Jump to content

Helpless/Green

Medlemmer
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1395 profile views
 1. Først ga de oss GTA V og jeg signa opp. Så fikk man Civilization VI. Så Borderlands 2. Også begynte de å pøse på med crappy indiespill. Bah!!
 2. Epic Games er mye bedre. De har ofte tilbud og gir bort 1-3 gratis spill i uka. For noen måneder siden ga de bort GTA V gratis ! ! !
 3. Så herom dagen kjøpte jeg et Lenovo nettbrett til 3000 spenn med hva jeg mener å huske var en 10,3" skjerm. Jeg aner ikke hvilken modell for jeg finner ikke noe "om denne enheten" på den. Den fungerer veldig greit som en liten sidekick i hverdagen som man kan gjøre kjappe ting på mens man sitter og styrer med andre ting på PC'en. MEN... jeg har min liggende fordi jeg liker det sånn... MEN... når noen ringer på messenger er skjermen ikke lengre vannrett men lodrett. Dette er sykt irriterende siden den står i et vannrett stativ og må uansett gå inn og slå på den jævla "automatisk vinkel" greia på og fikse det til vanrett og så slå den jævla "automatisk vinkel" greia av igjen (som jeg ikke ser vitsen med siden messenger samtaler skifter vinkelen for SVARTE!!!). Er det mulig å fikse dette? Jeg vil ha den i liggende stilling for evig og alltid!!
 4. Sikkert, men jeg spilte som Kassandra jeg for min del. Hvorfor? Jeg ville ha noe fint å se på.
 5. Virker skikkelig kjedelig og skikkelig crappy grafikk!
 6. Og jeg syns Steam er crap og Epic er... vel... EPIC!! What's your point?
 7. Games jeg skal ha i år (og neste år) om ikke Corona, vaksinen eller noe annet tar meg av dage: AC - Valhalla Watch Dogs 3 Far Cry 6 Cyberpunk 2077 GTA V Online for PS5 Hva som enn kommer ut av CoD i år. Battlefield 6 Det er mere men jeg husker ikke alt
 8. Njæ... vi får se. De 3 siste geimene Oddysey, Origins og Syndicate var jo helt kurant underholdning så hvorfor ikke dette også? (Alle før Syndicate var BÆSJ! Assassin's Creed... the franchise so bad they had to put the word ASS in it twice!!)
 9. Da kan du få en oppsumering de siste 7-10 år: Fra Cry 3: Bra Far Cry Blood Dragon: Kjedelig, men morsomme innspill fra hovedfyren. Far Cry 4: Bra Far Cry Primal: OK, men ingen höjdare. Far Cry 5: Lever ikke helt opp til sitt potensiale. De 4 DLC'ene som du kan kjøpe til Far Cry 5: Hours of darkness: Litt kult, men ikke noe som fenger skikkelig. Lost on Mars: Meh... litt gøy om man orker, men ikke lenge. Dead Living Zombies: Eh! Orke laste ned engang. Zombies? Dritkjedelig og fullstendig HJERNEDØD klisjé Far Cry 5 - New Dawn: Helt greit, men ikke noe som fenger i dagesvis og ukesvis som Far Cry 3 og Far Cry 4.
×
×
 • Create New...