Gå til innhold

Sandy Koufax

Medlemmer
 • Innlegg

  2 231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

 1. Sandy Koufax's innlegg in Noen som vet om AST1010 eksamen blir ekstra vanskelig i år? ble markert som svaret   
  ok, da så. vet selvsagt ikke noe om ferdighetsnivået ditt, men du bør lage deg et system for hvordan du tilnærmer deg eksamen. da slipper du å jobbe så mye.
   
  men ut ifra det jeg har hørt er AST1010 et av de lettere emnene på Fysisk Institutt, så du trenger ikke å stresse så mye. jobb godt likevel. sa foreleseren noe om at vanskelighetsgraden skulle økes eller om den var som før? 
 2. Sandy Koufax's innlegg in Vet dere om noen billige advokater i Oslo/Akershus? ble markert som svaret   
  Bør vel komme med en oppdatering her.
   
  Snakket med en advokat og penge-problemet er løsbart virker det som. Avventer fortsatt hva administrasjonen sier, men de som har gjort det de har gjort mot meg blir nok beskyttet av administrasjonen. Så det er lite trolig at det vil føre noen vei, samme hvor sterk sak jeg har.
   
  Et annet problem er at jeg har en prosjektoppgave som jeg har levert inn. Deres allierte ved instituttet kan finne på å angripe meg på den også. Men her har jeg fått vurdering fra fagkyndige, så er ganske sikker på hva jeg ligger an til. Hvis de forsøker noe, er vi klare her også.
   
  Så siste innlegg fra min side, er at det nok blir til noe etter nyttår. Skal bli spennende å se om de velger å lyve og derav begå mened eller innrømme hva de har gjort foran overveldende bevis og tape ansikt. Blir sikkert det første!
×
×
 • Opprett ny...