Jump to content

TemporalFracture

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Vet om en som fikk solgt sin 3080 for 15k (kanskje mer) i går. Sprøtt.
 2. Jeg var ikke den eneste som såg Eagle kortet til 8000,- hos Komplett ved launch, sant?
 3. Enda ett kort ute på Finn, men fra en som faktisk har fått kortet (Eagle). Spurte han som solgte FE noe spørsmål. Var visst første gang han la ut annonsen, og det virker som han er mest interessert i å beholde den selv så lenge han ikke får et fint bud som faktisk går gjennom.
 4. Denne annonsen har jeg sett før, så det vil nok si at det faktisk (hvis vi antar at selger er ærlig) er noen som er villig til å betale så mye. To each their own I guess. Ser også noen "ønskes kjøpt" annonser på Finn. Hadde jo ikke vært scalpers hvis det ikke var noen som var villig til å betale for mye. Hva er psykologien bak de som kjøper? Hva sier de til venner og kjente når de spør? "Heh, jeg var en av de heldige"?
 5. Til interesse: Gaming With An RTX 3080 Inside A TINY ITX Case!
 6. Var vel nevnt i går, men ser på Komplett at Asus TUF OC visstnok skal ha en leveringstid på 1-2 uker. Ikke-OC versjonen står det 1. november på. Kan dette virkelig stemme? Er vel ingen kundeservice i dag eller i morgen som kan bekrefte.
 7. Den har et 10 bit panel, men slik jeg forstår det kan du få inn 12 bit signal som visstnok har fordeler til tross for panelet. Er dog ingen ekspert på dette området.
 8. Har en LG C9 selv, og det er en av grunnene til at jeg ville ha et kort nå.
 9. @L1pslide Får se hvor lenge denne blir oppe, lol! EDIT: Tok ca. 1t og 30 min før Finn tok den ned.
 10. @L1pslide Skulle til å si at du kunne likegodt kjøpt et scalper kort til den prisen på samme side, men jeg ser ikke noen 3080 oppe på Finn lenger. Har de blitt tatt ned? Isåfall, based.
 11. En litt artig opplevelse for min del. Har aldri prøvd å være først ute på slikt før. Neste gang skal jeg heller ignorere reviews og bare prøve å være første mann til mølla.
 12. For min del handler det om at jeg ønsket det dag 1. Hvis ikke så har jeg tålmodighet til å vente og se blant annet hva AMD kommer med. Hadde jeg fått kortet med en gang hadde jeg brydd meg mindre om det. Tiden man nyter et produkt har også noe å si.
×
×
 • Create New...