Jump to content

-Birger-

Medlemmer
 • Content Count

  905
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1418 :)

Recent Profile Visitors

2853 profile views
 1. Kanskje Danmark skal ta å forby fossildrevene kjøretøy først. Da synker behovet fort. (Men nei, her har de elendige ordninger slik at elbilsalget er ganske så dårlig) Så kan de hurtig følge opp med forbud av forbruk av plastmaterialer fra fosille råvarer. Til slutt kan de avslutte all bruk av fossile energikilder i industri og oppvarming. Da får Norge lite å selge.
 2. Er resultatet en tollmur på batterier fra Norge til EU, begynner jeg å helle til at Senterpartiet har rett. Vi må da ut av EØS.
 3. Bygg et par slike og plasser i Oslofjorden. SIkkert ingen konflikt av det....
 4. Dette må da kunne bli en bra løsning for Taxi næringen. Få opp noen ladepunkter på holdeplassene så burde denne klare seg veldig greit med denne batteristørrelsen. Til privat bruk så er det sikkert en god nummer to bil for de som har stor familie Eller mange barn som skal kjøres til fotball/håndballtrening.
 5. Sant nok så da er det bare "hold kjeft unger, pappa skal åpne hanskerommet" 😉
 6. Så lenge du er alene i bilen. Dersom det er litt musikk og prat i bilen.... fungere ikke så bra da.
 7. Spurte de også om hvor mange som ble mer kreative når de jobber hjemmefra.? Mer mindre inspirert? Mer motivert? Mer strukturert hjemme?
 8. Gjør det enkelt. Offnetlige data skal ligge i datsenter på norsk jord. Selskapene som oppererer datasenteret skal KUN være underlagt norsk lov. Dvs ingen kinesiske eller amerikanske konsern som har nasjonale forpliktelser om å utlevere data til sine etterettnigsorganisasjoner.
 9. Hadde SailfishOS på to mobiler og det var kjempebra. Interfacet var knallbra og intuitivt. Men... Tilgangen på en del app'er var vanskelig og noen helt utilgjengelig. Det gjorde at jeg ga opp og endte opp med mindreverdige os. Kan en dag kjøre Vipps og Bank ID så prøver jeg gjerne igjen.
 10. Det er enkelt. Har du en "røsslig" familie. Kjøp en annen bil. Har du tre tennåringer og far veier 110 og mor veier 80 og tennåringene 80, 60 ,45 så er det lite kapasitet til last. Kun 15 kilo. Er det fem menn med snittvekt i Norge (87 kilo) så har du overvekt. Uten bagasje.
 11. Bra artikkel. Kommer dere til å gjøre Y mot , Mach-e, Id.4 og andre tilsvarende klasse?
 12. slik har det vært i mange år for bedrifter som Ericsson, NOV, Aker osv. Det kommer klart frem i statistikkene. Det som derimot er svært rart er at ikke bedriftene som klumper seg i storbyene ser dette og satser mer utenfor de store sentrene.
 13. Utrolig spennede! Igjen ser Tesla nye muligheter ut fra de kapabilitetene de har bygget opp internt og ved oppkjøp.
×
×
 • Create New...