Jump to content

Fartlitter

Medlemmer
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

2584 profile views
 1. Setter meg på andre sine pc'er, tar meg 5 sekunder å høre hvor dritt lyden deres er. Men så har headset også mye og si sammen med lydkort.
 2. Kommer tilbake om vi kan spille onsdag, usikkre jobbtider.
 3. Er ikke i overkant, har klart å redde en disk etter 4 dager jeg.
 4. Å høre HAK live anbefales, kjenner trommisen og at han fikk gjennombrudd var veldig fortjent (kreativ sjel). Nye Kvelertak skiva er forfriskende med Ivar Nikolaisen i front.
 5. Virker som at den ikke klarer å dra i gang med psuen. Kan være noe som ligger innpå HK f.eks, hold inne startknappen i 4 sek i tilfelle den har bootup i bios der. Som det sies her om kurs så prøv en annen kurs i huset også om sikringen er stor nok, jordingsfeil i nabolag kan også skje Om du kan, så kan du ha glemt noe: Bytt på ram brikker, ta ut en. Cpu strøm skikkelig i? Er hk batteriet dødt/reseat? Drar viftene for mye "oppstarts-strøm" samt harddisker? Er alt strammet å tight?
 6. Hei! Fikk litt av ett prosjekt i lomma her om dagen, er en skibakke som ikke har noe som helst internett siden 4g stasjonen er nede. Har tenkt på noe som satelitt, eller faktisk AP 14km fra fjellet i luftlinje til en annen plass jeg vet om. Men hva med satelitt? Noen som har erfaringer i lignende situasjoner? Er godt kjent med ubiquiti og mikrotik, men det er snakk om høye fjell i mellom.
 7. Hvem bryr seg, intel funker fett uten noe merkbare ytelseproblemer? Kommer update mot risiko også etter en stund.
 8. Skum i et par bokser med DPF cleaner
 9. Trenger flere norske på Eclipse Roleplay serveren, last ned RageMP klienten å søk dere inn!
 10. Hadde vært fint med info om pc'en, og hvordan høres de ut? En laaang pip eller flere korte f.eks? Virker som at den ikke skjønner at batteriet er ok.
 11. Ubiquiti er fine saker Men det med routeren din er ikke rett, du kan prøve å kjøre inn custom merlin firmware <-. Har aldri problemer med det, kjører t.o.m servere gjennom den. Tar nettverkskortet ditt bare 150 kanskje? Om du skal ha den prisen. Sjekk denne først, har 87u selv.
 12. 4-5000,- installasjon, nye priser kom i år på 650,- 100mbit, 850,- 300mbit, ,1000,- 500mbit, 1200,- gbit. 650 for 70/60 adsl hos naboen, enda verre med 12/0.5 hos flere i utkanten for 650,-. Men så er snart 90% av husstander i kommunen dekt av fiber
 13. 500 er ikke høy hastighet i dag for en router, du får også 1300mhz wifi med Asus RT-AC65P som er ganske grei til prisen inkludert. Ellers klarer de fleste du finner Gigabit i dag på kabel
×
×
 • Create New...