Jump to content

kaopra

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kaopra

 1. Takk Svein M for hjelpen med Outlook jeg hopper av - ser at jeg har ikke en sjangs i havet med Outlook å overføring av kontakter til Outlook. Oppgaven ble for vanskelig. Men Takk Kaopra..
 2. Hei Takk igjen for hjelp - men nå har jeg kjørt hrlt i grøfte se på dette https://ibb.co/XxRR4Bn Jeg fikk en grå plate på akrivebordet - restartet på nytt å da forsvandt den var ikke til noen nytte den. Nå sletter jeg alt å prøver helt fra nytt nå - - Laster ned programmet på nytt å tar dt fra dn kanten . Gir ikke opp får sjå jeg kommer tilbake om jeg får lov nå ser det mørkt ut så langt jeg prøver igjen Hei så lenge..
 3. Ja jeg forsøkte å svare deg - så ble det borte så klart - 1 jeg må ha alt med en Teskje? Trinn 1 har jeg forsøkr mer en 10 gange Trinn 2 se vedlegg - jeg er logget inn - har også poster der - men jeg må finne Adresseboken så jeg får limt inn mine kontakter. Er det en skjult hemmelighet? Hvia ja så forklar lidt mer hvis du kan - hvis ikke da dropper vi dette -- om jeg skal bruke timer er dette ok det har jeg gjort før. Takk.
 4. Jeg ønsker og få en ny Epost Outlook bruker i dag Gmail. Hva gjør jeg selv -Ekspoter som - markert Goog-CSV går videre til Outlook-CSV -Eksporter. Jeg får en Mappe på på mitt Skrivebordet - der kommer alle mine kontakter i Excel format. og Mappen er i Excel format den kan da ikke brukes til noe flytting - Her er det stopp .Forstå ikke hva jeg kan bruke den til? Er der noen som kan hjelpe meg så jeg får plassert mine kontakter i Outlook - Jeg har lastet ned Outlook og opprettet Konto. Hva gjør jeg feil her Takk for hjelp. (har begrenset erfaring på computer) Kaopra. contacts (10).csv
 5. utakt Ja, du må bare spørre i tråden igjen hvis du ikke får det til. Det er sikkert flere som kan hjelpe med dette også. .............................. Kjære deg du skrev dette over her utak – jeg trenger mer hjelp av deg jeg kjøre i Grøften kommer ikke opp? Sorry. Jeg har jo oppskriften du ga meg men. Google – klikk på Bokmerker Ok – Bokmerkebehandling ok - Der møter jeg første problem - 4 Klikk på (Organiser) Hvor og får dette bilde https://ibb.co/XLdfF8P Her finner jeg ikke noe Grganiser - og da kommer jeg heller ikke til neste stepp 5 Klikk på Eksporter bokmerker til HTML-TH - Spørsmål vil det da havne på Firefox nei? Må jeg legge det i en mappe eks D ? Og impoter fra den kanten? Til Firefox? Er det en tanke? Kan du støtte meg lidt her. Takk. ..................................... Dette er ikke emne eller spørsmålet. Bare noe jeg sliter med. Beklager har vert syk er straks bedre - Men jeg har et Handikapp jeg Ser omtrent ikke nå - skal bestille Opprasjon med dette - får gjort det på klinikk men vent til høsten ikke nå under corwitt sa Sykehuset – jeg sliter bare ved og skrive dette her - Ha en fin dag.
 6. Utkt herlig Stor Takk til deg for ditt svar - vi er ikke like flinke alle å vi eldre vil jo så gjerne men sporre ja vi kvier oss ofte til dette Samfunnet blir mer og mer Digitalisert jeg ble veldig glad for ditt svar og din hjelp så langt 1000 Takk Kaopra. Ha en fin dag. hjemme her er det sommer 35 grader og helt nydelig.
 7. Utakt Jeg tror du hadde losning for meg - jeg har ikke gjort det enda - har vert syk noen dage - skulle jeg ikke klare det eller noe jeg ikke forstå kan jeg da komme å sprre deg igjen Takk for din kjelp. Kaopra.
 8. Stratleray Undskyld min forklareing - man lære så lenge man lever? (Bokmark skal flyttes fra Google til Firefox Hvordan?) Slutt.
