Jump to content

Regimekritiker

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har etterspurt saksgangen fra "proff" person. La oss gi ham en sjangse, da mitt standpunkt er "dette holder ikke til sak", og "deres" / "hans" standpunkt er "dette er det gode grunner til medhold i". Time will sjåw.
 2. Tror vi trenger litt påfyll av saklighet her nå. Ikke mer sånn "prektighets-signalisering" og føleri.
 3. Jeg tror ikke det er politisk vilje for å legge ned arbeidsinnvandring ifra øst-europa.
 4. Da er det jo en grei sak for deg å utlede hvordan du ser saksgangen å gå her, basert på din... "erfaring"? Om det skulle være komplisert, kan jeg komme med mine synspunkter, men jeg vil helst at du bidrar med noe først. Om mulig.
 5. Da kan du sikkert diskutere sak. Her har vi da ett stykk kar som sutrer til media og XX antall folk som hopper på og tror ham. Jeg er derimot skeptisk, fordi: 1. Timelistene hans (og kompisen hans) ligner ikke grisen. 2. Han har tydeligvis slitt med jobben og ikke helt klart å sette opp telt uten å herpe dem. Så... i mangel av noe konkret her. KAN det tenkes.
 6. Skal si du har mange poster. Har du mange synsete meninger, også? Uten grunnlag? Som du føler for å snakke om, i mangel av annen sosial kontakt? Bo i utlandet i noen år, snakk med lokalbefolkningen, les lokalaviser... se opp fra panseret / navlebeskuingen og ta inn over deg / dere at der ute, der er det mye skummelt da dere. Masse slemme mennesker og masse svindlere og mye dysfunksjonelle rettssystemer.
 7. Ser at diverse har hatt lunsjpause, eventuelt friminutt. Men ja, det er graverende tilstander i mye av uteliv og diverse bransjer. Jeg bare ser ikke helt troverdigheten til denna karen, basert på: at jeg faktisk har litt mer erfaring enn "dere" med hvordan ting gjøres i utlandet. "Sosial dumping" foregår i mange bransjer og også for nordmenn, men etter min erfaring har nordmenn (som ikke minst jobber i hjemlandet) et mer ryddig forhold til ikke minst det å være ærlige. Men ok, folk har lest en artikkel og fyrer ifra hofta uten grunnlag for noe annet enn "jeg er på internett og har lest en artikkel og kjøper gården med hele bestanden av sjuke griser". Kan jeg legge til at om vi skulle ta "litt" god tro inn i bildet her, så har bedriften faktisk et legitimt krav på erstatning da kisen ikke har fått til oppsett og herpa ting, men at de var villige til å la det skure mot at han jobbet for dem tre måneder til? Det er faktisk tillat å tro på at folk ikke er 100% økologisk dyrka, glutenfrie rasshøl uten sukker eller kunstige tilsetningsstoffer.
 8. Nå kom det en morsom oppdatering her i sjangeren "Forhåndsdømming i media": Virker som BLA BLAH BLALALALALA Hva skal vi trekke ut av dette, da? Kar som har jobbet som DJ (ikke narko der nei) kommer til norge med smartklokke og opptaksfunksjon, skriver timelister som om han gikk på speed - seriøst, hvem har sjekka at det ikke er overdrevet å si at man jobber fra ni om morgenen til fem på neste morgen hele uka? - og etter egen innrømmelse, skader telt under oppsett og får montasjen ikke helt til, som også arbeidsgiver har måttet ta høyde for. Hallo, DJ til "diverse forefallende arbeid"? Og han "elsket" jobben sin uten å drive med narkopushing? Joda. Sikkert godt betalt (uten narko-salg). Så har vi han der "røde ridder rote-rall" som presterer å hoppe på skaftet av harnisk og ro det til bloksberg: "Saken til Konrad Karbowiak er et klassisk eksempel på grov sosial dumping". Javel. Opplest, vedtatt, og ikke noe som retten eventuelt trenger å ta stilling til hvis det faktisk forekommer at det er en sak her. Er det bare meg, eller har røde partier en viss forkjærlighet for sterke ledere og beslutninger utenom vanlige demokratiske prosesser, deriblandt rettsvesenet som sikrer at alle parter blir hørt? Hvor naive skal dere nordmenn være? Burde da være åpenbart her at karen bedriver press i media for å komme frem til en "minnelig løsning". TROR dere virkelig at folk ifra "diverse deler" av Europa ikke kan svindle og lure?
