Jump to content

jarmush

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Brukte lang tid på å finne ut hvordan jeg skulle kunne kjøre som Admin. Fant det ut etterhvert. Hadde tatt vekk søkefeltet i oppgavelinjen og husket ikke først hvordan jeg skulle få det tilbake igjen. Da jeg fant ut hvordan, var det bare å skrive "cmd" og "kjør som administrator". Da var det som å komme tilbake til gode gamle ms-dos, bare det at jeg ikke husket hvilke kommandoer jeg skulle bruke for skifte Dir osv... Men fant ut av det til slutt, og nå har jeg fått slettet disse filene, og lærte noe nytt samtidig. Takker for innspill.
 2. Spørsmålet gjelder Windows 10. Jeg skulle flytte flere filer fra mappen Dokumenter over til en usb pinne. Merket filene og skulle dra de over til usb pinnen men ved en feil ble de sluppet i en mappe på pc'n som krever Administrator tillatelse til å "Gjøre endringer". Prøvde å komme meg inn i sikkermodus, som er litt avansert i Windows 10, men jeg får fortsatt ikke tillatelse til å slette disse filene. Er det ikke mulig å få flyttet/slettet disse filene nå?
 3. Forsøkte nå å koble til via usb og det fungerte. Så da kan man jo egentlig bruke usb tilkobling da hvis man har med seg denne ledningen. Skal forsøke løsningen som Nidar2 kommer med også for å se om det fungerer. Bruker Fjordkraft som mobil operatør
 4. Jeg forsøkte nå å endre både nettverksnavn og senere endret jeg passordet også. Men får bare samme beskjed. "Kan ikke koble til dette nettverket". Sendte melding til min mobil operatør og de skulle sjekke med teknisk avdeling der om de kunne ha svar på problemet. Mulig eneste løsning er som du sier, å resette nettverksinnstillinger. Har måtte resette routeren til min pc noen ganger også hvis jeg har hatt problemer med internettforbindelsen. Og det har hjulpet i de tilfellene.
 5. Har ingen andre mobiler eller pc'er å prøve det ut på. Har bare min stasjonære pc i tillegg, men den har jeg kun kablet internett forbindelse på. Prøvde å koble mobil til den stasjonære, men den finner ingen nettverk i nærheten. Har aldri brukt annet enn kablet internett på den. Min bærbare pc finner nettverket på mobilen, AndroidAP, men som sagt når jeg skriver inn passordet, så stopper det. Er litt skeptisk til å resette nettverksinnstillinger. Redd jeg kødder til noen innstillinger så jeg får andre problemer. Er ikke sååå datakyndig. Men ellers takk for tilbakemelding.
 6. Trenger hjelp til å dele internett fra mobil til bærbar pc. Mener å ha gjort alt riktig, men når jeg skriver inn passordet/sikkerhetsnøkkelen på pc'en, det som står oppgitt på mobilen under menyen "Mobil trådløssone", får jeg bare beskjed om at "Kan ikke koble til dette nettverket". Mobilen er en Samsung Galaxy S7 med Android 8.0 Noen som har tips til hva som kan være problemet?
 7. Ja, jeg forsøkte å skrive inn passord/sikkerhetsnøkkel flere ganger uten at det hjalp. Var ute og testet gps'en på bilen (Android auto), og posisjon funksjonen på mobilen fungerer jo selv symbolet for posisjon på mobilen ikke vises i øvre skjermbildet når jeg slår det på. Symbolet vises kun når en app på mobilen gjør bruk av min posisjon. Gav opp til slutt og ringte Telenor. De anbefalte med å resette routeren, og så vente i ca 15 minutter. Etter dette fungerte wi-fi når jeg skrev inn sikkerhetsnøkkelen igjen. Men det jeg nå lurer på er når jeg slo på posisjon på mobilen tidligere så ville dette symbolet vises i øvre skjermbilde. Det gjør det ikke lenger. Symbolet vises kun når en app gjør bruk av mobilens posisjon. Er dette helt normalt?
 8. Har en samsung Galaxy S7, og i dag fikk jeg ikke koblet til wi-fi eller posisjon på min mobil, hjemme. Hverken wi-fi symbolet eller posisjos symbolet vises på mobilen når jeg slår det på. Det fungerte for noen dager siden. Fikk heller ikke koblet til wi-fi på min bærbare pc i dag. Måtte skrive inn sikkerhetsnøkkel først for å koble til pc til wi-fi. Sto at det var gjort noen endringer i nettet siden sist. Men det er vel ikke noe sted man skal skrive inn sikkerhetsnøkkel på mobilen, eller? Er egentlig helt grønn når det gjelder tekniske ting med mobilen. Har Telenor internett fiber hjemme og Fjordkraft som mobil operatør.
 9. Kjøpte ny lader og da fungerte pc'en som normalt igjen. Takker for bidragene.
 10. Tok ut batteriet og forsøkte å starte pc'en med bare nettstrøm, med da er det ikke noe liv i den. Helt død pc.
 11. Hvordan kan jeg sjekke om laderen er synderen da? Det er ikke brudd i kabelen iallefall. Skal ta med batteri og laderen til Power i morgen, der jeg kjøpte pc'en og få de til å sjekke om det er batteriet eller evt kabelen/laderen som er problemet.
 12. Vil ikke et pc batteri bli gradvis dårligere, slik som f.eks med batteri til mobiltelefoner o.l.? Syntes det var litt rart at batteriet plutselig ble dødt. Har ikke merket noe svekkelse i batterikapasiteten siden jeg kjøpte laptopen. Ang garanti, så ser jeg på kvitteringen at pc'en ble kjøpt i juni 2015. Da er det vel for langt tid til at en evt garanti kan dekke batteribytte? Sendte en mail til Asus for å høre om evt batteribytte, da jeg ikke fant typebetegnelsen på min pc hos noen av batterileverandørene.
 13. Har en Asus R55LA bærbar pc som ble kjøpt i 2015. Når jeg skulle lade pc'en i dag ville den ikke ta imot strøm, og ladeindikatoren på pc'en lyste heller ikke. Er batteriet dødt og ferdig da? Siden pc'en er nesten tom for strøm har jeg ingen andre muligheter for å gå inn på pc'en og sjekke for andre feil heller. Må jeg bare kjøpe ny laptop da eller kan man kjøpe nytt batteri? PC'en kostet ca 3500,- (tilbud) og vet ikke hvor mye evt et nytt batteri vil koste.
 14. Jeg får stadig vekk "breaking news" pop ups - (nyhetsmeldinger) på min nye s7. Hvordan får man stoppet disse irriterende meldingene?
×
×
 • Create New...