Jump to content

Helpless/Green

Medlemmer
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1201 profile views
 1. The Division 2 var en skuffelse. Monotomt og en grafikk som så ut som den var fra PS2. Herregud, Ubisoft... de prøver så hardt og konseptene funker, men resultatene er som regel et makkverk.
 2. Yay! Gleder meg til å barbere meg og pusse våpen og gjøre tidious chores!
 3. Slutt å klag! Dette er crapet jeg vokste opp med: Tror du jeg skjønte bæret eller? HVA???
 4. Hva er Everquest? Er det noe sånt som Starcraft som ennå spilles som en gal i Sør-Korea etter 23 år?
 5. Flott! Håper de hiver inn å bruke munnspray, pusse tennene, bruke tanntråd, knyte skolissene dine, dusje deg, sjekke notificiations på mobilen hele tiden, bruke tid på Lifeinvader bla bla bla ogbligatorisk. Gjerne med en et dusin mikro-animasjoner for hver ting du gjør så alt går tregt og gjør det hele ennå mere kjedelig. Enjoy that shit For å sitere mange store tenkere gjennom tiden: "Folk er idioter" Irriterende likevel. Og alle de mini-animasjonene for hver jævla ting du gjør.... Jeg spiller det ikke og jeg vil ha pengene mine tilbake!
 6. Med tanke på at ingen viste det var en jævla RPG-klone grunnet hemmelighold viste ingen hva de gikk til. Men for all del... skal vi skrive til R* sammen (good luck for de svarer ikke, jeg vet) og be dem lage GTA 6 sånn og se hvor stor fanbase det får kontra de andre GTA spillene?
 7. NEI, MEN HVA TROR DU HAR GJORT DEM STORE???? HMMMM? GTA!! Ser du andre R* spill i det hele tatt nærme seg salgstallene til GTA? Jeg dro inn Skyrim fordi det er RPG (Role Playing Game). Herregud... om GTA 6 blir som RDR2 der du må gjøre "tidecious tasks" som å knyte skolissene dine, våpenpuss, barbere deg, slå av ovnen før du går ut, dra til lege å sjekke deg innimellom, få rikelig med vitaminer gjennom dagen bla bla bla så kommer de til å gå konkurs på nanosekunder!
 8. Ja, folk vil faktisk ha det. De vil spille et Rockstar spill som ligner RDR 1. Ikke et RPG der du hele tiden må gjøre pirkete småting som å barbere deg og masse piss. IT SUCKS THE FUN OUT OF GAMING! Kan ikke folk som deg spille Skyrim eller noe så kan vi som liker GTA og RDR1 få det vi vil ha?
×
×
 • Create New...