Gå til innhold

Gulrotsaft

Medlemmer
  • Innlegg

    3 035
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Gulrotsaft

  • Bursdag 14. oktober

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gulrotsaft sine prestasjoner

456

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Må lage noen datamatrix labels på jobben. Noen som har slikt tidligere og kan anbefale noen programvare for kommersielt bruk som ikke koster skjorta. Er ikke noen stor bedrift så kostnad er en viktig del. Edit: en font for Word/Excel kan også funke.
  2. Bra vi har flaks og jeg ikke er heeelt borte i natta her og skjønte det Har ett eller to (ble litt usikker nå) esktra M.2 spor foruten min operativ M.2 disk. Kanskje litt dårlig forklaring fra min side som ikke nevnte att det går for det samme hvilken type SSD det er.
  3. Høres ut som om min gamle snurredisk holder på ryke. Tenker jeg investerer i en SSD av noe slag. Vil ha 3-4 TB. Skal brukes til spill og annet som lastes ned så blir nok en del lagring og sletting av filer. Noen merker / modeller som tåler mer en andre når det kommer til dette bruket eller er alle like og tåler typ like mye "bruk"?
  4. Kan jeg gå fra den balanserte utgangen på baksiden til xlr? https://ifi-audio.com/products/zen-dac-v2/
  5. Kan man kjøre RCA til XLR uten å tenke på noe spesiellt? Kjøpt noen aktive høyttalere som bare har XLR tilkobling og har bare RCA utganger fra lydkilde.
  6. Ser det er på tide å kjøpe ny kabel. Blekkspruten gjør så jeg ikke vil sette på glasset på siden da det kommer til å trykke mot kablene.
  7. Det er en god del bedre å sitte i min hjemmestol kontra hva en de har på min nåværende jobb og den typ av stol jeg hadde før.
  8. Jeg hadde jo allerede brukt den i et par år på jobben før jeg kjøpte en hjemme. Er fortsatt fornøyd med kjøpet
  9. Jeg kjøper/bestiller nye etter jobb i morgen. Nå funker vel disse, men de irriterer meg nå som jeg vet. Edit: har ikke moment verktøy så får vel betale noen kroner for å bytte de også.
  10. Så hjulmutterne er todelt. Man kan snurre på "hodet" individuelt fra delen som er inne mot felgen.
  11. 12 minutter over 10 Håper straffen ikke blir for stor. Ble dårlig med tid i dag så skrur av en i morgen og tar en titt.
  12. Yes boss. Skrur av i morgen og viser fram resultatet. Burde være en oppdatering her før 10:00 i morgen.
  13. I korte trekk burde jeg kjøpe 20 nye hjulmuttere imorgen etter å ha sjekket en av de?
  14. Sjekker opp i morgen. Fredag kveld er hellig og inneholder ikke manuelt arbeid
×
×
  • Opprett ny...