Gå til innhold

Mr. President™

Medlemmer
 • Innlegg

  16 993
 • Ble med

 • Dager vunnet

  8

Alt skrevet av Mr. President™

 1. Blir for dumt å skylde på manageren, er det slik at det må være en på nivå med Sir Alex for at vi skal kunne slå selv de dårligeste lagene? Når er det de mest erfarne spillerne skal ta ansvar egentlig? Spillere som Rashford som har blitt hauset opp som et egenutviklet spiller på nivå med Mbappe osv. gjør jo absolutt ingenting unikt. Han løfter jo aldri laget på egenhånd når vi sliter, isteden så prøver han for mye og gir bort ballen ganske så ofte. Han presterer bra når han han halve banen å løpe på, men ellers så får han ikke til mye før etter 100 forsøk på dribling. Ser jo ikke ut til at laget er i stand til å takle litt motgang, det er null kampvilje når det trengs mest. Det sier jo litt når for eksempel Pool og sannsynligvis City ser bedre ut med 9-10 mann enn vi gjør med 11.
 2. Akkurat som de siste 10 årene, men faktum er at Ten Hag jobber i oppoverbakke. Personlig mener jeg at han er den beste manageren vi har hatt siden Sir Alex, men når andre klubber med et brøkdel av vårt budsjett gjør det bra uavhengig av manager så må man se lenger enn manageren i vår klubb. Vi har skader på skader, og må hente spillere på lån for å ha en nogenlunde god tropp. Faktum er at rekrutteringen har vært prioritert utifra salg av drakter og ikke spillestil og nødvendighet. Det betaler vi for enda, både i form av å ikke kunne hente flere spillere, men også en mentalitet blant spillere hvor de tror de har oppnådd alt så fort de har tatt på seg drakta.
 3. Kan også hende at du har greid å legge den til under "Ignorerte tråder"
 4. God kamp av Evans! Hvis flere av spillerne våres hadde hatt en brøkdel av mentaliteten han viser..
 5. Det mest bekymringsverdige her og så langt denne sesongen er jo hvor svake backup-spillere vi har. Eriksen holder rett og slett ikke nivået, McTominay inn når vi jager mål lukter det ikke krutt av, Martinez og Lindelöf som stopperpar har ikke fungert i det hele tatt.. Nekter å tro at alle skadeproblemene våre skyldes uflaks i større grad enn udyktighet. Det er jo sånn hver eneste sesong.
 6. Det er så typisk, utrolig å gi straffe på noe sånt men dette laget greier jo alltid å havne i slike situasjoner.
 7. Dette laget er så ubrukelig, skal jo virkelig ingenting til for å score mot oss
 8. Er det drittbehandling å ikke gi spillere som presterer spilletid? Ingen som lager noe sak ut av at Pep kalte Phillips for overvektig etter sommeren, men Ten Hag kan ikke benke ubrukelige spillere samtidig som han gir for mye spilletid til ubrukelige spillere? Hva er det han egentlig skulle ha gjort i alle disse situasjonene?
 9. Stoler mer på manageren enn en spiller som har blitt benket av 3 forskjellige managere. Han leverer så og si aldri, men det mest skuffende for manageren må jo være når vi har jaget resultat og han blir satt inn og presterer med å være usynlig. Det har heller vært regelen enn unntaket med Sancho.
 10. Det handler i større grad om at spillerne vi har til rådighet passer systemet enten de er førstevalg eller fjerdevalg. Ideelt sett så skal akademilagene også utvikle spillere som passer systemet og ikke bare være slik at vi beholder de som ser nogenlunde gode ut. Der ser det jo ut til at Ten Hag har fått til en endring men resultatene av det kommer etterhvert. Det som er mer bekymringsfullt er kommentarene til Ten Hag angående Sancho. På tide å bli kvitt ham tenker jeg, klubben har vært utrolig tålmodige men selv når de store signeringene er helt på bærtur så blir jobben til Ten Hag enda vanskeligere. Fremdeles mye opprydning som gjenstår.
