Gå til innhold

BarneyStinson

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 215 profilvisninger

BarneyStinson sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Matchet med ei interessant og pen dame på Tinder for tre uker siden. Skrev litt der en uke, før vi la hverandre til på Snapchat. Spurte ho også ut på date etter en uke, og hun svarte «ja det hadde vært koselig», men at det ikke passet i kommende uke da hun skulle reise bort. Jeg har vært på samling med jobben nesten hele uka her, så blitt lite tid til overs til en date den uka her også. I påska så hadde begge lagt planer tidligere, og er borte på hver sin hytte, og det blir nok ingen date da heller. Men hvis jeg går ut ifra at det blir en date etter påske, hvor mye eller lite kontakt er greit å ha på snap/tinder før date? Jeg er redd for at hvis jeg ikke opprettholder kontakt, så dabber alt av. Hvis jeg skal skrive noe på Tinder/snap noen eller alle dager, hva kan jeg skrive om? Jeg er en dårlig chatter, og jeg synes det er best å møtes så fort som mulig til date. Nå tok det litt tid før en evt date, så hvordan håndtere ting slik at muligheten/interessen fra ho opprettholdes?
  2. Hvis jeg skal ta R1 og R2 matte, burde jeg da lære meg 1T matte først? Hvor vanskelig blir det å evt starte rett på R1? Forstår meg greit på matte, og har en firer i standpunkt og femmer i eksamenskarakter i 1P, og en sekser i 2P. Hvilke emner fra 1T burde evt kunnes før jeg prøver meg på R1? Er alt fra 1T pensum like relevant for R1? Og hva er de ulike emnene i R1 og R2? Jeg har boka «Sinus forkurs» og der er det ikke spesifisert hvilke av kapitlene som hører til R1 og R2… hvis noen har kjennskap til den boka, vil den gå igjennom alt nødvendig til både R1 og R2 eksamen?
  3. Hvor mye hadde dere i studielån når dere var ferdige med utdanning? Og etter hvor lang utdanning? Har selv 600 000kr etter master, som blir 4000kr å betale hver måned. Ble litt mye jobbing noen år ved siden av som førte til mindre omgjøring, samt at jeg tok meg opp koronalån. Satset ski store deler av studietiden, og mye av pengene gikk med til det da man hadde lite andre inntekter/støtte. Det ga jo noen fine opplevelser og sånn sett var det verdt det, men ble ikke noen proffkarriere og må betale for det nå.
  4. Har fått jobb en annen plass i Norge, og må ha en plass å bo der. Eier nå en bolig der jeg bor nå som også hjemplassen. Tenker å komme tilbake til hjemplassen etter å ha jobbet borte noen år. Tenker derfor å leie ut boligen og få dekt de faste utgiftene. Men er det da mulig å ta sikkerhet/pant/kausjonering i nåværende bolig da en evt leietaker betaler for den, for å få lån til ny bolig på stedet den nye jobben er? Er ett stusselig utleiemarked der. Eller er det noen andre muligheter å få finansiert en bolig der? Oppspart egenkapital er stort sett i nåværende bolig.
  5. Slutter i nåværende jobb om 1,5 uke, og starter snart i ny. Har ikke brukt noen feriedager i nåværende jobb så langt i år. Hva skjer med feriedagene? Mulig å få de utbetalt som penger? Eller hva kan jeg få ut av de feriedagene?
  6. Har svart ja på tilbudet via Mail, så de 8 dagene har gått. Har lyst til å gjennomføre intervjuet i den andre jobben i morgen, for å sjekke ut den mer. Det er jo reaksjonen til rektoren som blir spennende om jeg er ærlig om saken.
  7. Fikk tilbudet om vikariatet for to uker siden både muntlig og skriftlig på Mail. Deltar på planleggingsdag i dag, og har intervju med den andre jobben i morgen. Så da kan det rett og slett bare lønne seg å ta en prat med rektor i dag å forklare situasjonen?
  8. Sier selvfølgelig ikke opp den første jobben før jeg er sikker på at jeg får den andre, noe jeg håper jeg får i løpet av uka. Hvis det blir så jeg får tilbud om jobb to og ønsker den, hvordan burde jeg gå frem da med å fortelle/forklare jobb en dette? Kan også legge til at lærerjobben er vikariat, mens den andre er fast
  9. Jeg har sagt ja til en jobb som lærer og er vel godt planlagt inn i planen fra september, da oppsigelsestid i nåværende jobb slutter. Har bare sagt ja muntlig, men ikke skrevet under på kontrakt enda. Ser for meg kontrakten ønskes signert når jeg skal delta på noen planleggingsdager den uka her. Fikk en telefon i dag der jeg var ønsket til ett intervju om noen dager på en annen jobb. Personen som ringte sa at utdanningen og erfaringen min traff veldig bra på det de var ute etter, og jeg fikk inntrykket av at jeg var veldig interessant og at de i tillegg hadde få søkere. Denne jobben virker å ha litt bedre betingelser i form av mer fleksibel arbeidstid og muligens hakket bedre lønn. Jeg kan selvfølgelig ha overtolket hvor interessert de var i meg… Så spørsmålet er hvor «innafor» det er å evt takke nei til lærerjobben nå når jeg allerede er planlagt inn i skoleåret? Er det mer ett samvittighetsspørsmål eller er det noe formelt også?
×
×
  • Opprett ny...