 9. Takk for ditt svar håper jeg får til? Det klare jeg det kanskje - får jeg det ikke til må jeg bare leve med det og droppe Firefox Men Takk for din din hjelp å jeg avslutter tråden
 10. Jeg Kjøre Win10 Home jeg får ikke flyttet mine Bokmerker fra Google Chrome til Firefox – Google klare ikke Nettbanken min – nå har jeg fått Digital Postkasse også der er der problem hvorfor vet jeg ikke. Nettbank og Digital Postkasse fungere fint med Firefox begge 2 – andre påstår at dette er en helt ok løsning raskere også som Nettleser. Jeg får logget inn på Firefox uten problem – men få med meg Bokmerker over det sliter jeg med er der noen som kan hjelpe meg med det Takk. Jeg har ikke så mye greie på computer og da er kanskje ikke dette stedet her. Dette er vel bare for Brukere med over 10000 innlegg - men hvis noen senker skuldrene en del vil jeg bli forferdelig gla for lidt hjelp - Beklager jeg spør men Takk om noen stiller opp for meg. Jeg er ikke et Troll som spør heller. trenger bare hjelp. Ha en fin dag. og Takk så langt.
 11. Ja Merko men jeg Takker han ikke i hele tatt for den beskrivelse han kom med den var til lite hjelp og han som har over 137000 innlegg. Men forventer lidt mer av en slik Gubbe og han må også huske der er dem som har langt mindre faring en han - fJeg fattet det slik han ville bare imponere hvor flink han var. Å han om det. Diskusjon er for alle enten man kan lite eller mye eller hva mener du? Vi stopper her dette er svar godt nok KLaopraa
 12. Svaret ligger vel her og noter det var meget godt forklart. Prøvd Windows key + mellombar?
 13. Bare Oppdatering: Ingen stilte opp - men jeg klarte og løse den selv - så derfor lukker jeg nå Tråden Hadde tenkt og legge den på hylla for ikke løst men det trengs ikke nu. Takk for alle som stilte opp. Kaopra.
 14. Dubius. 13795 innlegg.. Skal v i legge denne på hylla for ikke besvart spørsmål? Du har du har mange innlegg hvordan har du klart dette – men denne var for vanskelig vist for deg - evt andre også mulig der ikke er noe svar på denne oppgaven. Forstår bare ikke hva problemet er selv – 3 Tastatur er nå prøøøvd alle har samme problem. ØØØØØØØØØØØØØ øøøøøøøø 1 Tastatur er helt nytt tatt ut av esken i dag så støøøv er det ikke snak om. På Win 10 kan du få et Skjermtastatur det funker heller ikke samme problem det med øøøøøøøøøøøøøø betyr dette problemet løøøøses kun ved kjøøøp av en ny computer? Lidt trist faktisk - for den fungere utmerket alt er Oppdatert - Rask er den også – Helt ærlig må man gi opp og løøøøøøøse den oppgaven ja kanskje? 2 Har stilt opp her hos meg men ingen så langt har fått det til enda.
 15. Ja det forstod jeg ikke stort av - Dublous mewner du Windows nøøøkkelen 25 tall altså koden? Er du i Karantene også med hjemmekontor - ta deg en drink og forklar lidt mer Takk.
 16. Etterlysnong på bokstaven Ø. Jeg mangler denne Bokstav Ø – ø den finnes på computeren Æ - æ og A - å har jeg også – Språk Norsk Bokmål . Også. Der er ikke innstalert Engelsk på computeren trenger det ikke. Har helt nytt Tastatur her prøøøø de det gamle føøøøørst men nei - samme problem når jeg skriv Email eller er på Word. Hvordan kan har jeg da fått det til ja se ovenfor? ØØØØØØØØØØØ jeg trykker flere gange endelig svare den – Da setter jeg musen i jobb redusere til der bare er1 igjen Tungvint ja men tungvint. Jeg gjetter ligger feilen på computeren nei den er jo på Norsk Bokmål og Tastaturet på Engelsk kanskje eller er der noen som har en forklaring? Takk for en løøøøøøøø sning om noen har..
