Gå til innhold

Teppebanker

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Teppebanker

  1. T-we2. Ja, jeg har paret fjernkontroll og dekoder iht. manualen. Det fungerte, men Netflix er dævv. Veldig snodig i mine øyne. Hvis det var noe feil med fjernkontrollen og/eller paringen, ville det vel lugget på alle menyer, ikke bare Neflix? LØST! Fabrikkreset av dekoder var løsningen.
  2. T-we2. Ja, jeg har paret fjernkontroll og dekoder iht. manualen. Det fungerte, men Netflix er dævv. Veldig snodig i mine øyne. Hvis det var noe feil med fjernkontrollen og/eller paringen, ville det vel lugget på alle menyer, ikke bare Neflix? Jeg testet nå med den gamle fjernkontrollen (som så vidt fungerer). Samme greia der. Netflix-menyen dævv. Forsøkte å bytte passord og logge ut/inn. Det hjalp heller ikke.
  3. Hei Jeg fikk ny dekoder-fjernkontroll fra Telenor da den gamle takket for seg. Den nye fungerer som den skal, men ikke på Netflix. Når jeg går inn på Netflix, får jeg ikke gjort noe som helst. Ingen knapper/"piltaster" fungerer. Det eneste som fungerer, er å gå ut igjen med Te-we-knappen. Fjernkontrollen fungerer som sagt helt ok på alt det andre. Ka farsken? Hva skyldes dette?
  4. Hei Jeg forsøker å ordne meg PL-tilgang ved å følge oppskriften i denne artikkelen. VPN er ok. (Jeg "er" i New York.) Jeg har opprettet en konto hos https://www.usunlocked.com/ og overført $50 Konto er også opprettet hos peacocktv.com Problemet oppstår når jeg skal betale for et abonnement. Jeg får da feilmelding (på PeacockTV-siden). Fiktivt kortnummer er jo gitt av USunlocked, og jeg oppgir en amerikansk postadresse. Feilmeldingen er veldig generell, så jeg aner ikke hva som er galt. Jeg har forsøkt mange ganger nå, både i går og i dag, fortatt uten hell. Nå ser det ut som jeg har rotet såpass mye at de sjekker USunlocked-kontoen min også... Har noen erfaringer med dette?
  5. Tjenare. Jeg har noen kontakter i Facebook Messenger jeg gjerne vil ha bort. Dette er ikke Facebook-venner, men folk/bedrifter jeg ved en eller annen anledning har sendt en melding til. Når jeg eksempelvis skal sende et bilde via Messenger, kommer disse opp som potensielle mottakere - som om de er på min venneliste (noe de altså ikke er). Jeg har lett etter en løsning på nettet, uten hell. Jeg ønsker IKKE å blokkere disse, da jeg typisk følger dem på Facebook. Men hvordan i SVARTE får jeg dem bort?
  6. Godtfolk! Jeg har en dobbeltgarasje med to portåpnere. Av ukjente årsaker har portene blitt synkronisert. Dvs. at begge fjernkontrollene åpner/lukker begge portene. Jeg forsøkte å trekke ut kontakten på motoren og pare motor/fjernkontroll mens den andre motoren var strømløs, men dette hjalp ikke. Så: Hvordan får jeg "avsynkronisert" dem, slik at venstre fjernkontroll åpner venstre port & høyre fjernkontroll åpner høyre? Se bilder. På forhånd takk for hjelpen.
  7. Antyder du at Hønefoss ikke er landsbygda? 😜
  8. Åh, gjesp. "Fordommer" seiler opp som det mest misbrukte ordet i vår tid.
  9. Da er det jammen meg på tide du gjør deg bemerket.
  10. God kveld. Jeg flytter til Hønefoss til høsten. Skal i den anledning kjøpe kåk i prisklassen <4 mill. Hus/leilighet innenfor 3 km fra sentrum. Minst 3-roms og minst 66 m2. Er det noen steder jeg bør unngå? Jeg ønsker ingen MENA-land-naboer. (Middle East North Africa.)
