Jump to content

nacario

Medlemmer
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 :)

About nacario

 • Birthday 04/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4261 profile views
 1. Kan d være fra vifta/motoren over komfyr/ fra ventilasjon?
 2. Det er en grunn til at dere har kjemi til å snakke sammen ett år på snap. Derfor dere vil møtes irl. Bruk det. Snakk om det dere interesserer dere om. Øv deg på å fremstå avslappet og se henne tidvis i øynene fremfor å ose nervøsitet som smitter. Fremstår du genuin og oppriktig vil hun bli mer avslappet i ditt nærvær.
 3. takk skal du ha, tittet på d hovedkortet fra komplett tidligere, ikke så ille pris d. Da r d vel ikke noen andre ting jeg bør være obs på som ikke er kompitable sant
 4. Noen som kan hjelpe meg med dette spm? Vurderer å kjøpe AMD Ryzen 5 3600 da den er mye bedre enn min nå 4-5ish år gamle i7 6700, men vil AMD 3600 passe på mitt "gamle" hovedkort ASUS Z170-P, Socket-1151 (ATX, Z170, DDR4, PCIe-x16, CFX, HDMI, DVI, M.2)? Hvis ikke, er det noen billigere alternativer? Evt om jeg bør vurdere en nyere intel cpu som gir grei valuta for pengene i siktet til AMD 3600 (slik at jeg slipper å bytte hovedkort hvis AMD 3600 ikke passer)
 5. Som de andre sier, la d ligge og fokuser på nuet. Vi har alle gjort våre ting som ikke definerer hvem vi er nå
 6. Har statlig trygg jobb, men lange kjedelige dager pga begrenset oppgaver. Driver å dater ei men her går ting 2-3 x saktere pga corona-avstand/føringer. Ganske deppa over at sats er stengt, men klarer meg forsåvidt med de manualene jeg har. Ellers spent på å se når norge åpner opp, sikkert ut i mai, og godt mulig vil vi få en boom med smitte etter dette når kyrne er løs + spent hvordan alt vil påvirke oss langsiktig økonomisk Nå er tiden for selvrealisering. Dessv er jeg blitt lei pc spilling med åra, driver å lærer meg gitar nu så helgene går rundt.
 7. Enig med deg. Som OP skriver så har han det bra nok, som et forhold ofte er/blir over tid. Det vil alltid være fine fisker ute i havet, men det vil ikke tilsi at de er/kan bli en trygg havn. Når du blir eldre vil du også verdsette samholdet som motvirker ensomhet.
 8. Alenetid er viktig, og det er helt innafor å kunne foreslå dette. I denne alderen vil babyen sove en del ila dag/kveld som også burde gi rom for fleksibilitet.
 9. Det er bedriften selv som bestemmer hvem de vil ansette, du har ingenting du skulle ha sagt, er sikkert andre ting du ikke kjenner til som utenforstående. Her i det offentlige må de lyse ut stilling i en viss periode, selv om den er ment for en intern som feks har gått i vikariat.
 10. Tror du og de andre har svart dekkende nok, med mindre det er noe spesifikt du sier til dem som får dem til å reagere. Ellers kan jeg tenke meg at det kanskje er noe de reagere på i din profil eller at bildet ikke lever opp. Det er jaktsesong og mange er nådeløse, jeg likte denne tråden, lykke til!
 11. Vil berømme deg for at du tør å innse/akseptere hvordan du har det, og si at du ikke har venner og kanskje kan tidvis kjenne på ensomhet (selv om du kan forholde deg til det). Det at du har en partner veier nok opp en del mot ensomhet. Kjenner meg igjen i mye av det du sier da jeg også er i en situasjon hvor flere har flyttet vekk, hvor min "base" av bekjentskap holder seg 3t kjøreavstand unna. Ekte venner som er der når det gjelder er ofte sjelden vare, spesielt vanskelig å få i voksen alder, så du er ikke noe "fenomen"/utskudd i den forstand. Mange har det nok slik som deg, og vær glad at du har drømmedama i boks, plei henne og framtiden er sikra!
 12. Jeg ville undersøkt entrepenøren på forhånd, vært kynisk og ikke forholdt meg til forholdsvis "nykommere". Dessverre som med mye annet i livet må en ta en del ansvar selv for å få ting gjort. Det kommer også frem at det er for dårlig beskyttelse/lovverk av forbrukere i denne sammenhengen så det kan godt tenkes det kommer tydeligere føringer på dette fremover.
 13. Var dette i kommunen/offentlig sektor? Hadde ikke overrasket meg, er så mange dårlige ledere ute å går som har fått sine jobber enten tildelt fra venner høyere opp eller generelt lave krav til ansettelse. Alle kan smile og virke flotte utad, men kjennetegnet er når noe forekommer utenom 'normalen' hvor sjefens håndtering viser sitt sanne kunnskapsnivå. Som andre sa, håper dette ble meldt fra enten fagforbund hvis du er organisert, eller arbeidstilsynet, eller annet organ på arbeidsplassen.
 14. Psykopat er nok ganske voldsomt, men er enig i at du godt har din rolle i dette som gir bensin på bålet. Dere begge har nok en sterk vilje som virker mot sin hensikt, for å si det på en fin måte, basert på måten du ordlegger deg og beskriver dine valg (å eksempelvis ignorere noen man er sammen med i 14 dager skal mye til, i tillegg basert på det som skjedde.). Hvis dere ikke viser mer velvilje ovenfor hverandre får dere gå hvert til sitt, enkelt og greit
 15. Jeg går med sokker i sandal på jobb (sykehus). Eksen kom med tidvis kommentarer over tid som tærte på, alt fra at gulvet ikke var godt nok vasket til at osten ikke var kuttet på riktig størrelse til vår datters matpakke. Selvfølgelig er dette bare bagateller, men det kom fra noe underliggende som stadig mante tll krangel. Er ikke bare å le seg av slikt og man går lei, så kan godt forstå trådstarter hvis en står i slikt over tid.
×
×
 • Create New...