Gå til innhold

sokken86

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sokken86

  1. Ikke sikker men tror det er noe med at hvis x stiger med 1 så stiger y med 2?
  2. Jeg finner virkelig ikke ut av denne oppgaven og trenger hjelp: Finn likningen til de 2 linjene (en blå og en lilla). Ei linje går igjennom punktene (1,-1) og (3,3).
  3. Har Jif baderomsspray jeg tenker å bruke og ingen svamp. Er det en spesiell type som er anbefalt og hvor får man tak i den? Skyller av utenpå med vanlig dusj?
  4. Hei, jeg er ikke så god på det å vaske dusjkabinett men jeg har et spørsmål om vask av glassdørene utenpå dusjkabinettet, om hvordan man går fram der steg for steg for å få dei Reina?
  5. Er født og oppvokst i Trondheim. Kunne godt tenke meg å bo på Tynset eller Alvdal. Mer ro og mer plass. Begynt å bli lei Trondheim
  6. Nei gjorde ikke det. Beklager
  7. Shit det er mye for 1 bitcoin. Man kan kanskje kjøpe litt og litt?
  8. Noen som kan fortelle hvor mye 1 bitcoin koster i nok?
  9. Hei, jeg leier et sted og skulle akkurat til å vaske klær i maskinen, da oppdager jeg at det er vann i maskinen. Det er vel ikke normalt? Aldri opplevd dette. Ikke lenge siden vi fikk ny vaskemaskin heller. Skrudde også på varmeovnen som er montert på veggen av en eldre type. Da ser jeg at det er kommet noen svarte striper på panelen på veggen. Hva gjør jeg med det?
  10. Hva sier den ene veggen til den andre? Vi møtes i hjørnet
  11. Greit fikk et tips om denne appen som fungerte og som jeg vil tipse andre om: ShareMe: File sharing - Apps on Google Play ...Da gjenstår bare å få over notater fra gamle huawei p40 lite e til xiaomi redmi 10c. Her vil jeg gjerne ha tips...
  12. Hei, jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal plassere denne men forsøker her. Jeg har sikkerhetskopiert noen filer fra min Huawei p40 lite e mobiltelefon, og ønsker å kopiere de fra Hisute og inn på min nye mobiltelefon Xiaomi redmi 10c. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal få filer, bilder, musikk etc fra hisuite og til xiaomi redmi 10c?
  13. Hei, takk for svar. Jeg bare lurer på hvor du får 10 tallet fra i første eksempel? Har du tatt 2*5 men glemt å nevne det? H=10+25
  14. En plante som blir plantet i hagen er etter x uker høyden av planten målt i cm gitt ved h=2x+25. Hvor høy er planten etter 5 uker? Hva forteller formelen om hvor høy planten var da den ble satt i jorda og hvor mye vokser planten pr uke?
  15. Har hun nattbord? Får hun inn nok dagslys på soverommet sitt slik at hun ikke blir nedstemt? Hva med søpplebøtte og ett veggspeil? Be henne rydde rommet sitt og vaske... snakk også med henne om konsekvenser det har av å ikke rydde og vaske der hun sover/bor og om å oppsøke hjelp. Det er ikke normalt å ha det så søpplette. Og hva med kanskje andre farger på veggen om hun blir nedstemt av mørke farger, og bilder/plakater på veggene for å live opp? Grønne planter?
  16. Ok det er litt annerledes. Hvis du får støtte fra nav kan du miste støtten fra de med mindre dette er avtalt som endel av planen din med de. Nå vet jeg ikke hva slags type stønad du har men jeg vil uansett anbefale deg å sette opp budsjett og kontosystem for ulike utgifter. Det gir deg også en viss kontroll og oversikt over utgifter slik at du slipper å plutselig oppdage at du ikke har igjen penger på konto til å betale x regninger eller til mat, fordi du ikke satte opp budsjett og en konto for ulike utgifter.
  17. Ja jeg ville makset ut studielånet. Ikke for at du skal fly rundt å ha party hele tiden, men for at du ikke skal bekymre deg økonomisk under studietiden. Litt usikker på hvordan du betaler husleie og mat, evt strøm med bare stipend, men det tar som regel endel av både stipendet og lånet om man skal bo bra. Med å bo bra menere jeg ikke luksus med boblebad og takterrasse i sentrum der du studerer. Men et sted som har god normal standard uten veggdyr og maur etc. I tillegg er kosthold veldig viktig uansett om du er barn, voksen eller student. Selv om dine foreldre var dårlig med økonomi betyr ikke at du behøver å bli det. Start med å sette opp budsjett med oversikt over utgifter og inntekter. Lag så en konto for f.eks regninger, en for mat, sparing om du får til det. Så ja maks ut studielån og stipend
  18. Jeg vet ikke men helt vilt ut av det blå 50.000?
  19. Tegn linja digitalt når Y=0,02x+1000 og x er mellom 0 og 100000. Skrev inn funksjonen i geogebra men fikk her bare en rett linje. Det virker ikke som rett svar for meg å bare få en rett linje i grafen i geogebra, hva gjør jeg evt feil? Tusen takk til alle som svarer!
  20. Hvis du er under nav spørr skasbehandler der om de kan hjelpe deg. Mange av de som jobber der har tatt kurs i å hjelpe de med økonomiske vansker
×
×
  • Opprett ny...