Gå til innhold

OleNord

Medlemmer
  • Innlegg

    366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 043 profilvisninger

OleNord sine prestasjoner

281

Nettsamfunnsomdømme

  1. Woke kulturen er negativ for dem woke kulturen ikke liker. Noe som er europeisk ættede, kristne, menn, heterofile osv. Biden administrasjonen ble jo for ikke så lenge siden stoppet fra å basere covid-støtte til bønder på rase. Retten stoppet dem fra å diskriminere bønder av europeisk ætt. Ofte handler woke om å ta dem de ikke liker. Likevel er det viktig å ikke fylle livet sitt med negativitet og holde fokus på det dagligdagse. Når frykt relatert til politikk forstyrrer en fra å fungere normalt, bør en skru av pc-en.
  2. Du sier at jeg skal sette meg inn i ting, men Russland har ikke som mål å ta hele Ukraina. De hevder selv at de skal redde de russisk talende fra nazi regimet i Kiev. Mao vil de ha kontroll over områdene der russerne bor. Jeg forstår det for øvrig veldig godt. Må være vondt å se sitt eget folk bli diskriminert, ubdertrykt og kulturelt utryddet av et vestlig støttet regime.
  3. NATO ga våpen blant annet til IS i begynnelsen av borgerkrigen i Syria. De kjørte på med våpen og skapte et blodbad vi sjeldent ser. Obama og de andre sosiopatene i Europa nøt sikkert synet. NATO skapte IS, så angret de når de såg at de ikke kunne kontrollere dem. Litt som med Taliban.
  4. Det er ikke noe demokrati eller noe bra i vestlige land. Det er en fantasi. Det eneste som er bra her er velstanden og den mister vi snart uansett. Når hodeløse høns styrer, så kommer det til å gå dårlig.
  5. For en elendig analogi, den ga null mening. I og med at NATO og USA tok over Ukraina gjennom et statskupp i 2014.
  6. Ja, det er NATO som forårsaket blodbadet i Syria. Når en har et land i fred, så støtter NATO opprørsgrupper, blant annet IS, så er det NATO sin feil. Det er de som forstyrrer dagens tilstand som har all skyld. De som sender inn enorme mengder våpen og teller likene etterpå. USA og NATO kastet også en demokratisk valgt president i Ukraina for rundt 10 år siden. Gjennom et opprør. Det nye regimet ulovligjorde så mange partier og gjorde kritiske medier ulovlige. De skulle så fjerne russisk fra samfunnet.
  7. I krig er det mye løgn. Det første offeret er sannheten. Noe kan være sant, men jeg tviler sterkt på det meste.
  8. NATO er like mye en angrepsallianse som en selvforsvarsallianse. Bare se på Afghanistan, Libya, Syria osv. Jeg hater virkelig de folka som steller i stand all den jævelskapen som skjedde i Syria. Nå er de begynt i Ukraina, med å sende våpen slik at det blir et ekte blodbad. De skulle virkelig fått en straff.
  9. Hvem er egentlig vi til å dømme hvem som passer til å styre et land? Vi i Norge har ikke fri presse, her betaler staten for gode skussmål gjennom pressestøtte, NRK og momsfritak. Vi har ikke ytringsfrihet, både juridisk og i praksis. Hvert eneste år får vi mindre å si i valgene, siden politikerne i enkelte parti kjøper stemmer gjennom masseinnvandringen. Vi i vesten er akkurat som Russland. Ikke ett gram bedre. Faktisk er vi ikke bedre enn så mange andre land i verden. Så lenge de overholder eiendomsrett, lov og orden. Vi er ikke bedre enn Iran, Sadi Arabia eller Thailand vil jeg si.
  10. Ja, med taktiske idioter i lederskap, så kan det godt hende. Det som skuffer meg enda mer, er at folk flest ser ut til å være idioter også. I fremtiden trenger vi Russland for å danne en balanse mot Asia. Vi burde være allierte med Russland, ikke mot dem. For noen måneder siden nektet NATO å gi sikkerhetsgarantier til Russland. Isteden fortsatt de å skremme dem. Gjennom det gjør de oss fattigere og mindre trygge. Russland hadde aldri gjort noe i Ukraina om NATO ikke hadde krysset den røde linjen med å sverge på å ta inn Ukraina og Georgia i 2008. NATO er en allianse mot Russland.
  11. Vinnerne av krigen er helt klart Kina, Saudi Arabia, Tyrkia og alle andre som misliker landene våre og kulturen vår. Disse er også de eneste vinnerne. Det er for meg helt utrolig at USA og Europa bestemte seg for å skremme Russland såpass kraftig med ekspansjon av NATO at dette skjedde. Jeg tror også at landene jeg nevner, blant annet Kina, Saudi Arabia ol. har prøvd å øke denne konflikten gjennom ulike false flag operasjoner. Det tror jeg fordi de er de eneste som tjener på det. Demokratene i USA er psykopater/ sosiopater, så det kan jo også være at de ønsker mest mulig vondt for europeere og deres eget folk. Samme med en stor del av den europeiske eliten.
  12. Synes det er så utrolig patetisk at alle vestlige ledere, medier og så mange folk lar seg lure av det som skjer nå. Vi aller taper på konflikten med Russland, sanksjonene og alt relatert til det. Vinnerne er de ekte fiendene våre, de som virkelig hater oss. Hater kulturen vår, folket vårt osv. Så har vi de onde her i denne delen av verden som bare ønsker å se oss brenne. Den eneste gangen alle står samlet her i denne delen av verden, er når de kan ødelegge for sine egen folk og for dem selv.
×
×
  • Opprett ny...