Jump to content

-Birger-

Medlemmer
 • Content Count

  602
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

883 :)

Recent Profile Visitors

2311 profile views
 1. Det er det ingenting som tyder på. Kun fanboi og tyske tall. Tyske kjøremønster er forskjellig fra de fleste lang med Autobahn kjøring.
 2. Jobbes det med å automatisere/robotisere produksjonen av stein i Norge? Tenker da på både bryting av stein så vell som etterbehandling med polering osv. (Kan ingenting om dette, men har lest at vi sender stein ut av landet for etterbehandling/rafinering)
 3. Svar til Gulliksen, Ser ikke ut som den er godkjent for medisinsk bruk? Det er ikke nevnt i informasjonen om masken.
 4. Lekker bil , men litt kort rekkevidde. En skal også huske på at rekkevidden blir noe kortere etter litt tid. Vil da BMW forhandlerene også være merkeverksted for Byton?
 5. Her bør vi i Norge gjøre det enkelt. Data om og av våre innbyggere skal lagres og håndteres i Norge. Alle data skal KUN ligge under Norsk lov. Alle internasjonale selskap som har nasjonale regler om deling av informrasjon med sine respektive lands myndigheter skal automatisk vaære utelukket fra anbudene.
 6. En relativt rimelig, lekker el-bil. Men jeg forstår ikke valget i forhold til andre kandidater,
 7. Kan noen forklare hva som er fordelen med å fornye så ofte? Hvilken risiko er det en reduserer?
 8. De var da fælt så ufsete. HAr du ikke storsinn nok til å grattulere dem med en stor fremgang?
 9. Det både kan og bør være store forskjeller på lønninger til ansatte i bransjen. Mange års erfaring er at det er utrolig store forskjeller på effiktivitet mellom IT arbeidere. Trenger man en person med kompetanse innen en nisje kan det godt hende personen er verd påde dobbel og trippel lønning fremfor en som ikke kan temaet. Og kanskje enda mer dersom personen i tillegg er dyktig. Men det er også motsatt. Det er mange innen IT bransjen som godt kunne tjent under gjennomsnittlig industriarbeiderlønn og burde være fornøyde med det.
 10. Hva er det med deg? Jeg begynner å lure..... De norske skogene har økt signifikant i areal. Regnskogen avskoges. Skandinavia har store velholdte skoger som er en fornybar resurs. Ser du forskjellen ????? Prøv med litt logikkundervisning. Du mangler det åpenvart.
 11. Det finnes enkle løsninger med kopper med lokk og tut for å unngå søl.
 12. Det har endret seg noe, men ikke fort. Det hart også vært noe opp og ned i følge de kildene jeg fant. Det er også avhengig av om hvordan grensene settes. Den er i dag normalt gitt ut fra enten EU eller OECD sine definisjoner. Begge går ut fra hva totalbefolkningen tjener. Så dersom man da får noen som gjør det veldig godt, faller flere under grensene. Selv om de ikke nødvendigvis har noen problemer. Uansett betyr ikke at det blir klasseskiller i like stor grad pga økonomiske forskjeller. De er svært liker vilkår for å kunne gjøre det godt her i landet med like vilkår for utdanning. Feks. fremkom det for kort tid siden at 1 av 5 unge damer fra Indiske foreldre studerer medisin!
×
×
 • Create New...