Jump to content

dhaspheim@gmail.com

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for innspillene. Har testet meg frem og tilbake i går og i dag, og funnet ut at CI2+ DACen holder en god "standard" for mine ører og lydnivå. Det var først etter noen runder med gode kilder jeg virkelig hørte forskjell på opptakene. Tok også noen youtube-headphone-tester. Klart, når jeg skrur opp så jeg nesten ikke tåler å høre så kan jeg skimte antydninger til støy så der er kanskje noe å hente, men til mitt bruk - nei. HD650ene ble jo kjøpt for å brukes til hjemmestudioet, og erfaringene over de to siste dagene har gitt meg god tro på at kombinasjonen HD650 i CI2+ holder en stund til, også til lytting.
 2. Usikker siden jeg har lite erfaring med forsterkere for hodetlf., men at det er lite å hente på en forsterker, hva er da vitsen? Om det er veldig lite som skiller hva gjelder lydkvalitet kommer jo også an på hvilke ører som hører, men siden jeg ikke har testet så blir det vanskelig å definere utgangspunktet jeg skal fortsette fra. Lydkortet og receiveren har jo holdt til nå, men om der er mer å hente på lydkvaliteten så kunne jeg tenke meg å investere.
 3. Nybegynner søker råd til første forsterker/DAC. Kjøpte Sennheiser HD 650 for litt tilbake. Har hatt lydkortet Steinberg CI2+ som står i iMac en god stund (Cubase). Har også en Onkyo tx-nr636 receiver til hjemmekinoanlegget. MEN, nå har det seg jo slik at jeg vil ha økt, eller optimal opplevelse (i hvert fall så langt lommeboka går akkurat nå, f.eks. budsjett på 10k ,-) med disse hodetlf. - Noen gode hodetlf. forsterkere som kan anbefales? De er jo relativt tungdrevne så antar det må litt krutt til. - Hvordan vet jeg at jeg velger "riktig" mtp. hvilken spesifikasjon 650 HD har?
×
×
 • Create New...