Jump to content

Kaffekong1

Medlemmer
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

About Kaffekong1

 • Birthday 04/11/1875

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6587 profile views
 1. Jeg velger å bli jaget av syv rasende hunder, da jeg har sprøyteskrekk blir dette mitt eneste alternativ *Grøss* Ta en antibac shot hver morgen når du våkner, eller drikke deg full på tequila hver søndag?
 2. Vanlig internett trafikk er jo ukryptert.. ved mindre man bruker ende-til-ende kryptering. Skaff deg fast IP fra ISP, åpne for management på en ikke-default port, f.eks. 4433 eller 8080 over HTTPS, så er forbindelsen kryptert. Sett et godt passord på ASUS routeren din. Hvis du eier et domene kan du sette opp en oppføring med domenenavnet ditt mot routern sin outside IP..
 3. Metal konsert av et slag. Rett og slett fordi jeg digger metal. Rock er heller ikke feil, men liker det hardt Alltid gå rundt med Marcus og Martinus på det ene øret på 3% volum, eller alltid gå rundt med knekt stortå?
 4. Lett en alligator som husdyr. Bedre det enn at alle dyr må dø for min egen sikkerhet. Konstant prompelukt av deg, eller amputere begge hendene?
 5. Litt off-topic, men denne TV'en er betraktelig nedsatt i pris nå. Kanskje du kan få rabattert den på noe vis? https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/51047/samsung-65-q82r-4k-uhd-qled-smart-tv-qe65q82rat-2019?sap-outbound-id=2EDFAA58D0094D5CBBEA62FE593F82568319745F&utm_source=SAPHybris&utm_medium=email&utm_campaign=1232-NO-2020-17-Green-Weekend
 6. Takker for alle svar og tilbakemeldinger her, det var til god hjelp da jeg syntes dette var vanskelig. Jeg endte opp med å ikke ringe, på bakgrunn av at den andre billisten kunne gjort veldig mye mer for at vi kunne komme i kontakt og pratet om dette. Water under bridge. Har aldri bulket før så var en uvant situasjon for min del hvertfall.
 7. Hei, etisk dilemma. I ettermiddag sto jeg i stillestående kø i Oslo, på e6. På et punkt var jeg uoppmerksom og kjørte inn i bilen foran meg, farten var ekstremt lav, og det var så vidt jeg berørte, men jeg merket det. Jeg åpner døren for å signalisere at vi kanskje skal ut å utveksle noen ord, om hvor vi kan stoppe å se på dette, men bilen responderte ikke på det og bare kjører videre. Jeg kjører etter bilen lenge, men bilen tar aldri av der det ville vært naturlig å kjørt til siden for å prate. Når køen etterhvert tar slutt, så blinker jeg til siden og kjører inn på en bensinstasjon, men bilen kjører videre. Hva gjør jeg? Jeg så på min egen bil, og jeg ser på nummerskiltet mitt at det har noen nesten usynlige skrammer, men dog, det er jo skrammer der. Gjøre livet mitt enkelt å "la det gå"? Eller skal jeg prøve å finne ut av hvem som eier bilen og ringe? Jeg tok bilde av reg. nr. Bilen så ut til å være alt fra 0-5 år gammel bare.
 8. Da velger jeg å ha supersterke armer, ser ikke helt fordelen med at de skal være superlange. Ha konstant sinnsyk kløe på tissen eller alltid gå rundt med tomatsaus rundt munnen.
 9. Kun velge 1 tråd å delta i, alternativet er alt for tidskonsummerende. Alltid ha 4 cl hjemmebrent i hva enn du drikker, eller alltid gå med svart skinnvest hvor det står "RÆGGER" bakpå ryggen?
 10. hmm ørevoks om til kattemat. Kattemat er jo digg, da kan man muligens aldri dø av sult og virkelig snevre inn på matbudsjettet. Legge seg i et badekar fylt med brennmaneter, eller slenge seg oppi en seng fylt med norske kjelleredderkopper med bind for øynene?
 11. Ville vært en Centaur, tror veldig få mennesker hadde sett noen særlig forskjell Ha myk spaghetti hår, eller ha grønne brokkoli ører?
 12. Drive et katteoppdrett på 100 katter. Leve som en alv eller en hobbit?
 13. Fordi? Epic Games? Har ikke satt meg altfor godt inn i hvorfor spillere reagerer. Er det prinsippielt?
×
×
 • Create New...