Jump to content

Dudeliduu

Medlemmer
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

760 :)

Recent Profile Visitors

3277 profile views
 1. Plsno. Det er så sinnsykt dyrt for tiden å bruke ethereumnettet, og gas prisen gjør at ethereumsprisen ikke stiger slik den ville gjort naturlig. Håper en av 2-layer løsningene kommer snart.
 2. Ingen har sagt det.... Jeg tror du misforsto det jeg sa. Poenget er at det er mange businessmodeller der ute. Noen med høy risiko, lav risiko, høy sannsynlighet for høy fortjeneste, lav sannsynlighet for skyhøy fortjeneste etc. etc. I dette tilfellet kunne f.eks hver krone som har blitt brukt på å kjøpe GPU til mining siste året blitt brukt bedre ved å bare direkte kjøpe ETH. Det er derimot ikke noe man kunne vite med sikkerhet på forhånd.
 3. En krone i dag og reinvestering av denne kan være bedre enn en krone om en uke og en krone til uken etterpå. På samme måte ville nok mange her hatt høyere verdier på bok i dag om de bare hadde kjøpt ETH direkte for pengene, istedenfor å kjøpe GPU for å mine ETH.
 4. Stor feiltagelse av meg. Jeg mente Groruddalen og Søndre Nordstrand. Av en eller annen grunn tenkte jeg nå at Stovner var større del av Groruddalen. 200 smittede per 100k er til sammenligning lite. Jeg tror "ingen sosial sammenkomst" vil ha svært liten effekt i bydelene med mest smitte
 5. Det de derimot ikke driter i er å være politisk korrekte. Vi må hysje ned det at Oslo faktisk har lavt smittetall hvis vi isolerer vekk Stovner og Søndre Nordstrand. Så hvorfor fokuserer vi ikke mer på de bydelene?
 6. Men det er som sagt ikke CW serien det er snakk om........ Nesten alle PSU produsenter har coil whine hvis man kjøper den billigste typen de selger (dersom de også selger til det segmentet).
 7. Ooooof.... April her også. Glad jeg skaffet meg ventepølse. Men jeg trodde ikke hele middagen kun skulle bestå i ventepølse.
 8. Han snakker om at skjermkortet har coil whine. Dessuten er RM(tall)x serien til Corsair anti coil whine serien deres.. Og han kan lett få erstatning på det om det er tilfellet. Men jeg kan satse penger på at det ikke er noe relevant.
 9. Hvilket klokkeslett pleier skjermkortene på komplett sitt lager å bli tilgjengelige for salg? Altså de gangene de ikke forsvinner rett til ferdigbygg.
 10. Min tanke er at du lett lar deg rive med på folk som er gira (gjerne folk som ikke rakk å være med på GME festen), og som spammer tull for å få med folk på en pump and dump. AMC er på ingen måte i samme båt som GME når det kommer til overshorting, selv om det også er høyt der. Jeg har ikke satt meg inn i hvilke nivåer shortingene likvideres på AMC, men jeg vil anta institusjonene rett og slett bare kan legge inn collateral da de mest sannsynlig ikke er kontrakter som går ut på dato som GME. For høy risk for min del i hvert fall, men det kan da absolutt gå bra, spesielt hvis faktiske institusjoner blir med på leken på riktig side.
 11. Det er riktig som han sier. Hvis ikke hadde dette bare vært pump n dump scam
 12. Finn et annet tilsvarende produkt som takler de spesifikasjonene da..... Slike bordfester er geniale og fikser alle sånne problemer.
 13. Kjære boomer. Siden du nå har lært datamaskin på eldresenteret ditt bra nok til at du klarer å bruke wikipedia, så burde du også søke på enova på samme nettsiden. Det gjør du ved å gå helt øverst i høyre hjørne og skrive inn "enova" i søkefeltet. Ja, du må først trykke på der det står søk med den venstre musepekerknappen din.
 14. Haha. Klimebrølet ja... Det hadde jeg nesten glemt. Det et ordtak som sier "If it's stupid and it works; It's not stupid". Men jeg klarer ikke å alltid være helt enig i det. Klimabrølet er et eksempel på en suksess i form av PR og videre frembringing av budskap; men herregud så teit det også var samtidig.
×
×
 • Create New...