Jump to content

Figaro

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

858 profile views
 1. Det å gjøre opp for seg er vel det mest riktige uansett. Hadde det vært så enkelt at man kan komme å ødelegge produkt i butikken uten konsekvenser, hadde vel konkurrentene kommet og vært "uheldig" rett som det er for å få bedriften til å blø. Hvis flere av dere mener at man ikke må betale for sin klønsomhet, så tenker jeg at dere også mener: at hvis barnet ditt mister en yoghurt i bakken i en butikk så skal du ikke betale for den. Du har ansvar for barnet ditt sine handlinger, Du har også ansvar for dine. At ansatte tar det på bedriften sin kappe er bare pluss men ikke noe man skal forvente... Det å være uheldig er ikke et smutthull å påføre hærverk eller bedriften unødvendige tap.
 2. Nei. 0 kr fra den dagen du leverte nøkler.
 3. Ola bryter karantenen ved å ta en utenlandsk reise under karantenen. Derav reiser fra Norge til Sverige før 10 dager har gått bryter karantenen helt klart. https://www.helsenorge.no/koronavirus/karantene-og-isolasjon/#karantene Les under "hvordan gjennomføre karantenen".
 4. Så fort de nevnte rettsak, /forliksråd o.l så er det bare å lene seg tilbake og avvente svar fra de. Du trenger ikke å høre på, foreta noe på deres vegne. La bare saken gå sin gang, så får du ta eventuelt konsekvenser da! Ikke gi etter. Hvis de er svindlere så er uansett hva de vrenger ut fra deg pluss, om det er 30k, gratis leiebil eller 1000kr.
 5. Det ser ut på bildet at hekken er en slik grense-hekk som The Avatar beskriver. Du har neglisjert ditt ansvar ganske lenge ved å la den vokse til 2.5m+ enn ved å klippe den til 2m. I tillegg har Hun gitt deg frist i rimelig tid til å ordne opp. Det tar ikke lang tid å trimme en hekk, og jeg antar at naboen ikke brukte All verdens med tid heller. Det at resultatet ikke var som forventet fikk du med på kjøpet denne gangen og kanskje du trimmer selv neste gang. Hekker vokser meget fort, finn frem gjødsel så har du 2m til våren.
 6. Figaro

  Gammelt trafikalt forelegg

  Hvorfor ikke bare betale? Eller er poenget å frasi seg ansvaret med det å ha bil og snike seg unna et fortjent forelegg?
 7. Det føres opp som lønn. Du får regne med etterbetaling av ubetalt skatt. Du strider mot avtalen med PayPal når du er under 18år med en konto. Når/hvis de oppdager dette vil den være ubrukelig og du må lage deg ny, også når du er 18+
 8. Her bør vel du skjønne at prisen er for god til å være sann. Kan ikke forstå annet enn at det samme forbeholdet som en feilpriset vare på nett der butikken har priset en vare langt under verdi eller mangler ett siffer eller to. Hva kostet din forrige forsikring? En typisk husforsikring ligger rundt 9-20tusen i året avhengig av hvor i landet og type / størrelse.
 9. https://www.nav.no/no/Person/Arbeid/Dagpenger+ved+arbeidsloshet+og+permittering/Relatert+informasjon/manglende-utbetaling-av-l%C3%B8nn-og-feriepenger Ville gitt han rekommandert påkrav asap, Og dermed et konkursvarsel for å få fart på sakene. Edit: 2x Rekommanderte brev ca 220kr
 10. Hvis de andre ansatte også blir bedt om å søke hos Nav er jo alle likestilt Ville vært takknemlig at arbeidsgiver har vært rundhåndet tidligere men gått over til ordinær praksis. Hva står det i arbeidskontrakten din? Se i den og heller rett deg etter den og kanskje gjøre din arbeidsgiver oppmerksom hvis den ikke blir fulgt.
 11. Så alternativet til Simen1 eller de som måtte ønske kan være å beholde rekkevidde men miste all garanti og reklamasjon, eller en kompensasjon mot å beholde all garanti og reklamasjon ved å begrense rekkevidden. Hva ville ha vært ok kompensasjon? 10k 20k? Resten av bilen er jo ok. Så mer enn noen få % forringelse er vel for langt å forlange?
 12. Hvor kommer volden inn i bildet da du nevner ran? Er ikke tyveri mer dekkende hvis ingen har truet deg? Hvis dette ikke er tilfelle så ville jeg ha brukt andre ord hvis du vil bli tatt seriøst. Dette blir bare suttring i mine ører.
 13. Sier du opp leieavtalen nå, må du betale for August, September og Oktober. Utflyttet senest 31. Oktober.
 14. Som noen skriver over her, denne hendelsen hadde vært meget vanskelig å forutse, enten er den hel eller knekt. Du solgte den hel, kanskje en liten sprekk som du ikke visste om, men som kjøper kunne ha undersøkt før kjøp. Bilen er solgt, len deg tilbake og se ann situasjonen. Truer kjøper med det ene eller det andre, vent på papir i posten. Tomme trusler ignorerer du da du har alt på det tørre.
 15. Er det gitt at når noen har jobbet seg opp til en levestandard skal få lov å opprettholde denne hvis man blir ufør? Da får man finne seg i at man får mindre utbetalt når man ikke kan jobbe lengre. Eller innføre borgerlønn som jeg nevnte tidligere.
×
×
 • Create New...