Gå til innhold

memeface

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

memeface sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan er det å fortsette læring, og ikke minst sparre med seniorer til tross for utleie hos kunde 100% i 2S 😆?
  2. Her er jeg også nysgjerrig. Venter på tilbud fra 2S som PL. Lærer en del i nåværende stilling (PL for inhouse konsulenter mot kunde) om sky og infrastruktur. Hvordan blir det å fortsette læring, og ikke minst sparre med seniorer til tross for utleie hos kunde 100% i 2S?
  3. Ingen problem med det, så lenge man er hos kunde med et formål (spesifikt prosjekt) og ikke bare er en kapasitets ad-hoc'er. Venter på tilbud, anslår fra 20 til 25% økning. Basert på historikk hos nåværende selskap (kun predeterminert pott) ville det tatt meg 7 år å komme på samme lønnsnivå.
  4. Åpner gammel tråd her men har fått tilbud fra Sopra Steria etter å ha vært PL- konsulent i annet hus. Vanskelig å velge! Fire-fem års erfaring, tre av dem fra utlandet. Går da fra flere mindre prosjekter til potensielt større hos SS. (Gå fra levere kvantitet mot kvalitet) Mest sky og utvikling hos meg, men føler ikke jeg blir kompensert nok eller får utviklet meg nåværende sted. Har SS konkrete oppdrag eller kaster de deg bare ut til kunde? Også litt bekymret for potensialet til å lære ny tech / metodikk og ha sparringspartnere i SS. Som nevnt tidligere av andre er det god og avslappet kultur i nåværende selskap som deres fremste styrke, dog ikke frempå med lønn.
×
×
  • Opprett ny...