Gå til innhold

lue

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lue

  1. Hva tenker dere om å ta opp forbrukeslån for å starte en bedrift? f.eks. en halvmillion?
  2. Men hvorfor ikke? For pant er f.eks. et hus som de skal selge. Da kan banken istedenfor ha penger som pant? Altså penger i f.eks. sperret konto..?
  3. Jeg burde ha spesifisert at jeg er en noob når det gjelder dette med (tja hva skal jeg kalle det egentlig?) bedriftsøkonomi. Så hvordan kan man finansiere oppstart? Betyr det at det er bare ens egenkapital som finansierer det? Går det ann å ha pant i sparepenger som 200 000 kr f.eks. er litt noob som sagt.
  4. Det jeg mener bare så det er helt klart at jeg bruker studielånet som egenkapital til å ta opp bedriftlån for å starte aksjeselskap? var kanskje en upresis formulering?!?
  5. Kan man bruke studielån til å starte en bedrift? Vil Banken se på hvor mye jeg har av lån når jeg starter aksjeselskap akkurat som når jeg kjøper en bolig?
  6. siden det å montere vinterdekk på sykkel koster en del, så lurer jeg om man kan la vinterdekene fortsette å være montert? For det vil koste å montere tilbake til sommerdekk?
  7. Men blir man ofte tatt hvis man trimmer scooter og bruker den i oslo?
  8. Kanskje? Det ER ulovlig! hvor bodde du egentlig? Og du ble aldri tatt av politiet?
  9. Kan man bruke elcooter fatbike i Norge? Dette ser ut som et svært praktisk transportmetode. Man an bruke den om sommeren og om vinteren. Vet noen om det er mulig å bruke den?
  10. Det er vel slik at jeg vil gå for en scooter grunnet prisen. Det koster jo bare noen tusen kroner og det er raskere enn elektrisk sykkel og samtidig kan jeg bruke det på riksveier i Oslo. Men er det egentlig på sin plass? For all del jeg vil høre noe annet enn "Vær deg selv"
  11. Hvor kan man sammenligne priser på ulike scootere? Jeg finner ikke noe på prisjakt eller prisguiden
  12. finnes det en måte som gjør at jeg kan finne bestemte mennesker på f.eks. facebook? f.eks. jeg vil finne en som har studert medisin og blitt ferdig år 2020 ved UiB. finnes det en måte som gjør at jeg kan finne slike mennesker?
  13. AMD Ryzen 7 vs Intel Core i5 - hva bør jeg velge? Er litt av en noob i PC og jeg vil velge mellom de to https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-gaming-3-82ey000ymx-454819 og https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-gaming-3-15ihu6-82k1018jmx-566904 Jeg ser at stort sett er forskjellen prosessorserien. Så hvilken bør jeg velge?
  14. Prosessor Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz Installert RAM 8,00 GB (7,87 GB brukbar) Systemtype 64-biters operativsystem, x64-basert prosessor Var det dette du mente? er foreesten litt av en noob når det gjelder ting med PC. Edit: Det er altså ikke noe met nettet å gjøre. Det er mer når jeg åpner en ny fane, skruller nedover at den kan bruke ekstra tid så det har ikke noe å gjøre med nettet liksom.
  15. Da har jeg kjøpt meg en ny gaming pc men ting er at den er treg når jeg bruker den til å surfe på nettet. Er det normalt?
  16. Men denne leigligheten; https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=297240147 til sammenligning har halvparten så mye fellesutgifter? Det inneholder også kommunale avgifter og vedlikehold.
  17. https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=295870420 Hvorfor har denne boligen høy fellesutgifter per måned?
  18. Vil kjøpe en ny bærpar PC? Bruker PC-en til å spille total warhammer 2 Hvilken bør jeg kjøpe? Vil den være et bra alternativ? https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-gaming-3-15imh05-81y4003dmx-454712
×
×
  • Opprett ny...