Jump to content

jarmush

Medlemmer
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

1027 profile views
 1. Snakket med forhandler hos Møller Bil i dag og ble fortalt at de har prisgaranti på kjøpekontrakter som er underskrevet. Han nevnte også noe om at Møller ønsket å strekke seg litt lengre pga den lange leveringstiden som mange kunder opplever. Bestilte min ID.4 i januar og siden den gang har VW hatt 2 prisjusteringer, slik at prisen på min bil nå, ca 4 mnd senere har økt med omtrent kr 20 000,- Bestilte bil i grevens tid da. Og neste år kan det i tillegg bli moms på el-biler. Bilen er forresten ankommet Norge og kan sannsynligvis hentes ut 30.mai iflg selger.
 2. Har fått med meg at det sannsynligvis vil bli innført moms på elbiler ja, men i mitt tilfelle vil ikke det gjelde. Har fått vite at bilen min er ferdigprodusert og står i Bremerhaven og venter på båt over til Oslo.
 3. Har bestilt meg ny VW elbil (Møller forhandler) og skrev under på kjøpekontrakten i januar. Etter dette ser jeg at prisene på min bilmodell har blitt justert opp 2 ganger hos forhandler. En gang i februar og nå i mai. Noen som vet om jeg skal betale den prisen som jeg signert på i kjøpekontrakten eller må være forberedt på evt å betale mer for min nye bil? Skal forresten ringe forhandler på mandag for å sjekke, da jeg ble usikker nå.
 4. Fant ingenting som omhandlet mobil telefon i innboforsikringen. Mulig jeg bør ta en runde og sjekke litt rundt dette med hva innboforsikring dekker. Er jo ikke så uvanlig å miste en mobil i gulvet å få knust glass vil jeg tro. Kjekk å ha en forsikring som dekker slik skade da. Men alltid lett å være etterpåklok. 🙂 Og når det gjelder sprekken i glasset på telefonen tror jeg ikke det er årsak til at den ikke virker, siden det er over 1 år siden den falt i gulvet som forårsaket sprekken. Takker for tilbakemeldinger. Mulig jeg bare lar det ligge. Har kjøpt meg ny mobil, men bare så synd å måtte gi slipp på Samsung s7'en når mobilen var feilfri og med et batteri som fortsatt var veldig bra.
 5. Thor Ja, jeg har forsøkt å holde inne volum knapp (både volum ned og volum opp) og power knapp, men det hjelper ikke. Forsøkt å la mobilen stå på lading ca 45 minutter uten at det hjelper heller. Får ikke liv i den. Har kvitteringen. Kjøpt hos NetonNet 28.12.2017. Ang reklamasjon, det er ei sprekk i glasset, men det skjedde for over ett år siden da mobilen falt i bakken på jobben. Blir det evt problemer da ifht reklamasjon?
 6. Min forrige mobil, Samsung Galaxy s7 "døde" helt brått og uventet for noen uker siden. Den lå på kjøkkenbenken og da jeg skulle ta den opp og ringe noen var skjermen svart og telefonen helt død. Batteriet på mobilen var bra. Det var nok å lade den 1 gang pr døgn. Heller ingen andre problemer med mobilen. Det er ikke mulig å slå på mobilen og den vil heller ikke lades. Ladekabelen virker, for den vil lade min virkelig gamle Samsung Galaxy s4 som jeg fortsatt har liggende hjemme. Hør forsøkt å få liv i mobilen med alle mulige fremgangsmåter jeg har funnet på nettet, men ingen ting hjelper. Er det da bare å kaste mobilen? Vet jo ikke om det er batteriet som plutselig har tatt kvelden eller om det noe elektronikk innvendig som brått har sluttet å virke.
 7. Lastet ned e-post appen til Samsung, siden jeg brukte denne på min forrige mobil (Samsung Galaxy s7). Fikk heller ikke satt opp mail kontoene her. Så forsøkte jeg å skifte passord på mail kontoene mine, og da fikk jeg endelig satt opp e-mail kontoene på e-post appen til Samsung. Men får fortsatt ikke satt opp E-post konto via Gmail. Men det spiller ingen rolle lenger. Mulig det er noe med sikkerheten som ikke matcher online.no og Google's Android? Det jeg ikke skjønner er hvorfor det ikke fungerte med mine gamle passord på e-post appen til Samsung. Riktig nok veeeeldig lenge siden disse e-mailen adressene ble opprettet, men snodig åkke som.
