Gå til innhold

Teppebanker

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

1 075 profilvisninger

Teppebanker sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. T-we2. Ja, jeg har paret fjernkontroll og dekoder iht. manualen. Det fungerte, men Netflix er dævv. Veldig snodig i mine øyne. Hvis det var noe feil med fjernkontrollen og/eller paringen, ville det vel lugget på alle menyer, ikke bare Neflix? LØST! Fabrikkreset av dekoder var løsningen.
  2. T-we2. Ja, jeg har paret fjernkontroll og dekoder iht. manualen. Det fungerte, men Netflix er dævv. Veldig snodig i mine øyne. Hvis det var noe feil med fjernkontrollen og/eller paringen, ville det vel lugget på alle menyer, ikke bare Neflix? Jeg testet nå med den gamle fjernkontrollen (som så vidt fungerer). Samme greia der. Netflix-menyen dævv. Forsøkte å bytte passord og logge ut/inn. Det hjalp heller ikke.
  3. Hei Jeg fikk ny dekoder-fjernkontroll fra Telenor da den gamle takket for seg. Den nye fungerer som den skal, men ikke på Netflix. Når jeg går inn på Netflix, får jeg ikke gjort noe som helst. Ingen knapper/"piltaster" fungerer. Det eneste som fungerer, er å gå ut igjen med Te-we-knappen. Fjernkontrollen fungerer som sagt helt ok på alt det andre. Ka farsken? Hva skyldes dette?
  4. Hei Jeg forsøker å ordne meg PL-tilgang ved å følge oppskriften i denne artikkelen. VPN er ok. (Jeg "er" i New York.) Jeg har opprettet en konto hos https://www.usunlocked.com/ og overført $50 Konto er også opprettet hos peacocktv.com Problemet oppstår når jeg skal betale for et abonnement. Jeg får da feilmelding (på PeacockTV-siden). Fiktivt kortnummer er jo gitt av USunlocked, og jeg oppgir en amerikansk postadresse. Feilmeldingen er veldig generell, så jeg aner ikke hva som er galt. Jeg har forsøkt mange ganger nå, både i går og i dag, fortatt uten hell. Nå ser det ut som jeg har rotet såpass mye at de sjekker USunlocked-kontoen min også... Har noen erfaringer med dette?
  5. Tjenare. Jeg har noen kontakter i Facebook Messenger jeg gjerne vil ha bort. Dette er ikke Facebook-venner, men folk/bedrifter jeg ved en eller annen anledning har sendt en melding til. Når jeg eksempelvis skal sende et bilde via Messenger, kommer disse opp som potensielle mottakere - som om de er på min venneliste (noe de altså ikke er). Jeg har lett etter en løsning på nettet, uten hell. Jeg ønsker IKKE å blokkere disse, da jeg typisk følger dem på Facebook. Men hvordan i SVARTE får jeg dem bort?
  6. Godtfolk! Jeg har en dobbeltgarasje med to portåpnere. Av ukjente årsaker har portene blitt synkronisert. Dvs. at begge fjernkontrollene åpner/lukker begge portene. Jeg forsøkte å trekke ut kontakten på motoren og pare motor/fjernkontroll mens den andre motoren var strømløs, men dette hjalp ikke. Så: Hvordan får jeg "avsynkronisert" dem, slik at venstre fjernkontroll åpner venstre port & høyre fjernkontroll åpner høyre? Se bilder. På forhånd takk for hjelpen.
  7. Antyder du at Hønefoss ikke er landsbygda? 😜
  8. Åh, gjesp. "Fordommer" seiler opp som det mest misbrukte ordet i vår tid.
  9. Da er det jammen meg på tide du gjør deg bemerket.
×
×
  • Opprett ny...