Gå til innhold

argh

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av argh

  1. Prøver å flytte over sparepengene mine fra DNB til OBOS nå, men det var jaggu ikke lett. Får beskjed om at beløpsgrensen er overskredet, men beløpet jeg prøver å overføre er lavere enn det som er satt i innstillingene for beløpsgrense. Har heller ikke overført noen penger fra kontoene mine siden dnb spiste opp sbanken i påsken. Prøver å sette en ny høyere beløpsgrense i innstillingene, men da får jeg bare en feilmelding som sier "teknisk feil" 😮 Som om ikke det var nok så sender DNB meg en melding nå om at det har skjedd en feil og brudd på personopplysninger under migrering av kontoene slik at informasjon om en gammel konto har blitt delt med tidligere disponenter mellom 27. mars og 12. april.
  2. Bestilte flytting av ASK fra sbanken til Kron forrige uke, og fikk denne meldingen fra Kron nå; Flytteprosessen din kan dessverre ta noe lenger tid enn normalt Normalt sett tar det 2-4 uker å gjøre ferdig en flytteprosess, men det kan dessverre se ut som det vil ta lenger tid denne gangen. Sbanken har besluttet å ikke behandle nye flyttinger før de har ferdigstilt eksisterende søknader. Dette betyr at du per nå ikke vil se en aktiv flyttesøknad i Sbanken. Herlig
  3. ASK kontonummer står også i skattemeldingen 😃
  4. Hvis du går til fondsoversikten i nettbanken, og legger til et et eller annet fond i handlekurven, så vil du se ASK kontonummet i menyen for valg av ASK plassering. Selv ikke i transaksjonshistorikken så stod dette ASK kontonummeret!
  5. Virker som om DNB oppretter VPS konto og ASK konto i ett når man bestiller en ASK konto. Det betyr jo isåfall at man må betale de hinsides VPS gebyrene? "Når du bestiller aksjesparekonto i DNB, får du automatisk en bankkonto, en VPS-konto og en fondskonto, som alle hører inn under aksjesparekontoen."
  6. Prøver å flytte fond til Kron fra sbanken, men DNB har jo gjort alt de kan for å gjøre det vanskelig. Var sjukt vanskelig å finne ASK kontonummeret i menyene der, og antar at det er gjort med overlegg. Blir gøy å se hvor lang tid det vil ta også.
  7. Sikkert kult å være utvikler for sbanken og se at at hele sbanken appen blir kastet på dynga til "fordel" for dnb appen.
  8. Gudbedre den nye appen til sbanken sugde. Hvorfor er fondsoversikten i appen erstattet med linker til nettleseren fremfor å ha dette i appen? Finner heller ingen kontoutskrift, og det eneste man får istedet er en lang liste med ufiltrerte transaksjoner. Ser ut som de bare har kjørt en reskin av DNB appen, og sagt seg fornøyd med det.
  9. Du kan ikke bombe et land eller et folk til underkastelse uansett hvor mange tonn med bomber du slipper på de. Selv om 100% av bygningene på Gaza blir redusert til ruiner, så vil Hamas fortsatt bestå fordi Hamas er like mye en ide som en organisasjon. Paestinerne på gazastripen har ikke andre valg enn terrorisme når de står ovenfor en overlegen militær overmakt, og den beste måten å rekruttere terrorister på er å finne unge sinte og hevnfulle mennesker som akkurat har mistet familien sin i et bomberegn.
  10. Det er Israel som sitter med den politiske og militære makten i dette området, og ansvaret for å oppføre seg deretter hviler på de uansett hvor mye hevn de ønsker å ta på Hamas. At noen av dere faktisk sitter her å forsvarer et sykehusangrep er sinnsykt.
  11. Lett for deg å si.. Oslotrafikken stopper helt opp så fort en bil har havarert på en av innfartsveiene, og det er i fredstid. På toppen av det hele skal du ta med deg alt du eier og så mange familiemedlemmer du klarer å presse inn i bilen din eller på det du måtte finne av transportmidler. Gaza er lite område, og i tillegg er alle grenser stengt. I praksis er det ingen steder å flykte med mindre du har et utenlandsk pass.
  12. Israels advarsel til Hamas og Gaza er fullstendig verdiløs, og er bare ment for å gi god samvittighet og frie tøyler for de styrkene som står klare til å rykke inn i gazaområdet. Dere kan jo selv tenke dere hvordan det hadde gått å tømme en by på størrelse med Oslo i løpet av et par døgn. Det er i praksis umulig.
  13. Herregud, mann! Dette må du ta opp med henne, og ikke med en gjeng tilfeldige folk på et diskusjonsforum. Når det er sagt så høres hun i overkant sjalu ut.
  14. Brenning av bøker er ikke akkurat en handling som inviterer til dialog eller forsoning. Å brenne bøker bare for å provosere irrasjonelle religiøse mennesker er lavmål, og kan ikke på noen måte anses som en god måte å kritisere noe eller noen på. Dessverre kan man ikke gjøre det ulovlig å være en drittsekk, og ikke burde man gjøre det heller..
  15. I første omgang så vil aborttallene skyte i været om du skal forby p-piller. Foreslår at du forsker litt på hva som skjer i samfunn hvor prevensjon er utilgjengelig eller forbudt.
  16. Strengt burde politiet ha startet arrestasjonen på den normale måten. Dvs banke/ringe på døra hos personene som skal arresteres eller leiligheten som skal ransakes. Det er ingen grunn til å bruke beredskapsenheten, og dermed eskalere situasjonen fra starten av på slike enkle oppdrag. La oss ikke ende opp som USA hvor det utføres 50-80.000 SWAT oppdrag hvert år, og hvor mesteparten av oppdragene bare er ransakelser.
  17. Man er faktisk uskyldig i dette landet til det motsatte er bevist. Hvis du vil ha Judge Dredd tilstander, så får du flytte til Fillipinene.
  18. Kan vel også stille spørsmål om hvorvidt det er nødvendig å bruke beredskapstroppen for enkle oppdrag som går på ransakelse eller pågripelse. Er ikke akkurat snakk om en gisselsituasjon eller pågående livstruende hendelse.
  19. Du skal ikke engang peke våpenet på noen du ikke har tenkt til å bekjempe. Står dårlig til med våpenregler i politiet om dagen.
  20. Så snuten entrer rom med usikret våpen? Det er ikke akkurat betryggende. Det er jo slikt vi trener på i forsvaret når vi skal rydde bygninger for fiender.
  21. Motoffensiv uten flystøtte er ekstremt vanskelig og tidkrevende. USA og vesten har i sine kriger kjørt på med tusenvis antall flyangrep på fienden før de i det hele tatt har vurdert å sende inn sine fotstyrker, og den luksusen har dessverre ikke Ukraina selv om de har fått fått tilsendt shadow, atacms osv.
  22. Kunne ihvertfall ha stjålet et par med Ray Bans fremfor nazisolbriller fra Hugo Boss.
  23. Skulle likt å ha sett trynet til Elden da han fikk se bildene av den kniven og batongen da han tok på seg denne saken.
  24. Dette er nok et eksempel på maktmisbruk fra politiets side. Håper ikke du jobber som politi til vanlig hvis det er slik at du syns det er akseptabelt å slenge folk i bakken fordi de verbalt motsier deg. Skulle tro stressmestring var en del av politiets opplæring, men tydeligvis ikke.
×
×
  • Opprett ny...