 11. Fikk ikke med meg kampen, men når vi må sette inn Maguire, en spiller vi har prøvd å bli kvitt i 3 måneder, og Evans som ble betraktet som ikke god nok for 8 år siden så illustrerer det jo egentlig hvor langt vi bak vi fremdeles ligger. Det blir jo forsterket av at to av signeringene vi har gjort for å ha mer bredde i laget er hentet på lån. Klubben er blitt helt rævkjørt av rekrutteringen de siste 10 årene, og det kommer neppe til å bli bedre under Glazers med tanke på økonomi. Enkelte andre managere har jo hentet nye lag med en gang det har vært et lite problem
 12. Frykter det verste med denne startoppstillingen etter forrige kamp. Casemiro alene defensivt så da bør backene bidra mer og bedre på midtbanen
 13. Antony fikk ikke straffe for en lignende situasjon han heller så helt greit
 14. Jeg har lest at de fornærmede har sendt tekstmeldinger i etterkant av da de påståtte voldtektene har skjedd hvor de har både skrytt av festene og sexen. Samt. skal det være tekstmeldinger hvor flere av dem har planlagt hva de skal si for at historiene deres skal matche. Har ikke lest noe mer enn det, og aner ikke hva som gjelder for hver av de 9 som skal ha vært fornærmede, men det sår jo tvil om saken. Vi får bare håpe at det ikke var noe reell voldtekt blant de 9 som da må betale prisen for falske anklager fra enkelte andre.
 15. Men summene vi selger for er jo helt begredelige. Det er bare å ta en titt inne på Transfermarkt for å se hva andre klubber selger sine spillere for. Der er det mange eksempler på avdanka spillere på 30+ som var dyrere enn det United fikk for Garner, unge spillere ingen har hørt om blir solgt for flere millioner, spillere som knapt har spilt går for mer enn det United krever for Zidane Iqbal. Altså, 1m for et talent med relativt bra potensial? Det er helt sikkert mange klausuler i disse overgangene som ikke reflekteres i prisene det er snakk om, men hvorfor skal United gidde å ta risikoen på hvorvidt spilleren vil levere eller ikke for sin neste klubb? Eller om det blir noe videresalg med en betydelig overgangssum? Synes det er ganske latterlig siden jeg kan tenke meg at omtrent alle andre klubber hadde fått mer for de samme spillerne imens man skulle tro at United bare aksepterer det første budet som dukker opp.
 16. Det Boehly driver med er jo så sketchy at jeg ikke skjønner hvis PL ikke vil ta en nærmere titt på det. I teorien så kan jo PIF ha større eiendeler i hver eneste PL-klubb på den måten. Men samtidig så gjør dette at jeg tviler på at det kommer til å skje noe. Dumt at City ikke ble dømt for lenge siden, det kunne kanskje gjort det mindre attraktivt for disse statene å handle PL-klubber, men så lenge PL ikke gjør noe så frykter jeg at den strikken kommer til å bli tøyd mer og mer hvis Qatar kjøper United. Tvilsomt nok med stater som har koblinger til to toppklubber i Europa, men i samme liga? Det er jo ingenting som hindrer PIF å sende disse spillerne på lån til Newcastle for å unngå FFP for eksempel. Utenom menneskerettighetsbrudd og overgrep så må jeg innrømme at jeg har vært naiv i forhold til hvordan et Qatarsk eierskap i PL vil påvirke ligaen, virker som om det bare vil bli verre og verre fremover så lenge PL står og ser på. Du hadde rett @Snikpellik. Utviklingen er skummel.
