Gå til innhold

jarmush

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 444 profilvisninger

jarmush sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slik jeg har forstått det så skal ikke jernpanner vaskes med såpe (Zalo) heller. Varmt vann og børste/svamp er nok.
  2. Skulle også likt å visst hva freedomseeker mener med at Fjordkraft er useriøse. Har selv hatt Fjordkraft med spotavtale i mange år og aldri opplevd noe tull eller problemer med de. Mobilappen deres er også begynt å bli bra nå.
  3. Ikke noe problem å vaske motorrommet med vann og såpe. Bruk gjerne avfettingsmiddel beregnet for motorvask først, på de mest møkkete områder, og bruk en liten kost som løsner skitten enklere. Skyll av med hageslangen. Aldri hatt problemer med dette.
  4. Bruker å kjøpe Coops økologiske serie Anglamark kokosmelk på boks med skrukork. Har stusset på holdbarheten på denne. Setter den i kjøleskapet etter at den er åpnet og fortsatt etter mange uker og opptil 1-2 måneder senere merker jeg ikke noe sur smak eller lukt av boksen. Når jeg googler litt om holdbarheten til kokosmelk står det gjerne at den står seg maks ei uke eller ca 10 dager etter at den er åpnet. Noen som har en forklaring på at kokosmelken ikke blir sur?
  5. Har en Asus laptop kjøpt i 2015, intel core i5 med 6 gb ram. Kostet kr 3.499,- (tilbud). Har ikke hatt en eneste feil på den, bortsett fra at jeg måtte bytte ladekontakt for ca 2 år siden. Fungerer utmerket til mitt bruk, (ikke spill eller se film på laptopen). Hvis jeg skulle kjøpt ny laptop i dag ville jeg nok gått for Asus nå også. Ser Elkjøp eller Power har hatt flere tilbud i det siste på Asus med Core i3 prosessor og 8 gb ram til ca kr 5000,-
  6. Jeg hadde også en Ford Focus tidligere, riktignok 2009 modell, hvor jeg merket at a/c'en blåste mere varm enn kald luft på sommeren. Leverte bilen på service og fikk konstatert lekkasje i kondensatoren, som satt bak radiatoren i fronten på bilen. Var visst et vanlig problem på mange biler dette ble det sagt. Siden kondensatoren er plassert foran på bilen bak radiatoren, blir det ofte skader på kondensatoren pga steinsprut.
  7. Vet tråden er noen måneder gammel, men opplevede selv det samme problemet med min VW Id4. Prøvde både med hårføner og pose med varmt vann uten at det hjalp. Ringte Møller Bil, der jeg kjøpte bilen og fikk snakket med en mekaniker. Han hadde selv hatt samme problem flere ganger med en e-Golf som han hadde tidligere. Tipset hans var å helle på ei bøtte med varmt vann ( så varmt man får det fra springen). Dette hjalp i mitt tilfelle. Det er ikke ladeluka som fryser, men låsetappen på innsiden. Det er minimal fare for at det skal komme vann inn i ladekontakten siden gummipakningen på innsiden av luka vil beskytte mot dette.
  8. Har fått min første Iphone, Iphone13. Jobbtelefon. Alltid hatt Samsung mobiler tidligere. Ser at tastaturet på Iphone, ved skriving av sms'er ikke har punktum og komma på hovedsiden. Må til en undermeny for å taste punktum og komma. Uvanlig og knotete, siden jeg er vant med å ha dette på hovedsiden fra Samsung. Noen som vet om det er mulig å endre tastaturoppsett på Iphone slik at jeg får punktum og komma på hovedsiden for tastaturet?
  9. Yepp, Kjell har åpnet butikk i nærheten av der jeg bor for ikke lenge siden. Har handlet en del der i det siste. Mange produkter (kjente merker) som er betydelig billigere der enn hos f.eks Elkjøp, Power ol.
  10. Takker for tips. Da vet jeg at jeg endelig kan få mulighet til å høre på favoritt musikken i bilen igjen.
  11. Har en del musikk lagret på min pc som jeg gjerne skulle ha overført til usb-c minnepenn. Skal brukes i bilen, siden bilen min kun har usb-c uttak. Men min pc har bare usb porter. Hvordan får jeg overført musikkfilene fra pc til usb-c penn?
  12. Snakket med forhandler hos Møller Bil i dag og ble fortalt at de har prisgaranti på kjøpekontrakter som er underskrevet. Han nevnte også noe om at Møller ønsket å strekke seg litt lengre pga den lange leveringstiden som mange kunder opplever. Bestilte min ID.4 i januar og siden den gang har VW hatt 2 prisjusteringer, slik at prisen på min bil nå, ca 4 mnd senere har økt med omtrent kr 20 000,- Bestilte bil i grevens tid da. Og neste år kan det i tillegg bli moms på el-biler. Bilen er forresten ankommet Norge og kan sannsynligvis hentes ut 30.mai iflg selger.
  13. Har fått med meg at det sannsynligvis vil bli innført moms på elbiler ja, men i mitt tilfelle vil ikke det gjelde. Har fått vite at bilen min er ferdigprodusert og står i Bremerhaven og venter på båt over til Oslo.
  14. Har bestilt meg ny VW elbil (Møller forhandler) og skrev under på kjøpekontrakten i januar. Etter dette ser jeg at prisene på min bilmodell har blitt justert opp 2 ganger hos forhandler. En gang i februar og nå i mai. Noen som vet om jeg skal betale den prisen som jeg signert på i kjøpekontrakten eller må være forberedt på evt å betale mer for min nye bil? Skal forresten ringe forhandler på mandag for å sjekke, da jeg ble usikker nå.
×
×
  • Opprett ny...