Jump to content

rosetta stoned

Medlemmer
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Days Won

  1

rosetta stoned last won the day on March 16 2015

rosetta stoned had the most liked content!

Community Reputation

887 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3738 profile views
 • Xtra

 1. Skyt de med unødvendig håndbagasje, og spesielt de som reiser seg opp etter boarding completed et par ganger. Når denne praksisen får satt seg, så tenker jeg at resten følger etter. Siden jeg skuffende nok pr. i dag fortsatt ikke er diktator, så: Ser en del har misforstått dette, blant annet Norwegian (der de sterkeste og rikeste kjøper seg priority boarding), så - den ekstra inntekten, oppveier den en lengre boardingtid? Skal vi være ærlige, så når har akkurat ombordstigningen noen gang forsinket deg noe som helst?
 2. Sea Chong Etter Tommy Chong, en av de største(kanskje den største) skuespillerne noensinne.
 3. Jeg syns det er utrolig insensitivt å si at en torpedo må ha så og slik kraft på slagene sine. Jeg har aldri blitt straffet (som må tenkes som målet for enhver kriminell), og tar avstand fra artikkelen. Også, hva gjør denne dingsen for kvinnene, i et yrke som er veldig mannsdominert?
 4. For en intetsigende kommentar. Beklager. Man kan da utmerket godt jobbe i helsevesenet uten å kunne anatomi? lmco
 5. "For å sette det i perspektiv, er omsetningen til den tyske bilindustrien nær åtte ganger større enn omsetningen fra utvinning av olje og gass i Norge." For å sette det i perspektiv, så satte du det ikke i perspektiv i det hele tatt.
 6. Dette er en helt ok oversettelse av essensen av en "verdens ti beste ting det siste tiåret" artikkel fra Time Magazine. Des-Sverre så har det kommet til det punktet at folk syns det er drit også. Nå skal det sies at TU har hatt en del uheldige gjengivelser de siste årene(for det meste fra dansk, som TU ikke mestrer), men dette var jo helt greit.
 7. Sion Power. Det får nok neonazistene virkelig til å vurdere elektrisk!
 8. Dette er moderne TU. Laget av elendige ingeniører, for elendige ingeniører.
 9. "Microsoft vil nok ikke rope det ut selv, men jeg tror noe av grunnen til at de begynte å lage egne bærbare maskiner var å gi Windows-partnerene sine et skikkelig spark i rattataen og et signal om å skjerpe seg." Tipper de vil tjene penger, det fins plenty av gode Win-laptoper, noe du kan finne ut av om du leser deres egne tester. Og så kan du lese gjennom din egen artikkel, tegnsettingen står kanskje til en treer på gymnaset, språket er også midt på treet. Gir deg en svak 2. "8gb minne er mindre fremtidssikkert" lol!
 10. Populariteten av uvitenhet er det virkelig skremmende. Jeg har sett gjennom disse youtube-videoene fra denne "stiftelsen". Det er så sykt å se slike ting at jeg ble direkte kvalm. En del kommentarer her er jo fra trollfabrikker, men noen er faktiske mennesker som tror på sånt.
 11. Ironisk, i og med at det er mennesket som har konstruert konseptet gud. Uintelligent design.
×
×
 • Create New...