 17. Jeg er ikke direkte uenig med deg i at det er problematisk, men i det store bildet så endrer det ganske lite mener jeg. At de kan kjøpe hvem som helst er ikke betinget av om de får kjøpt United. De har kjøpt opp klubber i lang tid og det er ingenting annet enn Glazers som har hindret noen i å kjøpe United tidligere. Dersom det blir flere slike handler pga. dette salget tror jeg det handler mer om summene som flyter rundt og eiere som vil cashe ut, men det er uavhengig av hvem som ender opp som kjøper. Litt på samme måte som at salget av Chelsea ble fulgt opp av at både Liverpool og United åpnet opp for nye investorer. Jeg forstår at fokuset og kritikken er større når det handler om United, men da bør også den økes i omfang når det snakkes om andre klubber. Som sagt så er det jo ikke slik at dette startet med United, og det er også vanskeligere å holde på slik som blant andre City og PSG gjorde tidligere. Jeg mener ikke at vi skal skyve dette under et teppe, men jeg er ikke med på å gjøre klubben vår til syndebukk for alt som er galt med moderne fotball. Jeg ønsker heller at fokuset skal bidra til å skape noe form for positiv effekt i blant annet Qatar selv om jeg har mine tvil. Jeg kommer alltid til å heie på United og håpe på sportslig suksess imens jeg vil kritisere regimet som eier klubben. Trøsten ligger i at vi har inntektene og merkevaren og dermed er mer enn hvem som eier klubben i motsetning til City og PSG.
 18. Virker mer og mer sannsynlig at det blir Qatar. Fornøyd om vi blir ferdig med hele den sagaen snart men som jeg har uttrykt meg tidligere så er jeg ambivalent til disse eierne, mye positivt for klubben men også vanskelig å svelge pga regimet. Blir i alle fall interessant å se hvordan de fremtidige eierne, Qatar eller Ineos, kommer til å styre klubben. Håper de gjør seg så minst mulig synlige
 19. Har litt forståelse for at fotballspillere velger slike klubber da karrieren er kort og det er utrolig vanskelig å velge vekk så mye penger før man skal legge opp. Men jeg tenker at Gerrard hadde andre alternativer med relativt god lønn
 20. Vil heller ikke at klubben skal feile uavhengig av hvem som eier. Synes fokuset også er litt urettferdig, hvorfor er det "point of no return" dersom United blir kjøpt opp av Qatar? Joda, det er snakk om ligaens største klubb, men da er det helt greit at 10 andre klubber til blir kjøpt opp av autoritære regimer for da er det fremdeles en vei tilbake? Det er jo ingenting som endrer seg all den tid City, Newcastle og Chelsea er eller har vært eid av shady folk. Mest av alt misliker jeg alle oppslagene jeg ser for meg at vi kommer til å se dersom vi får Qatar som eiere når det i realiteten ikke endrer noe for PL sin del. Slike eiere har vært godtatt og velkommne i lang tid allerede. Bare se på merkevaren PSG, folk som ikke er fans engang går rundt i Jordan-draktene deres. City-fans vender hodet og skryter av den økonomiske veksten områdene rundt Etihad har fått pga sjeikene. Det viser jo at sportsvasking har fungert i lang tid, dermed er det absolutt ingenting som kommer til å endre seg hvis United får slikere eiere, sannheten er jo at det er vanskeligere å investere på samme måte nå som det var i 2008. Det er trist at fotballen har blitt sånn, men det startet ikke med United. Personlig så orker jeg ikke å ha dårlig samvittighet for våres eiere, klubben har blitt rævkjørt av Glazers i snart 20 år med PLs velsignelse, så da skal jeg si meg fornøyd så lenge den gjelden blir fjernet og OT får litt sårt trengt oppussning. Utifra hvordan PSG har blitt styrt rent sportslig så er jeg bekymret for hvordan Qatar vil styre klubben, det samme gjelder forsåvidt Ratcliffe og Ineos basert på tilstandene i Nice.
 21. Ikke fullt så utviklet mellom ørene han der nei
 22. Det var den finalen, udugelighet fra vår side på begge baklengsmålene, men ble i det minste ingen kapitulering denne gangen. Får håpe de blir dømt ned og til helvete for juksingen snart ✌️
×
×
 • Opprett ny...