 17. Kaopra er tilbake jeg har løst problemet Hama lydadapter (2 x RCA-innganger- 3.5mm jack) Det finnes hos Elkjøp er på lager også. Jeg må søke lidt på nett her fordi jeg bor her - får ikke kjøpt hjemme i Norge jeg kan ikke kjøpe noen ting der og bry Vennet å Familie nei ikke i dei corona tider Norge driv med Netthandel også men kun innenlands - Grunn for dette er Norsk telefon nummer + ar du står i Folkeregisteret (det siste er bare for orientering) Til Dere som svarte meg god helg. Kaopra.
 18. sedberg Takk for ditt svar jeg bor ikke i Norge lengre - å kjøpe på Elkjøp - Norge krever at du har Norsk telefon nr Norsk bosteds adresse det har ikke jeg så det er utelukket - jeg har brukt Minidata i flere år - kjempe Bra Nu også den kjøpt via Ebay Trodde det var normalt meg tilkopling av mikrofom + Høytaler men nei det er den ikke - minidata vil jeg ikke levere tilbake nå - jeg hadde håpet der fantes en addapter med til USB port med en for Høytaler og en for mikrofon - det er lov og drømme men Takk fordi du svarte meg. Bytex Ja jeg har kjøpt et billig headset det vil si ikke med microfon men har en meget Bra løs mikrofon jeg setter i hullet - husker ikke her jeg sitter nå men den ene er grønn og andre er rød da hadde det funket for meg men nå har jeg bare et hull for Høytaler det andre finnes ikke (det er problemet mitt) hadde der vert en addapter jeg kunne settes i en USB port på data som leverte både den med det røde hull og det grønne hul da hadde løsningen vert ok (men det finnes alså ikke) beklager min tekniske forklaring men begge 2 har langt mer erfaring en jeg. håper Dere forstår. Jeg vil Takke begge 2 og kanskje bare finne meg i at jeg ikke spurte om dette ved kjøp trodde det var normalt i dag. Alt skal der spares inn på på Ha en fin dag begge 2 og Takk.
 19. Ingen Butikker her jeg bor er åpne i disse tider corona19 men har et spørsmål som er nytt for meg og treng lidt hjelp her. Jeg har kjøpt en minidata på Nett grunn plassmangel og var utrolig overraska den virker fint med Win10 PRO - Jeg bruker Skype ikke ofte men dog Høgtaler til dataen er ok men jeg mangler Uttak for Microfon det finnes ikke borte den - det var nytt for meg? Hva gjør jeg da? Må jo kunne plukke i en Microfon et sted er der noen som har et svar på dette for meg.? Takk om noen kan hjelpe meg med dette - kanske dumt tenkt av meg er der et dobbel stikk jeg kan sette i Høyteleren så det virker jeg (tror det ikke) men Takk for hjelp. Hilsen fra Kaopra. .
 20. tsetsefluen. Jeg vil gjerne svare deg. Firefox er fjernet. Erstattet med Nye EDGE chromium den klare Nettbank - den klare også Gmail Epost korrekt - men Google får det ikke til med Epost Gmail ute av drift 4 uker. Firefox kunne men er slettet nå. Bank Sparebank 1, 8 månders fravær ubrukelig. For meg. Vet ikke men tror Nye EDGE er fremtiden - er klar over der er masse halvfabrikat i MS - men denne gang ham dem råka spikeren på hodet. Mvh Kaopra. g
 21. Takk igjen for ditt svar jeg har jobbet selv - En Venn Butikssjef var her i 3 timer ga opp jeg kommer i morgen igjen må tenke? Kom ikke møtte han etter 1 uke svar jeg har ikke svar og klare ikke hjelpe deg vet ikke hvordan Sorry. Firefox som nevnes kan oppgaven Nettbank - offenlige etater - Gmail korrekt ærlig jeg hater den Browser en pyntegjenstand. Reinstaler er for drastisk en tanke fra deg og hvorfor? - Nye EDGE comenium klare alt nå og da dreper jeg Firefox bort med den. alt funker fint. Men MS er kjent for levere masse skitt - dem har ikke lært og rydde etter seg MNS er ikke miljøbevist bevist program. Her jeg er starter jeg opp computeren når jeg trenger den - et søppel produkt MNS denne BING kom men nå ser ikke noe til den mer - Erstatning en plage i stedet for dukker til min fast limt for al evighet kan ikke fjernes. Eneste løsning jeg har er og la computeren stå på 24/7 da funker alt helt strålende. Hvis jeg kontakter Grete Tunberg vil hun klare og fjerne den Tro. Jeg har gitt opp. Ha en fin dag du virker seriøs la oss ta vare på slike hjelpere. Takk Mvh Kaopra..
