Jump to content

OleNord

Medlemmer
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297 :)
 1. Ok, de er norske. Så da får en hjelpe alle som har dårlig økonomi eller utfordringer med å tilegne seg en kompetanse. Uansett hvilke gruppe de var en del av før. Så slipper en også evigvarende hat og misunnelse mellom gruppene.
 2. Men hvorfor skal egentlig staten gi fordeler til personer av utenlandsk herkomst? De kom til Norge som innvandrere, fordi de ønsket å bo her. De fikk den muligheten, fordi lederne i Norge ville det. Noen av dem greier seg dårlig, flere greier seg godt. Det er riktig at disse menneskene i gjennomsnitt greier seg dårligere her enn nordmenn. Hvorfor er ikke det nokk at de fikk komme hit, hvorfor skal en kontinuerlig gi dem ekstrahjelp gjerne på bekostning av den opprinnelige befolkning? Hva gir disse en gudegitt rett til ekstrahjelp? Tror ikke du fattige nordmenn blir sinte av dette og føler seg urettferdig behandlet? Er det ikke ganske umoralsk?
 3. Jjkoggan har vært på dette forumet i 15 år og hans meninger har aldri forandret seg. Han er ikke anti-rasist. Egentlig er veldig få anti-rasister. Det han prøver på er at personer fra den tredje verden skal bli rikere og ha det bedre her i Norge, enn nordmenn. Med andre ord så er han den rasismen han hevder å kjempe mot. Dette er ikke unormalt blant denne gruppen. En skal lete lenge etter dem som faktisk mener alle er like verdifulle.
 4. Det var ikke meg du spurte, men jeg svarer likevel. Det første du må gjøre er å se hvor ufattelig uviktig fenomenet homoseksualitet er. Noen få prosent av befolkningen blir tiltrukket av det samme kjønn. De har tydeligvis en biologisk mutasjon, eventuelt har blitt litt forvirret. Greit, folk før måtte holde det hemmelig at de var tiltrukket av samme kjønn, men i dag gjør folk det de vil og veldig få bryr seg. Det minste jeg har interesse av her i verden, så er det hva folk bruker utstyret sitt til og som ikke går utover meg. La dette tullet være og ikke bry deg.
 5. Den eneste grunnen til at sex er nytelse, er for å skape barn. Kroppen prøver å få deg til å ha sex, ved å løse ut den gode følelsen (filosofisk sett kan du si følelsen av sex i utgangspunktet skal reflektere det positive som skjer, når et nytt liv blir til). Kroppen ønsker å formere seg. Grunnen til at jeg skrev 99 prosent, var at sex også skaper samhold mellom kvinnen og mannen i et par.
 6. Veldig interessant at du snakker om homoseksualitet, transvesitter og lignende, så vitenskap. Hvorfor i all verden skulle det være noen sammenheng mellom det å like noen av samme kjønn og å skifte kjønn, og vitenskap? Det er jo ganske lite logisk å være seksuelt tiltrukket av noen du ikke kan formere deg med, da forsvinner jo 99 prosent av grunnen til sex. Å ikke akseptere virkeligheten og å skifte kjønn, er jo også et rart fenomen. Alle bør akseptere virkeligheten og ikke ødelegge kroppen sin.
 7. Pengene er mindre jevnt fordelt i dag enn 2007. Med andre ord har det vel også blitt verre fordelingsmessig.
 8. Om en leser her: https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.PP.CD?end=2020&start=1990&view=chart Så kan vi se at USA har fosset forbi oss, Danmark er snart forbi oss, selv om nabolandet ikke har noen nevneverdige naturressurser. Har også gått inn på SSB.no og ser her: https://www.ssb.no/statbank/table/09842/ At vi faktisk ligger under prisjuster BNP per capita i dag enn i 2007.
 9. I følge tall fra verdensbanken har Norge nesten ikke hatt reell økonomisk vekst per capita på 13 år. Dette måles med å ta BNP, dele det på antall innbyggere og justere for pengenes kjøpekraft. I 2008 hadde Norge BNP per capita PPP på $ 61716. I 2020 hadde Norge $ 63197. Den har gått noe opp og ned disse årene og var på sitt høyeste i 2018 på $ 69710. Les tallene her: https://tradingeconomics.com/norway/gdp-per-capita-ppp Eller gå inn på denne siden og søk det opp: https://www.worldbank.org/en/country/norway Nordmenn har med andre ikke fått det bedre økonomisk på ganske mange år. Det blir pratet lite om dette, men jeg tror alle merker det på lønnen sin og lønnsveksten. Hvorfor snakker ikke mediene om det?
 10. Jeg har de siste ti årene fulgt nøye med på likestillingspolitikken i Norge og må si jeg synes det jeg ser er svært umoralsk. Staten og politikerne arbeider kontinuerlig med å bedre kvinners stilling, noe de har gjort de siste 50 årene. Nå har de gjort såpass mye, at jeg ikke er i tvil om at den gjennomsnittlige kvinne har det en god del bedre enn den gjennomsnittlige mannen. Ja det stemmer at menn tjener litt bedre (median lønn). Flere menn er i toppen av samfunnet. Dette har svært lite å si for de store massene. På den andre siden er det mye færre gutter som tilegner seg en utdanning. Dette handler om at jenter utvikler seg tidligere, noe som gir dem en konkurransefordel i inntakene til videregående og høyere utdanning. Staten og politikerne gjør ingen ting for å bedre gutters vilkår og gi dem samme muligheter. Videre er den en stor andel menn som lever i utenforskap. Uten familie og barn. Menn tar oftere selvmord. De lever kortere. Staten prioriterer kvinnehelse høyere enn herrehelsen. I likestillings og diskrimineringsloven er politikerne såpass umoralske at de til og med har skrevet at loven særlig verner om kvinner og minoriteter. Til tross for at grunnloven sier at alle skal være like for loven. Alle skal ha likt vern. Hva tenker dere om dette? Er det jeg skriver sant og tenker du politikken er umoralsk?
×
×
 • Create New...