Jump to content

Dudeliduu

Medlemmer
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

154 :)

Recent Profile Visitors

2644 profile views
 1. Ganske gøy å se at jeg hadde rett med tanke på at USA var nær bristepunktet da gjenganger-klovnene i denne diskusjonen var hinsides sinte for at ikke USA gjorde de samme anti-corona tiltakene som Norge. Viser bare at folk flest ikke forstår seg på USA i det hele tatt. Det er nesten slitsomt å ha så rett hver gang; som da jeg satte flere tusen kroner på at Trump skulle vinne i 2016 til tross for alle "ekspertene" som mente det ikke var mulig.
 2. Du mener altså at om de ble vist vekk og truet med arrestasjon, men ikke oppfattet det selv betyr at jeg har tapt?
 3. Jeg fant det selv. Hele hendelsen er nok skyld i dårlig kommunikasjon mellom alle parter og innad i politiet grunnet vernemasker. Jeg synes det høres ut som at politiet sier mye rart på en autoritær måte, men det er umulig å tolke noe som helst annet enn en liten "Go back" helt på slutten, noe som ikke blir oppfattet av journalisten. Av egen (mye) erfaring med vernemaske er det utrolig vanskelig å gjøre seg forstått og hørt. Man kan rope av full hals og hører det selv inne i hodet ditt, men andre vil slite på selv en meter avstand. Derfor vil trolig mange som ikke vet bedre anta at den andre parten har hørt deg gjennom masken
 4. Tulling.. Så du bare finner på noe altså? I det lille videoklippet de har lagt ut ser man allerede at politiet holder på journalisten fra første sekund. Det er tydelig at de har klippet vekk veldig viktige detaljer med hendelsen
 5. Jeg kan vedde 1000 kroner på at det """"""var åpenbart at reporterne skulle til henvist plass""""""", men at de aldri gikk til henvist plass selv hvor åpenbart det var..... Det er utrolig tydelig at de er altfor nære sikkerhetssonen rundt brennende bygg og i veien for politibarrikaden. Å være reporter gir deg ikke magisk lov og retten på din side til å bryte politiets henvisninger, men klovner tror vel likevel at Trump har ringt disse politimennene direkte for å arrestere reportere fra CNN.
 6. Fag knyttet til "teknisk sikkerhet" er de beste HMS-fagene som finnes. De gir deg alt du måtte kunne vite og vil gjøre deg attraktiv (mulig overkvalifisert) innen HMS. Dette kan tas på på UiB, UiS, NTNU og sikkert andre. De kan muligens være ganske tunge for noen og krever mye forståelse av fysikk da (rettere sagt termo- fluiddynamikk).
 7. Jeg klarer ikke å forstå regnestykket noen glupinger har kommet med at å pumpe CO2 ned med et helt enormt trykk vil gi noen som helst gevinst. Det hadde ikke forundret meg om man produserte like mye CO2 som man klarte å få ned i nordsjøen bare ved den operasjonen alene.
 8. Det var masse sånt før i tiden, ja. Jeg har f.eks tatt vare på et ekstremt godt eksempel på typisk gammeldags tegneserieneger med stor rød leppe og alt på en svart skokrem-reklame.
 9. Innvandring fra krigsrammede land har vi fordi det er et billig triks for politikere som satser på stemmer fra folk uten logisk tankegang. For hvert menneske vi tar inn i landet kunne vi for langt flere i opprinnelseslandet gitt skolegang og gitt en mulighet her i livet. Det er av en eller en annen grunn viktig for idioter som er for dette å øke levestandarden for én person med fem hakk istedenfor ti personer med to hakk. Red er forresten en av de personene her inne som bruker USA mest som skremselspropaganda for hvor rasistisk og jævlig det kan være, men i denne settingen så er plutselig USA et lysende bra eksempel på hvor bra det kan være? Uroen vi ser i USA i dag vokste opp med Obama.
 10. Kabinettet er trolig gjenstanden med høyest verdi her. Deretter PSU'en hvis noen i det hele tatt ønsker en 8 år gammel brukt PSU. Om du klarer å selge resten så tviler på at du klarer å få mer enn et par hundrelapper for det.
 11. Såvidt jeg vet er det mer norsk kultur å prate om lutefisk enn å spise den. Selv om historien som f.eks vikinger er en del av vår kultur betyr ikke at det er en del av vår kultur å dra til Storbritannia i langskip for å voldta og plyndre. Hva som er kultur og hvordan kultur defineres er et evig spørsmål som det er liten hensikt å diskutere her da det vil være umulig å komme frem til noe tilfredsstillende svar for noen parter. Se heller Harald Eia sin "Sånn er Norge". Mye bedre nyansert og forklart
 12. Aerosol Et nys kan inneholde millioner av virus. Hvis jeg ikke husker helt feil så trengte f.eks SARS ca. 230 virus for å smitte en person. 230 hele virus.... av millioner
 13. Du kunne like så godt sagt: "Hurr durr. Nazi Tyskland er et godt eksempel på dagens vestlige kultur."
×
×
 • Create New...