Gå til innhold

lue

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

970 profilvisninger

lue sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hva tenker dere om å ta opp forbrukeslån for å starte en bedrift? f.eks. en halvmillion?
  2. Men hvorfor ikke? For pant er f.eks. et hus som de skal selge. Da kan banken istedenfor ha penger som pant? Altså penger i f.eks. sperret konto..?
  3. Jeg burde ha spesifisert at jeg er en noob når det gjelder dette med (tja hva skal jeg kalle det egentlig?) bedriftsøkonomi. Så hvordan kan man finansiere oppstart? Betyr det at det er bare ens egenkapital som finansierer det? Går det ann å ha pant i sparepenger som 200 000 kr f.eks. er litt noob som sagt.
  4. Det jeg mener bare så det er helt klart at jeg bruker studielånet som egenkapital til å ta opp bedriftlån for å starte aksjeselskap? var kanskje en upresis formulering?!?
  5. Kan man bruke studielån til å starte en bedrift? Vil Banken se på hvor mye jeg har av lån når jeg starter aksjeselskap akkurat som når jeg kjøper en bolig?
  6. siden det å montere vinterdekk på sykkel koster en del, så lurer jeg om man kan la vinterdekene fortsette å være montert? For det vil koste å montere tilbake til sommerdekk?
  7. Men blir man ofte tatt hvis man trimmer scooter og bruker den i oslo?
  8. Kanskje? Det ER ulovlig! hvor bodde du egentlig? Og du ble aldri tatt av politiet?
  9. Kan man bruke elcooter fatbike i Norge? Dette ser ut som et svært praktisk transportmetode. Man an bruke den om sommeren og om vinteren. Vet noen om det er mulig å bruke den?
  10. Det er vel slik at jeg vil gå for en scooter grunnet prisen. Det koster jo bare noen tusen kroner og det er raskere enn elektrisk sykkel og samtidig kan jeg bruke det på riksveier i Oslo. Men er det egentlig på sin plass? For all del jeg vil høre noe annet enn "Vær deg selv"
  11. Hvor kan man sammenligne priser på ulike scootere? Jeg finner ikke noe på prisjakt eller prisguiden
×
×
  • Opprett ny...