 22. Mitt spørsmål var vanskelig ja ble anbefalt prøv en annen Nettleser godt svart Takk. Forresten kanskje min ide hva med et annet Forum? Der er flere. Seriøse Forum også Dem klarte jobben på en fin og høflig måte prøv sa vedkommende dette virker om ikke er du Velkommen igjen bare spør. Jeg er ny på Diskusjons.no uten språk problemer som en påstod her, er Norsk om jeg hadde vert innvandre er det uhøflig med en slik kommentar jeg forsøkte med 2 poster fikk en blandet opplevelse og ingen løsning. Høflighet er ikke utgått på dato enda eller? Oppgaven er løst nå alt fungere fint for meg å det må være lov og spørre her uansett sine kvalifikasjoner Ung eller Gammal. Mvh Kaopra.
 23. Fleskefjes din kommentar kunne du ha spart deg det løste ikke noe. Men fint og slenge med læba håper du er fornøyd.. Men geirfugl var langt mer Seriøs. Prøv en annen Nettleser ok. Firefox bruker jeg nesten ikke sjellent kun for Nettbank. Konklusjon Google Chrom fungere ikke med sin egen Email samt Nettbank. Er ikke det merkelig? Jeg må hoppe over gjæret til naboen han elsker Firefox og da funker begge 2 Gmail + Nettbank. Da spør jeg deg geirfugl klare du og fortelle hvorfor det er slik? Uansett jeg Takker deg så masse for hjelpen du ga til meg 1000 Takk Mvh Kaopra.
 24. Da Prøver vi igjen. Jeg sliter fortsatt med Gmail Epost. Mulig ingen har forstått mitt Problem - kanskje ikke der finnes noen løsning - Eller mitt spørsmål ligger for lavt i Diskusjons Forum - defor mulig ingen gidder svare - er jeg på feil sted? Er ikke dette Forum til for alle som har computer uansett hvilket grunnlag den enkelte har? Bare undres jeg. Post fra Dataporten kan ikke åpnes jeg kommer bare til SVAR OG VIDERESEND svar virker ikke - videresend fungere og kan åpne posten men dette er jo helt feil? Lånte en computer sjekka innstillinger den verker normalt send og motta post er ok. Sjekka da innstillinger på egen computer disse er helt like. Og derfor ingen feil på innstillinger. Hvordan løser jeg dette problem normalt burte jeg kunne åpne på SVAR. Er der en som har en løsning til meg på mitt spørsmål denne gang eller er dette for vanskelig Diskusjons Forum burte kunne trylle frem en løsning Takk. Mvh Kaopra
 25. Google Chrome Email Problem. Jeg leverte inn et annet spørsmål her ang BING og Nye EDGE fikk et svar hvor vedkommende manglet Folkeskikk vedkommende burte få en advarsel fra Moderator. Så fikk jeg 2 svar forklaring ok – evt løsning men førte ikke frem og er fortsatt uløst. Ga opp. Her et nytt spørsmål jeg treng hjelp til.. 1 computer fungere helt fint på Gmail Epost åpne - sende ta imot - videresend ok går på innstillingerfor for sjekk og alt er ok der også. Andre computer der fungere ikke Gmail jeg får en Epost fra Dataporten se vedlegg https://ibb.co/v4GjPms SVAR - Videsender er eneste som vises. På svar ingen reaksjon men på Videresend får jeg åpne Epost helt normalt men det er da ikke vanlig og gå på videresend for og åpne posten? Så prøver jeg og sjekke innstillinger her om dem er like svar ja helt indentiske også der er der ingen feil. Og mitt spørsmål er da hvor er feilen? Har prøvd men klare ikke og løsning hva og hvordan. Derfor er jeg her klare ikke og finne ut hva feil jeg gjør kan noen hjelpe meg med dette Takk. Mvh Kaopra.
×
×
 • Create New...