Jump to content

SannhetsSerum

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Ja de har nok en god sak de. 🤣
 2. VEL VEL VEL Skal ikke hovere jeg, men GLEDER meg til alle de gode kommentarene til Moskasi, PgUp, Tjo-Bing med flere som har viet mesteparten av sin tid til å rakke ned på LYCONET. 💪💪😂😂🤣🤣🖕🖕 https://e24.no/naeringsliv/i/qLgrmm/anmeldt-av-staten-for-aa-vaere-pyramideselskap-naa-henlegges-saken – Har følt oss trygge Han forteller at klientene for øvrig ikke var enig i nemndas vurdering om at de var en ulovlig pyramide og at de nå registrerer at det ikke finnes noen aktiv politietterforskning i Norge. – Og hadde det blitt en sak, har både vi og klienten følt oss trygge på at konklusjonen ville gått vår vei, sier Heiberg.
 3. Bare på disse to påstandene avslører du din manglende kunnskap om denne saken. 😂 Helt korrekt at saken er politianmeldt, heldigvis. Saken er dermed ute av Lotteritilsynets hender og nå ventes det på hva Politiet vil gjøre. Hvis Politiet mener at det ikke er noe galt/ulovlig med selskapet og henlegger saken, er den høyst sannsynlig over. DEt er mulig med sivilt søksmål, men det er lite trolig. En mulig utgang er også at Politiet finner ut at saken ikke er av særlig alvorlig art og saken avsluttes med en bot. Siste alternativet er at Politiet tar saken til retten, da kan den gå hele vegen til Høyesterett. Hva som blir aktuelt av de tre mulighetene får en bare vente på til det kommer en melding om det. Det er ikke uvanlig her i landet at utenlandske selskaper møter motgang når de prøver å etablere seg. Et eksempel er Uber som kjempet i flere år inntil de fikk en bot og gav opp. Uber gikk vegen om Domstolen i Strasbourg der de fikk medhold og Norge måtte endre lovene så til sommeren er Uber etablert i Norge igjen. Kan også trekke frem Redbul som var ulovlig i Norge. Husker jeg rett gikk også den saken om Strasbourg domstolene, men er litt usikker på den. For min del er jeg 100% sikker på at saken Lotteritilsynet starter til slutt vil bli løst. Usikkerheten min går heller på hvor lang tid det vil ta. I mellomtiden koser jeg meg av og til med alle de artige kommentarene her inne. Takk for underholdningen deres folkens. 😀😀
 4. Gidder ikke å kommentere dette en gang. Ser av det du skriver at du er ikke bare helt på gjorde, men også på feil gjorde.
 5. Hva mener du med "nei den er avgjort"?
 6. Du har fortsatt ikke svart på mitt spørsmål. Kan du legge ut info. som viser den klagen til Høyesterett som er avvist? Hvis ikke du kan det anser jeg ditt utsagn som blank løgn.
 7. Hvis du vil vite det, kan du ikke bare spørre meg da? Ikke vanskeligere enn det. Her er det enkle svaret, jeg har ikke tapt en eneste krone til nå, med andre ord har jeg tapt Kr 0,00 (null) 😀 Håper det var svar på spørsmålet ditt. 😀
 8. Jaja, kunne nok ikke ventet noe bedre svar fra en som er Lost. 😃 Hvor i mitt innlegg skriver jeg at gammel info. ikke er relevant? Jeg har lest det tidligere og vet utmerket godt hvordan og hvor jeg finner den infoen. Du har absolutt ingen aning om noen bryr seg om min mening eller ikke, for du kjenner meg ikke og vet ingenting om meg og mitt liv og omgangskrets. Det jeg observerer om deg er at istedenfor å svare ærlig på det jeg lurer på ang. klage til Høyesterett som Moskasi hevder å vite, snakker du deg heller bort istedenfor å komme med et ærlig svar. Et ærlig svar kan være: det vet jeg ikke, eller det har jeg ikke hørt noe om. Om du skulle vite noe om det så er det ikke verre en å skrive hva du vet.