 9. Er vel egentlig en naturlig reaksjon når du innser at verden dør og at barna dine kommer til å oppleve grusomheter og død og pest og elendighet som du ikke engang kan forestille deg i dine verste mareritter. Har du forsøkt å lære dem å lage kongledyr? For det kan komme godt med når de må ut i skogen og gnage bark og koke kongler (ha i litt pissemaur så blir det delikat). Eventuelt kan du ta turen til en psykolog. Nei, ikke en kvinne med psykolog-utdannelse, en PSYKOLOG. Han kan hjelpe deg fordi han er ikke mest opptatt av at du har feil kjønn og tenker feil og føler feil og oppfører deg feil og lukter feil, og at du ikke bare gir faen i alt og alle så lenge du har lagt dine egg. Menn har en tendens til å tenke litt abstrakt og på overordna ting, og bygger derfor sivilisasjoner, mens kvinner bygger reder og legger egg (les: familie). Litt overdrevet da, for nå kom ei dame med navn Gaya Herrington nettopp ut med en revidering av "Limits to Growth"-rapporten sånn 50 år etterpå: https://www.theguardian.com/environment/2021/jul/25/gaya-herrington-mit-study-the-limits-to-growth Oppsummert:
 10. Satt og kjedet meg litt på kveldstid etter å ha blitt vekket av kombinasjonen jamrende katte på gata & snorking av naboer. Så jeg lurte litt på om det kanskje var kostholdet som hindret integreringen, og om en diett utelukkende bestående av Surstrømming á la "Røda Ulven" e.l. kunne hjulpet. Men så slo jeg det ifra meg og tenkte at jeg kunne jo ta dette seriøst heller, for det er jo veldig viktig å snakke om innvandring når man mener asylsøknader. Ihvertfall ifra premiss-leverandørene for budskapet. Så jeg tenkte jeg skulle klikke meg inn på påstanden om "Ingen europeiske land har flere drap med skytevåpen enn Sverige", og endte opp med noe greier ifra resett.no: Sverige er nå det eneste landet i Europa der dødelig vold med skytevåpen øker. Ser forøvrig at nettstedet resett selger både kulepenner og knivsett for å skjære opp brød og sånn, og det fikk meg til å tenke på filmsekvensen "Svette telefonselgere", som er relevant i denne sammenheng hvis man ser hen til den krampaktige kremmer-ånden som kan oppstå når man ønsker å være "en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge." og selge et budskap "med kontroverser" og diverse kontor- og kjøkken-redskaper på tilbud. Så jeg presenterer andre svette telefonselgere her til sammenligning, riktignok har ikke disse knivselgerne et budskap men til gjengjeld har de brødkniv med skikkelig tagg:
 11. Det er en forskjell mellom våpen som man kan forsvare seg mot, og våpen som man ikke kan forsvare seg mot. Samtidig er det også en forskjell mellom legitim utøvelse av tvangsmidler, regulert av lov i "mer oppegående enn saudi-arabia"-regimer, og bare det å kunne teleportere en tilfeldig person ifra gata og voldta vesla til hun bryter isammen og trygler om å få lov til å være så snill å dø. Etter tortur i noen uker / måneder / år. I "ytterste" konsekvens som du argumenterer med at er "hele poenget med våpenet tross alt", at det skal kunne misbrukes uten kontroll eller oversikt eller regulering av noen grad. Syvende klasse på ungdomsskolen?
 12. Okay, to poeng for den. Ezekiel, den første science fiction forfatteren?
 13. Som med de fleste andre ting: Å vite HVA man gjør hører isammen med å forstå HVORFOR. Les om ernæring, fordi: Da kan du lage din egen plan og følge den, fordi du har tillit til at det fungerer. Etter at du da har fått kostholdet på plass, kan du utvide din forståelse med å legge til trening som passer for deg. Da har du kontrollen på kroppen din, og trenger ikke å skifte kostholdsplan hver andre uke fordi "det virker ikke (kjapt nok)".
 14. Beklager. Det er altså andre grunner. Men for å ta temaet: Babylonerne satte opp store bautasteiner laget av vulkansk glass (obsedian) midt på torget / i senter av byen, som alle slavene måtte gå forbi på sine daglige turer frem og tilbake for å kjøpe diverse greier og sende meldinger og så videre. Da ble de minnet på hvor mye de var verd, fordi det stod skrevet at hvis en hvilken som helst adelsperson drepte dem, så var straffen for det en fast liten erstatningssum til eieren. Der har du hvorfor disse frigitte slavene valgte å benytte illustrasjonen med et tre midt i hagen, som de måtte passere hver dag, og som representerte guds meningsløse bud som de måtte trosse for selv å kunne erkjenne forskjellen mellom rett og galt. Og samtidig bakte de inn forklaringen på hvorfor de måtte arbeide hardt med jordbruk (da Babylons flom-åkrer var mer fruktbare enn de fleste andre områder mot israel) som konsekvens: Det var liksom en "straff" fra gud. Og de tok med seg flom-legenden som egentlig var fortellinger om hvordan krigføring fant sted rundt Babylon, og også Babels tårn legenden og mye annet. Du leser en bok om historie som på mange måter har fellestrek med Iliaden, og du bruker den bare som et utgangspunkt for å fantasere. Hadde det ikke vært mer interessant for deg å lese en science fiction bok?
×
×
 • Create New...