Jump to content

GJZwart

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 :)
 1. De fungerer sikkert, men de ser ikke kule ut. Dorky bestemorsbriller, med en anelse 70-tall. Ikke noe som helst kule. Hvorfor kjører dere denne gamle saken opp i VG igjen og igjen? Brillene blir ikke finere for det!
 2. Nå har hele håndteringen av Covid-19 krisen vært så langt fra demokratisk som det kan komme. Vi har et demokratur, hvor staten har begynt å ta i bruk virkemidler som er et land som Nord Korea verdig. Bare det at man tilsidesetter norsk grunnlov er meg uforståelig. Ja, vi er i en «krisesituasjon», men på visse områder er individets frihet blitt mer innskrenket enn under nazi-regimet under WWII.
 3. Unger går da for pokker ikke sultne! I så fall er det omsorgssvikt fra barnas foreldre. Å dytte hele ansvaret for oppdragelse og omsorg over på staten er de rødes våte drøm. Økt statlig styring over individet? Neitakk!
 4. For å være sikker på at man ikke tråkker noen på tærne, kan det være veldig greit at dere, altså eierne av diskusjon.no, lager retningslinjer som både moderatorer og brukere kan forholde seg til. Nå virker det som individuelle moderatorers politiske orientering er grunnlag for virket, noe som oppleves som både forvirrende og frustrerende. En del av moderatorene viser en veldig venstreorientert partiskhet, og har lett for å slå ned på det som kan kalles "progressiv konservatistisk" tankesett og ytringer. Er dette et sted hvor kun venstreorientert retorikk er på sin plass?
 5. Tydeligvis er det noen tullinger som tror på det. Men i realiteten har steder mistet kollektivtilbud og fått økte billettpriser i områder der det har vært bompengerøveri.
 6. At forfatteren mener at bompengemotstanden resulterer i dårligere og dyrere kollektivtilbud finner jeg underlig. I Stavanger har det vært en jevn økning i billettpriser, mens tilbudet har blitt betraktelig svekket gjennom de siste 20 år. Ruten fra sentrum til Stokka, sentrum til Godalen, sentrum til Vardenes, der har avgangene blitt halvert i forhold til tidligere. Og dette skjedde under en massiv beskatning av bilistene. Sykkelrundkjøringer i hundremillionersklassen, en sykkelstamvei i milliardklassen, bompengeselskap som har julebord for ansatte med følge i utlandet, sløseriet har vært hinsides absolutt all fornuft. Tror det hadde vært støtte i befolkningen hvis bompenger faktisk kom dem som betalte gildet til gode. Dessverre er dagens bompengeordning landeveisrøveri.
 7. Det har blitt funnet mammuter i smeltende permafrost. Det betyr at dette ikke har vært permafrost på et tidligere tidspunkt, og planeten overlevde det også.
 8. Løgnen blir ikke mer sann selv om den gjentas. Det som alt faller ned på til slutt, er om det er mennesket som er årsaken til klimaendringene vi opplever nå. Det er motbevist. At mennesket PÅVIRKER det, er klart bevist. At vi har hatt klimaendringer som har vekslet mellom varme og kalde perioder, er også bevist. Et mye større problem enn disse menneskepåvirkede klimaendringene er miljøforsøpling. Forsøpling av havene, plast som går inn i næringskjeden m.m. Dette burde blitt tatt mye mer alvorlig. Samme gjelder sprøytemidler og genmodifisering av mat, noe som påvirker menneskets helse. Det er mye vi skulle ha fått gjort lenge før man hadde prioritert utslipp fra biler her i norge.
 9. Hvis du hinter til FNs klimarapport, så var det ikke 95% av verdens fremste klimaeksperter som hevdet det. De aller fleste var ikke klimaeksperter en gang, og svarene på spørreskjemaet ble tolket på en feil måte. Spørsmålet som 97% av FORSKERNE, ikke KLIMA forskerne, svarte på, var om de trodde på at vi nå opplevde KLIMAENDRINGER. Det var ikke spørsmål om MENNESKESKAPTE klimaendringer. Dette trenger jeg ikke dokumentere, da slik dokumentasjon ligger enkelt tilgjengelig med et lite nettsøk. Og det skulle være 97%, ikke 95%.Les selv om «the 97% climate consensus myth» Selv om en løgn gjentas mange nok ganger, så blir det ikke mer sant.