 9. Det du kommer med her er jo bare gammel info. som den som følger med vet om for lenge siden. Det Moskasi sier er at klage er avslått i Høyesterett. Det er i tilfelle noe nytt Det jeg imidlertid ikke forstår er hva som i denne saken KAN klages inn til Høyesterett????????? Etter det lille jeg kan om norsk rett(har aldri vert i en rettssal.) så må en sak gjennom alle instanser før en kan klage til Høyesterett. Hva kan da klages inn til Høyesterett i denne saken? Etter min mening INGEN VERDENS TING.
 10. Hva for en klage er avslått i høyesterett?? Den må du forklare nermere. 😊
 11. Jeg vil ønske alle dere aktive debattanter på denne siden et fortryllende godt nytt år. Håper dere får masse gøy å skrive om i 2020. Ser det har dabbet mye av de siste månedene, begynner dere å gå lei? 😀
 12. Hei Malvado Jeg stilte dette spørsmålet til Lostkasse, har du ikke oppdragelse nok til ikke å blande deg inn i andres samtaler? Regnet ikke med det heller her inne. Hvor er dokumentasjonen på det du skriver her??? Fortsatt bare løse påstander og feilinformasjon som vanlig. 1 Hva er er ren rekruttering av tidligere ( og nåværende )medlemmer? Kan du dokumentere dette? 2 Det er store lovnader om avkastninger, fordeler osv. Regner med du kan dokumentere disse påstandene tatt ut ifra regelverket til både det gamle og det nye selskapet.?? 3 Du skriver: Gi meg en god forklaring på hvorfor jeg skal kjøpe varer som ligger 200-300 kr over konkurrentene og selv med 3% cashback fortsatt er 100-200 kr dyrere og trolig senere ( gratis akkurat nå )må inkludere transportkostnader. Hvordan kan du påstå at varer koster 200 -300 kr over konkurenten? Gjør denne det? Har ikke sjekket hva den koster andre steder, men din påstand er jo at varene koster 200 - 300 kroner over konkurentene. Hvodan får du den påstanden til å gå opp her?????? Ser mange produkter som ligger fra 115 - 350 gjelder det samme for de varene? 4 Kopier inn her hvor du finner at myWorld lover at ALLE produkter skal være absolutt billigst i forhold til konkurentene siden du er så opptatt av at de ikke er rimligst, men dyrere enn konkurentene så er det vel det du mener??? 5. Du skriver: selv med 3% cashback fortsatt er 100-200 kr dyrere og trolig senere ( gratis akkurat nå )må inkludere transportkostnader. Hvorfor tar du ikke med at det er 2SP pr kr 800 som også er en del av hvert kjøp??? Forstår du ikke den delen???? 6. Hvis meg det nettselskapet som har 100% gratis frakt på absolutt ALL handel? Jeg har handlet en del på nett, men aldri sett det.
 13. Ser du er veldig bestemt i ditt ubegrunnede svar. Veldig fint om du kan begrunne svaret ditt, om du er i stand til det.
 14. Takk, det var et pent komplement. På linje med alle andre her inne da.
 15. Til alle dere dyktige, seriøse, analytiske og objektive skribenter her. Anbefaler dere å få godt med hvile, myk opp fingrene, kjøp noe som hjelper dere å slappe av, tror det kan være en fordel med blodtrykksmåler og medisiner mot høyt blodtrykk klar. For en stund siden skrev jeg at dere vil få mye å skrive om i en gang i juli eller august. Det er nermere enn dere aner. Test at PC og tastatur er i orden, dere vil få MYE å skrive om. Vil anbefale å ta ut ferie nå snart, for dere blir nok ikke brukende på jobb en tid fremover, hvis dere har en jobb da. Mulig det å skrive her er jobben deres. God sommer folkens.
×
×
 • Create New...