  11. Hei. Jeg må bytte drev/klinger på min. White XC 290 pro (2018-mod). Det er 2-delt av typen FSA. 24/38t. Det lille drevet var festet med fire skruer til det store. Jeg fikk av høyre pedalarm med en 10mm umbraco. Hvordan får jeg splittet pedalarmen og det store drevet? Se bilder Lar det seg gjøre? Hvis ja, hvilket verktøy trenger jeg? Duger disse? https://bikable.no/p59227/reservedeler/drev/terreng-drev/fsa-drev-38t-104-bcd https://bikable.no/p64019/reservedeler/drev/terreng-drev/fsa-drev-24t-64bcd-sort https://bikeshop.no/fsa/3800638b/fsa-pro-ytterdrev-sort-38t-2x11-104-bcd-4-hull https://bikeshop.no/fsa/3800114002430/fsa-steel-mtb-24t-innerdrev-sort-3x-24t-64-bcd
  12. Takk for respons, ozone. Jeg har nå byttet splint, så da satser jeg på at det tåler mine stadige 2000-watts røkk!
  13. Takk for svar & tips, Milfhouse. Vi får se. Nå fant jeg ut at det er veldig billige (og anstendige) hoteller i Rimini-området, så jeg vender muligens grevet ditover. Time will show.
  14. Hola! Jeg føler for en 10-dager på Mallorca i september/oktober. Pr. nå koster det ca. 10 lapper for fly+hotell iht. mine preferanser. Det er cirka samme pris på pakketur kontra "upakket". Spørsmålet er: Hvis jeg venter til høsten kommer og det nærmer seg avreise, hvor mye kan jeg spare på en pakketur? Jeg vil vite hvilken by jeg skal til, krever minst 3* og ønsker nødutgangsete p.g.a. lange ben. Er disse ønskene forenlig med restplasskonseptet?
  15. Morn. Jeg byttet kassett og kjede på min MTB forleden. Stusset litt over mangelen på kjedelås (både på det eksisterende og nye), men måtte erkjenne at det var av typen uten den slags. Etter å ha satt inn splinten utenfra og inn, sjekket jeg en YouTube-video. Der påsto de at splinten skulle innenfra og ut. Så da tok jeg den ut igjen (dvs. videre innover til den var ute) og inn igjen fra innsiden. Er dette uheldig? Har jeg skadet splinten på noe vis, eller tåler den noen ganger inn og ut?
  16. Hei Jeg kjøpte en effektiv mosefjerner for et par år siden. Brukte den på garasjetaket, og det ble ganske bra. Det var av typen som påføres med lavtrykksprøyte når det er tørt, og hvor tidens tann ordner resten. Nå er det på tide å fare over hustaket. Men, selvsagt har jeg glemt hva jeg kjøpte... Har dere noen tips til noe som fungerer som beskrevet over?
  17. Takk for respons, men det duger ikke. Jeg skal ikke kjøpe noe som helst adapter. Hvis det ikke lar seg gjøre å selv bestemme over den fåkkings telefonen, får jeg heller selge den til en mobilzombie. Det må da vel finnes et fordømt menyvalg hvor man får endret dette? Svarte f**n!
  18. God kveldings. Jeg caster YouTube-videoer fra telefjongen til mitt fjernsyn. Fordi skjermen "timer ut", mister 'fjongen forbindelsen med fjernsynsapparatet. Under Sleep-menyen på 'fjongen er 10 minutter maksimalt. Hvordan I HÆLLVETTE får jeg fikset dette? Jeg ER i developer-modus, men blir ikke kvitt faenskapet. Hvordan får jeg skjermen til å være PÅ herfra og inn i evigheten? Semi-Kind Regards /Teppebanker
  19. Jeg byttet til Opera. Likte ikke den så bra, så nå er det Edge som gjelder 🙂
×
×
  • Opprett ny...