Jump to content

Helpless/Green

Medlemmer
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2095 profile views
 1. Ja, hva skal vi ellers gjøre? SKYTE DEM? Dette viser diskusjon.no's dobbelmoral! Jeg blir satt i pause i 3 døgn for at jeg kommenterer at en fyr har et skikkelig sterilt og sjeleløst hjem og legger til: "Du kan ikke ha en sjel." MEN DETTE: SKAL VI AKSEPTERE AT FOLK ER TJUKKE, DET FÅR STÅ!! Kunne like godt skrevet: "Jeg hater feite folk! Hvorfor i faen må de få lov å leve i samfunnet?"
 2. Som hva da? Og det at Einstein var elendig på skolen er en jævla myte! Det sier jo selv at fyren måtte være ganske godt anlagt i f.eks. matematikk for å tenke i de baner han gjorde.
 3. Ja, ikke sant?!?! Noen av våre største genier hadde et ganske så temmelig lax forhold til personlig hygiene og ryddighet i sine hjem. Men jeg forstår fremdeles ikke hvorfor TRADISJONER dras inn i dette! Så om du ikke spiser ribbe på julaften og heiser flagget på 17 Mai så er du synomym med elendig karakter og dysfunksjonelle narkomane og alkoholikere som ikke kan ta vare på seg selv og er avhengig av kommunal bolig og hjemmehjelp??? Fordi du ikke skreller kjipe appelsiner og spiser muggen kvikklunsj mens du fryser og er solblind på fjellet? HALLO??? Noen av de største tenkerne og revolusjonære i historiren er de som har kunne drite totalt 100% i innlærte paradigmer. Forandringer og revolusjoner kommer ikke gjennom folk som er helt ute av stand til å forandre paradigmet i sitt eget hue. De kommer av de som kan tenkte utenfor boksen og ikke ser nødvendigheten med å tviholde på tradisjoner som uansett stort sett er skapt for å beholde makta hos de som styrer og sikre en slavementalitet i befolkningen gjennom "trygge tradisjoner som flokken må følge". Jeg tror denne personen er veldig konservativ og lite reflektert over livet og samfunnet generelt. En trasdisjonsbundet person som tviholder på det som er trygt og etablert fordi han kan det og forstår det. For meg blir dette fullstendig STEINALDERMENTALITET! Ingen dissing eller trolling her, admin. Jeg bare forstår ikke hvorfor folk som "driter i tradisjoner" blir puttet i bås med gale kattekjerringer og hoarders og heroinjunkier og demente alkiser på hjem!! Det er direkte frekt å indikere noe sånt! Det blir sånn: "Om du ikke er som alle andre så er du udugelig fordi du ikke er som alle andre." Ja, Heil Hitler, du!
 4. Men hvorfor ble F-35 omtalt som en "flying brick" av insidere? Og hvorfor ble det bedrevet lobbyvirksomhet mot Eurofighter og Saab Gripen, ihvertfall i Norge, for å få solgt den? Virker som noen ikke hadde verdens beste sales pitch eller produkt å komme med.
 5. Hvorvidt fly er strategisk avgjørende i en konflikt var ikke spørsmålet. Men heller at F-35 ikke har levert hva den har lovet. Ihvertfall ikke før i tiden.
 6. Trenger du ennå briller for tv i 3D eller har bildet en 3D-effekt??
 7. Hvorfor må det være noe feil med deg bare fordi man driter i tradisjoner? Alt det andre er et spørsmål om personlig hygiene f.eks men hva har det med TRADISJONER å gjøre? Jeg gir totalt beng i påsken, jula, bursdager, 17 Mai, nyttårsaften, religion, kongefamilien og alt det pisset der. Betyr det at jeg automatisk råtner i min egen dritt bare fordi jeg ikke kunne brydd meg mindre om innlærte tradisjoner ? Hallo?
 8. Denne "handelsunionen" blander seg ganske mye inn i diverse lands lover og regler til å bare være BARE EN HANDELSUNION ! !
 9. Send et signal. Statuer et eksempel.
 10. Jeg ble bedt om å slutte å trolle der inne. Jeg spurte hva de pratet om siden jeg ikke forsto en dritt. BAM! Utestengt på livstid. Jævla idioter!
 11. Ja, det var en sak i rundt 2000 der en fyr ble bedt om å komme ut av en bygning og han kom ut med en bag. Plutselig slengte han bagen fra seg som ble besvart med et skudd rett i panna på vedkommende og den ekstremt tynne unnskyldningen: "Vi trodde han hadde våpen i bagen". Altså... først må ha han bøyd seg ned og åpnet bagen, så fisket frem våpenet. God tid å reagere på. I dette tilfellet slengte han bagen ned på bagen i det han kom ut... ((( BANG ))) Var mye styr om det og annet rundt 20 år siden. Overlagt drap spør du meg. Eller litt for ivrig politi. Det burde vært noen oppsigelser som følge av dette, men som forventet (og som vanlig): "Politiet finner ikke at de har gjort noe galt"
 12. Nedlegg hele det udemokratiske systemet som utgjør staten Norge. Gjør landet om til en føderasjon med autonome stater (fylker) og avskaff monarkiet og innfør en republikk. Fjern også Oslo som hovedstad siden dette stedet ikke er historisk hovedstad eller på noen måte representerer Norge annet enn hovedsete for en monark og en marionettregjering for EU. Du ser ikke akkurat fjell, fjorder og nordlys i Oslo. Den er heller ikke akkurat noe fryd for øyet å se på. Ser ut som den er bygd i fylla og ikke er eldre enn 1970. Til og med de få historiske steder er ganske så MEH! i forhold til andre Europeiske hovedsteder. Så for å oppsumere: - Avskaff Staten og dann en føderasjon (så konføderatorisk som mulig ala Sveits) - Avskaff monarkiet og innfør republikk. - Gjør Trondheim, som ligger midt i landet, og har litt blanding av geografien til Norge til hovedstad. - Fjern gjerne navnet Norge også.
 13. Drikking kan føre til pankreatitt
×
×
 • Create New...