 8. Da må jeg jo sende oppdatert info til mange kontakter så jeg ønsker helst å unngå å skifte mail adresse. Jeg er av den gammeldagse sorten som fortsatt sverger til bruk av e-post. Eller misforsto jeg deg nå? Er det slik at jeg kan bruke en hvilken som helst e-post app og beholder mail adressen min? Jeg er nok på tynn is nå skjønner jeg.
 9. Takker for tilbakemelding. Kan jeg spørre om du eller noen andre vet hvor jeg evt kan gå inn å gjøre endringer som går på sikkerheten? Jeg bruker e-post appen i Windows 10 til å sende og motta e-poster. Er her jeg må gjøre evt endringer? Sjekket på siden min hos Telenor og e-post kontoene mine, @online.no, men der var det bare mulig å endre passord, legge til ny e-post konto osv....
 10. Kjøpte nylig ny Samsung mobil med Android 10. Nå får jeg ikke til å legge til mine e-postkontoer (online.no) på mobilen lenger. Må visst gjøre det vi Gmail har jeg skjønt, siden Samsung på nyere mobiler ikke lenger har "E-post" appen sin forhåndsinnstallert på telefonene. Når jeg går inn på Gmail og velger legge til konto, skriver inn e-post adressen og passordet, får jeg beskjed om at det høyeste sikkerhetsnivået som er tilgjengelig ikke støttes. Og at man ikke kan åpen tilkobling til tjeneren. Har prøvd alt av oppskrifter og fremgangsmåter som finnes på nettet men kommer ingen vei. Forsøkte å ringe Telenor som har tjeneren online.no, men de bare fraskriver seg ansvar, kunne ikke hjelpe kunder som hadde problemer med e-post og henviser til manualen på sidene til online.no. Men det hjelper ikke å følge denne manualen. Er det noen eksperter her som kan bistå? Telenor er vel så store at de kan gi faan i noen kunder som har problemer. Og for alt jeg vet kan det være at Telenor er i ferd med å fase ut online.no siden stadig færre og færre bruker e-post som kommunikasjon i dag.
 11. Har nettopp kjøpt ny Samsung mobil. Lastet ned siste programvareoppdateringer fra Google. Etter noen dager kommer det opp et forslag med oppdateringer av ca 35 appper fra Samsung også til mobilen. Er det nødvendig/anbefalt å laste ned disse oppdateringer også? Bruker vel omtrent ingen av disse appene vil jeg tro.
 12. Jeg har en Samsung Galaxy S7 med Android 8 installert. Lastet ned Android Auto fra www.apkmirror.com. Dette fungerer helt utmerket i min bil, som var "ready for Android auto".
 13. Brukte lang tid på å finne ut hvordan jeg skulle kunne kjøre som Admin. Fant det ut etterhvert. Hadde tatt vekk søkefeltet i oppgavelinjen og husket ikke først hvordan jeg skulle få det tilbake igjen. Da jeg fant ut hvordan, var det bare å skrive "cmd" og "kjør som administrator". Da var det som å komme tilbake til gode gamle ms-dos, bare det at jeg ikke husket hvilke kommandoer jeg skulle bruke for skifte Dir osv... Men fant ut av det til slutt, og nå har jeg fått slettet disse filene, og lærte noe nytt samtidig. Takker for innspill.
 14. Spørsmålet gjelder Windows 10. Jeg skulle flytte flere filer fra mappen Dokumenter over til en usb pinne. Merket filene og skulle dra de over til usb pinnen men ved en feil ble de sluppet i en mappe på pc'n som krever Administrator tillatelse til å "Gjøre endringer". Prøvde å komme meg inn i sikkermodus, som er litt avansert i Windows 10, men jeg får fortsatt ikke tillatelse til å slette disse filene. Er det ikke mulig å få flyttet/slettet disse filene nå?
 15. Forsøkte nå å koble til via usb og det fungerte. Så da kan man jo egentlig bruke usb tilkobling da hvis man har med seg denne ledningen. Skal forsøke løsningen som Nidar2 kommer med også for å se om det fungerer. Bruker Fjordkraft som mobil operatør
×
×
 • Create New...