Jump to content

kaopra

Medlemmer
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

782 profile views
  1. Takk Svein M for hjelpen med Outlook jeg hopper av - ser at jeg har ikke en sjangs i havet med Outlook å overføring av kontakter til Outlook. Oppgaven ble for vanskelig. Men Takk Kaopra..
  2. Hei Takk igjen for hjelp - men nå har jeg kjørt hrlt i grøfte se på dette https://ibb.co/XxRR4Bn Jeg fikk en grå plate på akrivebordet - restartet på nytt å da forsvandt den var ikke til noen nytte den. Nå sletter jeg alt å prøver helt fra nytt nå - - Laster ned programmet på nytt å tar dt fra dn kanten . Gir ikke opp får sjå jeg kommer tilbake om jeg får lov nå ser det mørkt ut så langt jeg prøver igjen Hei så lenge..
  3. Ja jeg forsøkte å svare deg - så ble det borte så klart - 1 jeg må ha alt med en Teskje? Trinn 1 har jeg forsøkr mer en 10 gange Trinn 2 se vedlegg - jeg er logget inn - har også poster der - men jeg må finne Adresseboken så jeg får limt inn mine kontakter. Er det en skjult hemmelighet? Hvia ja så forklar lidt mer hvis du kan - hvis ikke da dropper vi dette -- om jeg skal bruke timer er dette ok det har jeg gjort før. Takk.
  4. Jeg ønsker og få en ny Epost Outlook bruker i dag Gmail. Hva gjør jeg selv -Ekspoter som - markert Goog-CSV går videre til Outlook-CSV -Eksporter. Jeg får en Mappe på på mitt Skrivebordet - der kommer alle mine kontakter i Excel format. og Mappen er i Excel format den kan da ikke brukes til noe flytting - Her er det stopp .Forstå ikke hva jeg kan bruke den til? Er der noen som kan hjelpe meg så jeg får plassert mine kontakter i Outlook - Jeg har lastet ned Outlook og opprettet Konto. Hva gjør jeg feil her Takk for hjelp. (har begrenset erfaring på computer) Kaopra. contacts (10).csv
×
×
  • Create New...