Gå til innhold

Goldwing1337

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 307 profilvisninger

Goldwing1337 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, som tittelen skriver så driver jeg å dater ei dame og har drevet å blitt kjent med henne i 2 måneder nå. Problemet mitt er at jeg ser at hun har stadig nye snapchat fra dating apper når jeg spør hvem de er. Jeg kan ikke egentlig si noe på det siden vi ikke er eksklusive enda og hun er ikke 100% om ho vil gå inn i et forhold med meg. etter at vi har datet i 3 uker fant jeg ut at hun hadde planlagt en date med en annen person, men dette var planlagt før vi begynte å møtes. Men da sa eg at hvis hun drar på den daten vil ikke eg klare å være mere med henne. Og hun tolket det som et ultimatum siden eg sa at da må eg gi meg med henne, men eg hadde ikke taklet det følelsesmessig. Hun kansellerte daten hun hadde planlagt og jeg er ikke uenig at det var et ultimatum jeg la fram, men jeg la det fram før at eg måtte ta hensyn til mine følelser og hva jeg takler. Og det var etter denne hendelsen sjalusien min ble ganske stor. jeg prøver å gi henne de 3-5 månedene hun trenger på å finne ut av det men kjenner at jeg blir veldig kraftig sjalu og kjenner hjertebank og stress eller angst, har prøvd å la være å spørre hvem det er og da ender eg opp med å være stille rundt henne i 5-10 minutter for å prøve å la sjalusien min gå over men hun merker at eg endrer meg i disse minuttene og da ender eg opp med å spørre om det som plager meg siden hun spør hva som skjer med meg. Og får da vite at hun har lagt de til fra datingapp når eg spør. Hun har derimot ikke gått på andre dates med andre enn meg i perioden vi har blitt kjent. Det jeg søker er råd for å holde sjalusien min i sjakk og vise det mindre rundt henne. Var i et forhold med ei for 2 år siden som var utro og har gjort at jeg blir slik jeg er nå rundt andre menn hun snakker med og den hendelsen trigget det jeg følte når hun var utro og jeg er nå redd for å miste henne. Og derfor vil jeg jobbe med sjalusien for det er også en deal breaker med mindre vi hadde vært i et forhold.
  2. Goldwing1337

    Lav puls

    Takker for innspill
  3. Goldwing1337

    Lav puls

    Hei, er 28 år gammel mann som var godt trent i barndommen og opp til 21/22 år. har jobbet mye og ikke trent mye de siste 5-6 årene nå, og drikker mye energidrikker. pr nå i skrivende stund sitter jeg med en apple watch som måler pulsen min til 41 i hvilepuls mens jeg studerer. Mens i natt var den rekordlav (32) jeg er ikke veltrent lenger og lurer på om jeg burde være bekymret og evt råd dere kan komme med?
  4. Takker for råd, skal sjekke disse !
  5. Har prøvd å fjerne overklokkingen men uten hell, får sjekke event viewer neste gang og oppdatere driverne.
  6. hei, Jeg kjøpte en ny pc fra komplett for 11 måneder siden, og brukt bare til generell spilling. i det siste når jeg spiller world of warcraft har pcen begynt 1-3 ganger iløpet av en 8 timers periode å slå seg av og restarter seg selv. Temperaturen på pcen er innafor normen og overstiger ikke 50 grader når jeg sjekker etter restarten. specs på pcen er innafor grensene for å kjøre spillet også. jeg har overclocked prossesoren til 4 Ghz for mange måneder siden, og har gått fint til jeg begynte å spille wow. Men den skal takle å overclockes til 4.6 Ghz Fans: 1x120mm front, 1x120mm bak, ATX, mATX, mITX, tempered glass, RGB, USB-C, Akasa Vegas TLX RGB LED, 120mm Fan 120 x 120 x 25, 1500 RPM, 35,2 CFM, 23,8 dBA, 3-pin fan, 3-pin addressable RGB, ASUS GeForce RTX 3060 DUAL OC V2 Skjermkort, PCI Express 4.0, 12GB GDDR6, LHR, AMD Ryzen 5 5600X CPU Tray Socket-AM4, 6-Core, 12-Thread, 3.7/4.6GHz, 65W, 7nm, Corsair Vengeance RGB RS DDR4 3200MHz 16GB (sort) Unbuffered, CL16, XMP 2.0, DIMM (2x8GB), WD Black SN850 M.2 NVMe SSD 1TB M.2 2280, PCIe 4.0 x4, NVMe, 7000/5300MB/s read/write, kompatibel med PS5, ASUS TUF GAMING B550-PRO Hovedkort AM4, ATX, DDR4, M.2, PCIe 4.0, Cooler Master MWE Gold 650 V2 PSU ATX 12V, 80 PLUS Gold, Fully Modular,
  7. Hei, har de siste 2 dagene prøvd å funnet 2 original artikler til en innlevering som er due 1 mai. Oppgaven vi har krever noen kriterier til søk i databaser etter artikler. f.eks så skal søkeordet inneholde sykepleier, søket skal være relevant til empirisk vitenskapelig forskningsartikkel i et anerkjent database. Vi skal også finne 2 artikler av relevans. Jeg sliter med å finne ut om artiklene er original artikler eller ikke og lurte på om dere har noen tips/hjelp til å finne artikler.
  8. Hei, Jeg har en praksisperiode på 8 uker i et sykehjem som sykepleierstudent. På kvelden rundt 9 tiden en dag var det på tide å legge brukeren, brukeren har demens men forstår hva hun vil ha eller ikke av medisiner. Hun har ingen vedtak fra statsforvalteren. Jeg skygger ei helsefagarbeider som skulle inn til en bruker som ikke ønsker stell fra mannfolk, så da gikk jeg til en annen helsefagarbeider og ble med inn til en annen bruker. Mens jeg geleidet brukeren til rommet henter helsefagarbeideren medisinen som brukeren skal ha på kvelden. Medisinen er i form av væske og taes inn med skje, brukeren sier klart ifra nei flere ganger før helsefagarbeideren tar å tvinger medisinen i munnen. Da vil brukeren på toalettet for å spytte ut medisinen men blir holdt igjen av helsefagarbeideren og fortalt at brukeren må gå i sengen. Brukeren blir da stående mellom toalettet og sengen over en stol og spytter medisinen i stolen. Så da lurer jeg på hva skal jeg gjøre? Legger med en lov som gjør det lettere å finne fram. pbrl § 4-1 Helsehjelp kan bare gis med pasientens samtykke
  9. Hei, Har bare et enkelt spørsmål rundt bilgodtgjørelse. Når skal arbeidstaker begynne å kreve framgang i utbetaling for utlegg av kjøring i forbindelse med jobben? Har kjørt 900 km uten å få betalt for dette 19 januar. Sendte reiseregningen inn til riktig system men har enda ikke fått utbetalt for kjøringen per d.d. Har noen råd til meg hvordan jeg kan gå fram til distriktssjefen ? Som har fått ansvaret for akkurat denne jobben siden avdelingslederen er sykemeldt nå... Har også gitt beskjed til avdelingsleder 2 ganger om at det enda ikke er utbetalt for turen som ble gjort 19 januar før sykemeldingen.
×
×
  • Opprett ny...