen stilte opp - men jeg klarte og løse den selv - så derfor lukker jeg nå Tråden Hadde tenkt og legge den på hylla for ikke løst men det trengs ikke nu. Takk for alle som stilte opp. Kaopra.
 14. Dubius. 13795 innlegg.. Skal v i legge denne på hylla for ikke besvart spørsmål? Du har du har mange innlegg hvordan har du klart dette – men denne var for vanskelig vist for deg - evt andre også mulig der ikke er noe svar på denne oppgaven. Forstår bare ikke hva problemet er selv – 3 Tastatur er nå prøøøvd alle har samme problem. ØØØØØØØØØØØØØ øøøøøøøø 1 Tastatur er helt nytt tatt ut av esken i dag så støøøv er det ikke snak om. På Win 10 kan du få et Skjermtastatur det funker heller ikke samme problem det med øøøøøøøøøøøøøø betyr dette problemet løøøøses kun ved kjøøøp av en ny computer? Lidt trist faktisk - for den fungere utmerket alt er Oppdatert - Rask er den også – Helt ærlig må man gi opp og løøøøøøøse den oppgaven ja kanskje? 2 Har stilt opp her hos meg men ingen så langt har fått det til enda.
 15. Ja det forstod jeg ikke stort av - Dublous mewner du Windows nøøøkkelen 25 tall altså koden? Er du i Karantene også med hjemmekontor - ta deg en drink og forklar lidt mer Takk.
×
×
 • Create New...