Gå til innhold

sokken86

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 131 profilvisninger

sokken86 sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke sikker men tror det er noe med at hvis x stiger med 1 så stiger y med 2?
  2. Jeg finner virkelig ikke ut av denne oppgaven og trenger hjelp: Finn likningen til de 2 linjene (en blå og en lilla). Ei linje går igjennom punktene (1,-1) og (3,3).
  3. Har Jif baderomsspray jeg tenker å bruke og ingen svamp. Er det en spesiell type som er anbefalt og hvor får man tak i den? Skyller av utenpå med vanlig dusj?
  4. Hei, jeg er ikke så god på det å vaske dusjkabinett men jeg har et spørsmål om vask av glassdørene utenpå dusjkabinettet, om hvordan man går fram der steg for steg for å få dei Reina?
  5. Er født og oppvokst i Trondheim. Kunne godt tenke meg å bo på Tynset eller Alvdal. Mer ro og mer plass. Begynt å bli lei Trondheim
  6. Nei gjorde ikke det. Beklager
  7. Shit det er mye for 1 bitcoin. Man kan kanskje kjøpe litt og litt?
  8. Noen som kan fortelle hvor mye 1 bitcoin koster i nok?
  9. Hei, jeg leier et sted og skulle akkurat til å vaske klær i maskinen, da oppdager jeg at det er vann i maskinen. Det er vel ikke normalt? Aldri opplevd dette. Ikke lenge siden vi fikk ny vaskemaskin heller. Skrudde også på varmeovnen som er montert på veggen av en eldre type. Da ser jeg at det er kommet noen svarte striper på panelen på veggen. Hva gjør jeg med det?
  10. Hva sier den ene veggen til den andre? Vi møtes i hjørnet
  11. Greit fikk et tips om denne appen som fungerte og som jeg vil tipse andre om: ShareMe: File sharing - Apps on Google Play ...Da gjenstår bare å få over notater fra gamle huawei p40 lite e til xiaomi redmi 10c. Her vil jeg gjerne ha tips...
×
×
  • Opprett ny...