Gå til innhold

Greve

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Greve sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Min erfaring med alle sammen er følgende: Hadde Get, som ble Telia. Stabilt og virket fint. Når jeg fikk det, kunne jeg sette vlan 10 på min egen router på WAN og få ekstern ip rett i min router (uten å bruke router fra get/Telia). Usikker på om dette virker fremdeles. Dette er med en gang dette kom ut for noen år siden. Bytte så til Telenor, med Huawei b818(?) med utendørs antenne. men fikk ikke extern ip og kunne ikke bridge modem/router. Stabilt og raskt. Har nå Brdy og er veldig fornøyd. I utgangspunktet får du ikke ekstern ip inn til egen router, men jeg har fått test tilgang for dette (sikkert 6mnd siden) så tipper du også kan få det. Ingen problemer, og virket stabilt med bra hastighet.
  2. Til andre som vurderer denne løsningen, så kjører de CGNAT, så umulig å få kontakt med nettverket eksternt.
  3. Vurderer å bytte til bigblue (Telenor nett) fra Telia og få 5G istedenfor 4g fra Telia. Noen erfaringer med den Nokia innendørs antennen de leverer? Kan den settes i bridge mode?
  4. Hei. Lest litt motstridende informasjon om ice data frihet virker på datasim og/eller tvillingsim. Er det noen som har testet dette nylig og kan bekrefte om det virker eller ikke?
×
×
  • Opprett ny...