Jump to content

1J7HHBGW

Medlemmer
 • Content Count

  1823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1316 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

5447 profile views
 • TSP

 1. Registrerer at du liker å dra frem nazismen. Jeg finner det naturlig med tanke på de holdninger du forfekter. Herved er denne delen av diskusjonen avsluttet fra min side.
 2. Til orientering er det ikke uvanlig at beiter iser ned i Norge heller. f.eks pga en skikkelig mildværsperiode etter at telen har satt seg.
 3. Jeg er stor fan av satire og karikaturer - jeg simpelthen elsker det. Jeg er ikke like stor fan av idioter, men jeg støtter også deres rett til å være det. Betrakter du argumenter for å bruke huet bittelittegrann som et knefall for terrorisme har jeg definitivt overvurdert deg.
 4. ...ganske vanlig på Island - at islandshester sulter ihel om vinteren vel?
 5. Endel år tilbake var jeg på vei i bil gjennom jungelen i Sierra Leone, og vi stanset ved en bensinstasjon - dvs et sted med et bensinfat og en håndpumpe. Jeg benyttet stansen til å finne frem speilrefleksen og begynte å fotografere. I det jeg rettet kameraet mot en person ble vedkommende meget opprørt så jeg senket kameraet og forsikret ham om at jeg ikke hadde knipset ham. Forklaringen var at de trodde at sjelen ikke kunne være 2 steder - og ettersom den havnet på fotografiet ville han følgelig være uten sjel. Det kan virke underlig, men slik oppfattet han det og da må man respektere det. Eller ta konsekvensen av at man ikke gjør det. Nå vet vi at islamister benytter avbildinger - og karrikaturer spesielt - for hva det er verdt, og vi vet også hva konsekvensene kan bli. Jeg er definitivt tilhenger av karrikaturer/satire, og det får være opp til hver enkelt karrikatør/satiriker/publikasjon/redaktør hvor grensen går. Men når sannsynligheten for at noen (andre) blir drept som følge går det an å bruke huet littegrann. Karrikatørene kan godt velge å ta den risikoen på egne vegne, men de tar faktisk risiko på vegne av ganske mange som ikke har noe med karrikaturen å gjøre. Karrikaturer av Muhammed har hatt sin funksjon - og effekt - så ettersom man nå kjenner risikoen ganske har disse karrikaturene begrenset funksjon og verdi utover en ting, som er en ønsket polarisering. De er gull verdt for islamister, og de er gull verdt for alle som ønsker at islamister skal reagere slik man har grunn til å forvente.
 6. Det er en del tilstander man kan ha og tillate seg slikt, men lungebetennelse er ikke en av de. Det er bare å ta det heelt med ro - hvis ikke forverres lett både forløp og sykdomsperiode. Varierer nok, men det tar fort 1 uke før en kan gå igang igjen - og etter det vil man gjerne være i dårlig form noen uker til. Kroppen bruker en hel del ressurser når den bekjemper slike infeksjoner, og det er det bare å akseptere. Blir man ikke bedre- eller svært syk - kan det være grunnlag for å stille spørsmålstegn ved type penicillin man får. Slik at en ikke dauer før de finner rette sorten mener jeg.
 7. Det er langt fra alle som vandaliserer ved hogst. Jeg har bitt meg merke i flere teiger som Statskog har hugd. Så har jeg senere spurt lokale personer når jeg har passert andre vandaliserte teiger, og hver gang jeg har spurt har jeg fått bekreftet at Statskog står bak. Så det er min oppfatning at Statskog ikke er noen god forvalter. De oppleves også som i overkant arrogant av skogeiere med tilstøtende eiendommer/teiger.
 8. Satire SKAL jo være litt ondskapsfull mot de som fortjener det, og satirens rolle er jo b.la å vise frem samfunnet og ledende aktører på en måte som virkelig illustrerer svakhetene. Jeg har som tidligere nevnt full forståelse for at jøder reagerer på bruk av uttrykket, og jeg har som tidligere nevnt liten forståelse for at sionister reagerer.
 9. Jeg synes det er greit å påpeke et problem ved å demonstrere problemet. Svakheten i denne satiren synes å være at gruppen satiren er rettet mot hverken forstår den eller blir fornærmet. Akkurat DET er igrunn ikke så forbausende, og DET er jo litt morsomt.
 10. Nå er det vel slått fast at det ikke var jødene som var målet for satiren, og da må du vel lete etter et annet utgangspunkt for å finne/forstå den?
 11. Jepp. Ser nesten ut som hogstfelt der Statskog har stått for hogsten, så det kan være ille.
 12. De brukte vel satire slik satire skal brukes, men noe kan vel tyde på at de ikke lyktes med den der. Nå er det Satiriks rolle å ta satiren langt ut b.la for å teste grensene slik f.eks Charlie Hebdo har gjort i trykket form. Da blir det ikke alltid vellykket - men det er likefullt en nødvendig øvelse. Noen vil alltid synes satire er ufint - også de som fortjent blir eksponert for den.
 13. Det var ihvertfall fartsgrense på min. Den stod med ganske små tall helt nederst til høyre på speedometeret, og som den ansvarlige motorsyklist jeg er, kjørte jeg aldri fortere enn det. Når det gjelder trafikkregler, er det ikke så enkelt på MC ettersom vi ikke har kartleser ved siden av oss når vi kjører. Derfor har vi ingen som peker ut idiotene for oss, og vi er helt avhengig av å få øye på de selv. Fordelen er at vi gjennom opplæring og erfaring har fått noen clues å gå etter. Første bud er å se etter noe på 4 hjul.
×
×
 • Create New...