 10. Dette var en da utrolig forenkling. Men for å spille ditt spill, så svarer jeg B. Når det gjelder temperatursvingninger, så har det vært mange slike perioder på planeten. I Vikingtiden dyrket man korn på Grønnland. Og hele modellen som miljøhysteriet er bygget på er erklært fallitt for lenge siden. https://www.technologyreview.com/s/403256/global-warming-bombshell/ Linken er til en av mange artikler fra renommerte forskere, og flertallet av KLIMA forskere, ikke bare forskere generelt, er enig om at det hele er en stor klimabløff. Vi har feks en norsk klimaforsker som har et interessant foredrag om dette på YouTube. En norsk biolog her: Klimahysterikerne har tatt feil, gang på gang. Bare se på Al Gore...
 11. Jeg har ikke vært bastant, jeg bare observerer at det skrives at skogene er frodigere enn aldri før, har også observert det selv. Men dette er litt typisk fremgangsmåte for såkalte klimahysterikere. Man kommer med en ytring som inneholder beviselige fakta som punkterer hele teorien dems, og så i stedet for å diskutere dette, velger man et anekdotisk eksempel i uttalelsen og fokuserer det på dette. Er typisk politikerretorikk at man deflekterer, går unna det som er ubehagelig og beviselig feil, og heller angriper noe annet. Det blir det samme som «Anal Occasional Cortex» med sin «New Green Deal», som er å håpløst lite gjennomtenkt, har ingen mulighet til å bli gjennomført, og baserer seg på et direkte latterlig grunnlag, at det blir rene underholdingsshowet å se henne svare på ordentlige spørsmål. Hun og hele venstrerøkla mener tydeligvis «Being Morally Right Is More Important Than Being Factually Correct». Klimahysteri i et nøtteskall.
 12. Det en del glemmer bort, er at tidligere var det så varmt på jorda at man kunne dyrke korn på Grønnland. Det som også er glemt bort er at vi har hatt flere istider, og «varmetider» om man kan kalle det. Klimaet har svingt så lenge planeten har vært her, og vil fortsette å gjøre det. At mennesker har en påvirkning er det vel ingen som fornekter, men at det er mennesket som står for den økende varmen som noen påstår, er rent hysteri. Klimarapporten til FN og den berømte «hockeystick» simuleringen har blitt debunket flere ganger. Disse forskerene som ble spurt var i stor grad ikke klimaforskere, og de svarte ikke det rapporten publiserte. Men dette er viden kjent informasjon som klimahysterikerene glatt overser. Fokuser på ting som faktisk betyr noe for miljø og livet på jorda. Slutt med å forsøple verdenshavene med plast, slutt å slipp ut giftige kjemikalier i jordsmonn og vassdrag. Utslipp av CO2 har gitt en stor oppblomstring av trær som produserer masse oksygen, skogene er mer frodig enn på lenge.
 13. Det gis ikke til noen andre? Er du på en snurr eller? Delen av banen som ligger i Akershus fylke skal eies av Akershus fylkeskommune, mens resten eies av Oslo lommune. Derfor må staten ta deler av eiendommen fra dens rettmessige eier, og gi den til Akershus fylkeskommune. Ja, det heter ekspropriasjon, men det er et synonym på tyveri. Ekspropriasjon er et virkemiddel som minner om kommunisme. Rævpul individet for felleskapets gode. Ah, der kommer kommunisten frem i deg. Det er vel bare å forsyne seg fra de rike, for de har ikke fortjent pengene de har tjent? Makan til egoisme både Axefjord og Birger, i tillegg til flere andre her viser. Bare ta fra andre, drit i andres eiendom, drit i andres rettigheter. Hadde vært morsomt å se om de var like hvis staten kom for å ta noe fra dem. Tydeligvis er majoriteten av debattantene i denne tråden kommunister, noe som forundrer stort med tanke på at alt av slik politikk har feilet. Hver eneste gang. Vel, nå er jeg ferdig med diskusjonen, dere får mene å tro hva dere vil, men dere har avslørt dere selv som rett og slett r@vh@l. Makan til søppelfolk.
×
×
 • Create New...