Jump to content

rosetta stoned

Medlemmer
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rosetta stoned last won the day on March 16 2015

rosetta stoned had the most liked content!

Community Reputation

910 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3827 profile views
 1. lol vi kan ikke leve uten oksygen, men om prosenten går opp noen poeng, så vil både jeg og du antenne og dø i en kraftig episode der ingen kommentarfelt vil rettferdigjøre mine eller dine egoistiske poeng. Håper du ellers har det bra, snakkes og høres. edit: nå ser jeg at svar-funksjonen ikke virker lengre på TU under artikler. Dette var et svar på en post, men den klarer seg selv utmerket.
 2. Oslo så ut som, og var en ræv før arkitektene kom til. Oslo ser fortsatt ut som en ræv, men nå er det visst sånn det skal være. Heldigvis fins det folk i Oslo, gode folk, som kan gjøre ting uavhengig av hvor idiotisk ting ser ut. Derfor er Oslo egentlig bare bra. Unntatt hele strandsonen. Og en del folk. Og Oslo.
 3. Vi satser på at så få som mulig vil noen gang brukes aktivt. Det gjelder resten av maskinene også.
 4. På mange, de fleste, arbeidsplasser jeg har besøkt og jobbet på opp gjennom tiden, så er det forbudt å spise eller drikke på arbeidsstasjonen. At det er lov for piloter å gjøre det i et fly som er sertifisert for at en pilot kan gå bort fra sin arbeidsstasjon er ganske merkelig, spesielt i et Airbus-fly. Om man skal automatisere, så må man samtidig ta bort slike menneskelige feil som er totalt unødvendige.
 5. Oioi. "For små byggeplasser type enkeltvise eneboliger bruker man jo bare den samme låsbare brakkevogna etter hverandre." Ja, det kan jo umulig koste noe ekstra. Ekstra. "Det blir veldig lett å velge bort kvinner dersom det sees på som en ekstrakostnad med ekstra brakke som tar ekstra plass osv. Jeg synes det er ganske naturlig å ha to garderober. Det tror jeg ikke vil være noe problem på større byggeplasser." På større byggeplasser, så er det ikke noe problem, der er det både wifi, toalett og dusj for både kuk og fitte. Hva med oss som driver i mindre skala da?
 6. Du må lese artikkelen skikkelig før du kommenterer, ellers så slår dine innlegg tilbake på deg selv. Det gjør det jo uansett, men likevel.
 7. Skyt de med unødvendig håndbagasje, og spesielt de som reiser seg opp etter boarding completed et par ganger. Når denne praksisen får satt seg, så tenker jeg at resten følger etter. Siden jeg skuffende nok pr. i dag fortsatt ikke er diktator, så: Ser en del har misforstått dette, blant annet Norwegian (der de sterkeste og rikeste kjøper seg priority boarding), så - den ekstra inntekten, oppveier den en lengre boardingtid? Skal vi være ærlige, så når har akkurat ombordstigningen noen gang forsinket deg noe som helst?
 8. Sea Chong Etter Tommy Chong, en av de største(kanskje den største) skuespillerne noensinne.
 9. Jeg syns det er utrolig insensitivt å si at en torpedo må ha så og slik kraft på slagene sine. Jeg har aldri blitt straffet (som må tenkes som målet for enhver kriminell), og tar avstand fra artikkelen. Også, hva gjør denne dingsen for kvinnene, i et yrke som er veldig mannsdominert?
 10. For en intetsigende kommentar. Beklager. Man kan da utmerket godt jobbe i helsevesenet uten å kunne anatomi? lmco
 11. "For å sette det i perspektiv, er omsetningen til den tyske bilindustrien nær åtte ganger større enn omsetningen fra utvinning av olje og gass i Norge." For å sette det i perspektiv, så satte du det ikke i perspektiv i det hele tatt.
 12. Dette er en helt ok oversettelse av essensen av en "verdens ti beste ting det siste tiåret" artikkel fra Time Magazine. Des-Sverre så har det kommet til det punktet at folk syns det er drit også. Nå skal det sies at TU har hatt en del uheldige gjengivelser de siste årene(for det meste fra dansk, som TU ikke mestrer), men dette var jo helt greit.
×
×
 • Create New...