Jump to content

Benny Flaggstang

Medlemmer
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

809 :)

About Benny Flaggstang

 • Birthday 08/19/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1891 profile views
 1. Hengerne er nå ikke utformet for dette formålet heller. Det står i artikkelen, for de som gidder å lese før de kommenterer. De er laget for et konkret formål, å dekke ladebehovet for følgebilene i Arctic Race. Da hadde de et behov for ekstremt kompakte og mobile enheter og trengte ikke bry seg om hva som er "standard lengde" på ladekabel. De kunne selv velge at de vil ha 150 meter kabel, om de ville. Så hengerne er meget godt utformet for det formålet de var laget til. Så kan man bare være glade for at noen var våkne nok til å se at de også kunne brukes på andre områder, når det primære bruksområde uteble.
 2. Det står nå vitterlig at det er 20 ladere. Det er bare 10 på den ene siden. Du kan gjette hvor resten er.
 3. Det finnes allerede noen spesiallagde fonter konstruert for å være lettere å lese for dyslektikere. Vet ikke hvor gode de faktisk er, men bare å søke etter «dyslexia font» så kommer det flere treff.
 4. Det her er jo veldig kult. Det finnes mange gode løsninger for å tilrettelegge noter for svaksynte og blinde, og jeg vet noen har støtte for manuell fargekoding, men dette ser ut til å strekke fargekodingen et hakk videre. Bruker mye digitale noter som hobby. Er det tenkt at dette skal knyttes opp mot konkrete digitale notefiler, som MusicXML, eller til notasjonsprogrammer? En slik løsning hadde nok vært en populær plugin for MuseScore, gratis open source notasjonsprogram.
 5. Wow, det her var en lang tråd nesten utelukkende fylt opp av rød sei og angrep på menn av strå. Jeg hadde ikke fått med meg at det skulle arrangeres NM i å bli fornærmet på oppkonstruerte problemstillinger engang, og så havner jeg midt i finalen. Noen som har lyst på spikersuppe?
 6. Regel number èn for å bli tatt seriøst: Skriv navnet på foreningen du representerer riktig. "DSMG-gruppen (The Scandinavian Magnetogs Group"? Wtf?
 7. Hvorfor har så mange elbiler så lange panser? Hva i all verden er det godt for?
 8. De som gadd å lese artikkelen ville sett svaret der. Hva med deg? Zoom både var og er kryptert. Dårlig kryptering, men det var kryptering.
 9. Om eksperimentet har fått lov til å ture og gå i 30år har jeg vanskelig for å tro på at det var vært mislykket. Et eksperiments suksessfaktor defineres ikke etter om det har oppnådd et på forhånd ønsket resultat, men om det i etterkant har oppnådd å gi en større forståelse.
 10. Du har en helt fantastisk retorikk. "OK, noe lignende finnes fra før. Stans all utvikling! Finnes noe fra før kan det ikke forbedres, så her er det bare å legge ned alt arbeid." Helt magisk også at du trekker frem at det ikke trengs en motor på 1MW, fordi det finnes en på 750HK ~ 560KW fra før. Nei, for all del. Bring ikke verden fremover når du har noe dårligere du kan slå deg til ro med.
 11. Det er ikke riktig. Det er ingen toppfart på en sykkel. Assistert toppfart er 25km/t, men om du får den høyere ved egen muskelkraft er det ingenting i veien for det.
 12. Om den er ubehagelig er en av de tingene som kan bli testet når de får virkelige ringer å ta og føle på og prøve. Har liten tro på at den formen vil påvirke komforten merkbart. Ringen vil stort sett ligge i ro og det er ikke akkurat snakk om en skarp kant. Har større tro på at formen vil bidra til å løse det første problemet du peker på. Har en ring med konveks innside. Jeg har til gode å oppleve at fingeren er så oppblåst at den ikke har vært mulig å få av. Samtidig er en annen ring jeg har, men har sluttet å bruke, flat på innsiden. Den sitter dønn fast med én gang jeg har litt ekstra blod i fingeren. Det til tross for at den flate er en anelse større. Möbiusringen vil ha en form som tillater den å bli "skrudd" av fingeren, så jeg vil tro den kan blir enda enklere å få av enn en konveks en. Så på det punktet vil jeg tro «Möbiusbånd» "vinner" over «Ringvirkninger», som er flat. Holder selv en knapp på «Möbiusbånd», men begge har sine kvaliteter så jeg er glad jeg ikke sitter i jurien.
 13. Det her blir for dumt. Dominerende betyr bare at man har en særlig fremtredende og overlegen markedsandel. Det har ingen relasjon til 50%. Når én gruppering har mer enn dobbelt så høy markedsandel som nummer to så er det dominerende. Har man 91 tilbydere av noe og 90 av dem har 1% av markedet hver, mens den siste har 10% av markedet så er den siste dominerende, selv om det er langt opp til 50%. Den har 10x større markedsandel enn noen andre. På den andre siden, har man to tilbydere, hvor én har 45% markedsandel og den andre 55% markedsandel, så er ingen av dem dominerende, selv om den har mer enn 50%. Forskjellen mellom dem er ikke fremtredende og overlegen.
 14. Nei, egentlig ikke. Kontrollerte lekkasjer er et meningsløst konsept. Lekkasje er per definisjon ikke kontrollert. Er dataoverføringen kontrollert og villet, av de som eier dataene, er det ikke en lekkasje. Er den villet av de som eier systemet som oppbevarer dataene, men ikke eieren, så er den ikke kontrollert. Hadde bildet vært av et (skjult) tappepunkt, hvor vannet ble ledet til en (mystisk) mottaker ville du hatt en potensiell lekkasje-meme, men dette bildet viser en ekvivalent til å kontrollert slette data. Vann som villet og kontrollert blir ledet ut i "Det store intet"/aka naturen.
 15. Det der var en ganske håpløs meme. En kontrollert nedtapping av vann i et vannmagasin er noe ganske annet enn både villet og ufrivillig lekkasje av data. Den her ble like teit som «Vi tar svømmeopplæring på alvor, men: Bilde av et glass vann» Om dette bildet skulle fungere som analogi for noe som helst må det være at Facebook sletter data fra sine servere, for å frigjøre plass. Det er ikke akkurat det som er tilfellet her, så jeg ser ikke helt hvordan denne memen er relevant for konteksten.
×
×
 • Create New...