Gå til innhold

Thrall(Go'el)

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Thrall(Go'el) sine prestasjoner

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. God plan ditta. Gjennomførte serier som tar seg tid til å utforske kildematerialet blir alltid betre enn serier der ein stoppar mest mogleg inn i ein sesong.
  2. Gir no blanke I korleis den ser ut. Korleis er den i drift? Kor sterk er ytelsen?
  3. Verka no bra dumt. Dei taper jo penger på det om dei gjer det slek. Folk velger jo ikkje konsoll etter spela du kan spele. Dei som er førstegangs kjøpera av konsoll kjøper enten det foreldra eller venner vil eller så blir det jo 50/50 kva som blir valgt. Men når du først har hatt eit konsoll merke i mange år så holder du deg til det. Sånn e det iallefall heilt sikkert med flertallet av dei som eig konsoll.
  4. Kardemomme loven passer fint her. Skulle lært den bort i USA. "Du skal ikke plage andre, men være grei og snill og forøvrig kan du gjøre hva du vil." Syns det er like kvalmt å få trykka feminisme, pride og alt det greiene ned i halsen som når nokon driv med rasisme, homofobi etc. Har aldri hatt noko imot det, og aldri vore plaga med det før heller. Har vore for pride og mangfold osv. Men det var for nokre år sia. No får ein jo ikkje fred i det heile. Folk anklager deg for alt mogleg berre du syns det byrjer å bli litt mykje. Ytringsfriheita tøyast til dei vide grenser til tider...
  5. Trur folk må roe ned og innsjå at Starfield ikkje er for alle. Slow paced RPG som det ikkje er meining at du skal fullføre på 1-2-3. Som Skyrim var i si tid. Men Skyrim var so ekstremt forut for si tid at ein ikkje syns tidsbruken spelte nokon rolle. I motsetning til idag, der mange ser ut til å miste tolmodigheit over quests med meir ein ti orda dialogar. Starfield er eit spel som rewarder innsatsen du legg i spelet. Om du jobbar hardt med mining so tjener du inn at den tida du har mista i det lange løp. Evig med cash og experience for eksempel. Men det krever jo å komme dit.
  6. Ekje enig med deg. 10/10 i mi bok. Bethesda spel der dei blandar Elder Scrolls med Fallout. Men so er det også noko eige ved Starfield i forhald te desse to. Dei har blitt endå betre på det dei alltid har vore konge på: Storytelling og quests, men også combaten er artig. Visuelt snakkar det for seg sjølv om du ikkje spelar på laveste grafikk nivå. Viktigst av alt er at du føler du lever i augeblikket når du spelar det. Er du aleine på ein øde, ugjestmild planet ved ekstreme temperaturer for å finne sjeldne ressurser so e det faktisk like magisk som å gå rundt i ein stappfull by full av liv å røre. Å utforske eit forlatt romskip med periodisk gravitasjon og flagrende lys, er faktisk litt creepy. Som sagt 10/10 frå meg.
  7. Syns det er litt rart at ikkje fleire ser problemet ved at Microsoft omtrent får monopol på AAA spill-markedet. Dei sit iallefall med nokre sjuke kort på hand om dei får kjøpt opp Activision Blizzard. WOW, Diablo, Call of Duty, men så har dei alt Bethesda mm. Det kan kanskje verke som eg overreagerer her, men dei får eierskap på nokre av dei mest kjende og kjære IPsa gjennom dei siste tiåra. Ein kan sjølvsagt argumentere med at Microsoft er eit av få gjenværende selskapa med ryggrad og integritet. Men det var Blizzard og for ti år sia. Fins eit godt ordtak om at å samle alle egga i ein kurv er ein dårleg ide. Det meiner eg iallefall gjelder også her.
  8. For noke tull. Gjeng med udugelige latsabber, berre full av bitterheit. Ikkje rart dei ønskjer andre vondt.
  9. Om det blir utvikla underveis med konstant feedback kan det jo bli like bra som Ark surrvival evolved.
  10. "Do you guys not have phones?" Apparently not. Må vel sørge for at dei får nok players i det hele tatt. Vakje godt mottatt... Så er vel eit lurt knep.
×
×
  • Opprett ny...