Jump to content

pered

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Recent Profile Visitors

479 profile views
 1. V-280 har ganske riktig noe større fotavtrykk enn eksempelvis H-60, her er en illustrasjon fra Bell.
 2. Jo, det vil jeg si meg enig i. De ba om et slikt "ekstratilbud" i Air2030-anbudet, har lagt til ei setning i saken nå.
 3. Hei, det er godt mulig at sammenligningene er meningsløse, men dette er en artikkel fra innvielsesseremonien med mye presse og politikere og jeg ville bare vise hvordan dem som jobber med dette til daglig forsøker å forklare oss amatører forskjellen på gammelt og nytt utstyr og den kompliserte øvelsen det er å fase inn og ut helikoptre parallellt med at redningstjenesten drives for full maskin. Det er bakgrunnen for vinklinga som jeg forstår du synes var for lite teknisk (akkurat det du nevner om Kebnekaise står jo riktignok i saken). Alle saker kan ikke inneholde alt, og jeg vil anbefale deg å søke på AW101 på tu.no, så vil du få 196 treff. Herunder saker som omhandler problemer danskene hadde med sine RTM332-motorer og Norges valg av GE CT7-8 tilsvarende dem som sitter i S-92A. I tillegg til en rekke andre saker om AW101 som jeg vil påstå er relativt tekniske.
 4. Hehehe, vi holdt øynene oppe i et håp om å skimte en ubekymra SR-71-pilot over Østerdalen denne kvelden.
 5. Ojsann, jeg glemte at J-20 er blitt operativt, my bad. Mange takk, har korrigert dette avsnittet nå.
 6. Vedr bbolsoy og Kategori 1 gruppe A/B: Hei, dette har du helt rett i. Det skyldes misforståelse/svak lesing fra min side. Har korrigert artikkelen nå, mange takk. Mvh Per ED
 7. Du har selvsagt helt rett. Saken ble redigert av noen som ikke var oppe grytidlig fredag. Retta opp og skrevet om nå.
 8. Jeg pleier ikke å vente på tilsvar fra produsenter og andre involverte før jeg publiserer en artikkel basert på en undersøkelse fra SHT. Men jeg er enig i at det er interessant å få Volvos betraktninger rundt kollisjonssikkerhet i denne typen busser, noe jeg også har bedt om å få. Vil i så fall supplere artikkelen med dette når jeg får svar. Mvh Per ED, TU
 9. Hadde glemt å skrive det. Begge bussførerne brukte bilbelte.Tilføyd i saken nå. Mvh Per ED, TU
×
×
 • Create New...