Jump to content

BarneyStinson

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. Har tenkt å begynne å søke på relevante jobber i forhold til utdanning. Har per nå en bachelorgrad, og fullfører mest sannsynlig en mastergrad i November. Er noen stillinger som miljøterapeut i skoler som er utlyst, men det står ikke så veldig mye om lønnen. Tenker å bli lektor etter mastergraden, så derfor kan en jobb som miljøterapeut i skolen være spennende og forhåpentligvis være lærerikt i forhold til det, vis lønnen er noenlunde ok. Så hva kan forventes i lønn i en sånn stilling?
 2. Skulle låne med meg noe verktøy istad, hadde det travelt og tenkte ikke så mye på at de kunne være møkkete. Hadde såklart på meg den nye fine og dyre dunjakka og fikk olje-/fettflekker på den...🤦‍♂️ Så er det mulig å få bort disse flekkene? og hvordan kan det gjøres?
 3. Grunning fra stålet. Grunning fra biltema, sikkert ikke den beste... har du forslag på Noen gode og rimelige grunninger?
 4. Prøver å holde bilen noenlunde rustfri ved å pusse og lakke rust. Men er ingen ekspert på dette, og lakken jeg sprayer på faller av igjen etter noen uker eller måneder. Det er en gammel bil og det er ikke så nøye hvordan resultatet blir bare det blir i noenlunde lik farge som bilen. Det jeg pleier å gjøre er å pusse rust med sandpapir og rustfjerner, deretter noen lag med grunning etterfulgt av noen lag med lakk. Noen tips til hvordan jeg kan få lakken til å henge lengre?
 5. Har kjøpt meg JBL reflect mini bt 2, men pc og headset vil ikke koble seg sammen. Headsetet dukker ikke opp på listen når pc søker etter nye eneheter. Koblet seg lett sammen med mobil. Så hvorfor går det ikke? hva kan jeg prøve å gjøre?
 6. Jeg er straks ferdig med en sykemelding, men blir sykmeldt igjen etter operasjon igjen om en drøy uke. Vis jeg jobber den neste uka så vil vel det regnes med i den nye snittutregninga i forhold til sykepenger, eller? Og da vil jo inntektssnittet og utbetaling gå kraftig ned.. eller er det de tre siste fulle arbeidsmånedene jeg hadde som blir brukt i utregning?
 7. jeg ble sykemeldt 20. april, og jobbet generelt lite i april fordi jeg tok ut litt ferie... Når arbeidsgiverperioden er ferdig så hadde det blitt mai. Blir utregningene til NAV basert på de tre månende månende før første dag med sykemelding, altså januar, februar og mars eller månendene før den dagen nav tar over sykpengeutbetaling altså februar, mars og april?
 8. Med en inntekt på ca 20 000kr i mnd, hvor mye ville du maks ha leid bolig for? Synes det er litt for stive priser rundt omkring. Til og med i «utkanten» der jeg har tenkt å leie så må man opp i minst 7500kr vis man skal ha noe brukbart, og da er ofte lite inkludert...
 9. Rust og bobler på alle dører og en hjulbue... Noen vits i å betale nærmere 20 000kr i lakking på en vw touran 2008 som har gått 260 000km? Hvor lenge kan jeg forvente at den nye lakken henger?
 10. Skal på visning på en leilighet til uka, og dette blir kanskje min første. Leiligheten ble bygd i 1987 er 85kvm og har energimerking F. Oppvarming gjennom strøm er gulvvarme på kjøkken, stue og bad. Er vedovn der også, som kan brukes om prisen på ved er rimeligere i forhold til effekt enn strøm. Ellers så blir det jo vanlige ting som TV, vaskemaskiner, lys osv. som bruker strøm. Jeg kommer til å bo alene, og vil prøve å være litt fornuftig. Hva kan jeg ca forvente å måtte betale i måneden? Kan hende dette er vanskelig å forutsi, men forslag tas imot uansett?
×
×
 • Create New...