Jump to content

TemporalFracture

Medlemmer
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

206 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har i det minste sendt klage til Dustin. Om jeg gidder å ta det videre vil vise seg. Kanskje jeg gjør det bare på gøy for å få erfaring med prosessen.
 2. Fikk også mail fra Dustin i dag om at de kansellerer bestilling på EVGA 3080 vannkjølt kort jeg har bestilt. Gi lyd om det blir noe gruppesøksmål I guess? Har fremdeles ikke hørt noe fra Elkjøp angående bestilling av TUF 3080 bestilt for nesten et år siden.
 3. Har også fått levert 5900X (i går). Så langt virker den å ha litt bedre silisium enn den jeg hadde.
 4. Tror jeg ville ha fokusert mer på om TVen har FALD (full array local dimming) eller ikke. Hvis jeg ikke tar feil har de du lenket kun sidebelysning.
 5. Hadde lenge minne clock på 10801 MHz og core på 930 MHz på min 3090, men har nå funnet ut at minne på 9451 og 975 på core gir meg 6 MH/s mer uten å endre viftehastighet (samme temps). For minne clock kunne jeg ikke se noen forskjell før jeg gikk under 9451.
 6. Enda en forsinkelse fra etee. Blir midten av mai istedet for april. Forhåpentligvis den siste forsinkelsen. Det som er interessant dog er eteeTracker, som betyr at det begynner å bli en del konkurranse når det gjelder trackere. Hvis software til Deca blir kompatibel med andre trackere så blir det jo enda mer interessant.
 7. @knopflerbruce PoS er sikkert bedre, men det er ingen fullstendig løsning det heller. Man kan ikke vite hvor mange slike "validatorer" eller hva man kaller det som blir valgt basert på blant annet hvor mye krypto de har faktisk er en og samme person for eksempel.
 8. Har ikke lest nøye etter, men jeg mener vi burde ha kjøtt og klær kvoter. Stemmer lett på de som foreslår noe slikt.
 9. Slik jeg har forstått det: Inntektsskatt på verdien av utbetalt krypto på det tidspunktet det er utbetalt (ikke glem å trekke ifra strømutgifter fra miningen), og så skatt på gevinst når du realiserer til fiat (altså differansen). Tap blir ikke skattet (men føres inn likeså). All krypto som beholdes over inntektsåret skal føres inn som formue (verdien ved utgangen av året). Men hva skjer hvis du realiserer i form av produkter/tjenester? Rekner med det blir skatt på eventuell gevinst (differansen) av verdien til produktet/tjenesten i fiat. Spør likevel fordi jeg ikke har sett det nevnt noensted av skatteetaten. Se gjerne tidligere (s. 171) når vi tidligere diskuterte dette.
 10. @Pc Lynet Interessant. Tror dog jeg kommer til å fortsette å bruke det, fordi eh.
 11. Nicehash er enkelt og greit, men hvis det er en liten hickup som gjør at mineren (QuickMiner i mitt tilfelle) må starte på nytt så hjelper det ikke at du har lagret konfigurasjonen du hadde i OCTune. Og du kan ikke gjøre noen OCTune endringer gjennom nettsiden, så hvis du er borte fra maskinen... Så blir det 100% viftehastighet og default settings. Skal ikke klage for mye med tanke på 115 MH/s gjennomsnitt på 305W, men hvor lenge klarer viftene å kjøre full guffe før de tar kvelden? Edit: ser nå at jeg har gjort litt feil (slo aldri av preset): https://www.nicehash.com/blog/post/how-to-set-custom-overclocks-preset-in-nicehash-quickminer
 12. @MariusJS Etter å ha lest litt nøyere etter i min egen link fant jeg dette: Like over: Tror jeg skjønner litt mer da. Altså formueskatt hvis du ikke selger til fiat?
 13. Vel, jeg kan i det minste ikke betraktes som en "virksomhet" om ikke annet: https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/rapportering-og-bransjer/bransjer-med-egne-regler/internett/skatt-mva-virtuell-valuta/ Laptop virker ganske latterlig, men min desktop er jo dedikert til gaming. Men ja, skatten kommer ved "realisasjon", altså når man selger BTC for fiat (gitt at man får gevinst selvsagt).
×
×
 • Create New...