Gå til innhold

simen929

Medlemmer
  • Innlegg

    266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

simen929 sine prestasjoner

144

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi har ingen maksgrense, men jeg har alltid holdt meg under 700,- og tror det ville vært reaksjoner om jeg gikk opp mot 1000. Pr idag koster nettet mitt 569 /mnd
  2. Om man reiser mye og setter pris på fordelene har SAS mye å tilby. Om man tar til takke med en plass å sitte og komme fra A til B og da sparer noen kroner på bekostning av poeng kan man velge Norwegian. Verre er det ikke. Om man skal se på fordeler selskapene imellom mener jeg likevel at SAS sitt Eurobonus system slik det er i dag er bedre enn Norwegian sitt bonussystem, da det er mer fleksibelt i form av hvor man kan reise, hvor mye man trenger å reise for å ha fordeler, samt bedre fordeler enn Norwegian tilbyr. Det vil alltid være noen som er på den ene siden og noen som er på den andre siden. Som oftest er det enten egne behov og ønsker som styrer hvor man er. Edit: For å sette det helt på spissen er kundeklubber, og da også flyselskapenes, en ulempe for alle forbrukere. Ideelt sett burde det ikke eksistert. Det er dagens reklamekatalog i postkassen og er noe dritt. Men etter alt å syne så må vi leve med det... SMS og e-post fra nille, xxl, ark, sas, norwegian, cubus, zalando, coop, jernia etc hver eneste bidige dag. Fordi det er slik systemet er lagt opp for at man skal få mest bang for the buck. Rimeligste produkter.
  3. Har kun hatt to reklamasjonssaker mot kortutsteder. SEB bank - Mastercard - Tok 1-2 måneder. Avslag. Bank Norwegian - Visa - Tok ca 2-4 uker, godkjent. Arten av reklamasjonen var dog helt forskjellig. SEB bank var egentlig ikke så overraskende ble avslått, da det var hotellovernatting hvor hotellet hadde booket inn halve spania (ca 1000 barn uten foreldre, med fotballtrenere) på samme hotell uten å informere. Resulterte i en bedriten opplevelse. Hotellet nektet å gi noe goodwill annet enn en gratis helg når det var ledig plass. Jeg krevde ca 200 euro avslag av en regning på 1000 euro. Bank Norwegian gjaldt flybilletter for ca 20k hos Norwegian i forbindelse med Covid. Norwegian var treg med å betale tilbake og reklamerte da til Bank Norwegian. De var ikke helt villig til å ta reklamasjonen i starten, men jeg presset på og det ble godkjent. Hadde uansett fått dem fra Norwegian, men ønsket ikke å ha pengene utestående for lenge.
  4. Det varierer vel fra aggregat til aggregat. Ville lest i databladet hva som står der.
  5. Får oppgradering på omtrent hvert eneste opphold. Gratis tidlig innsjekk om tilgjengelig og jeg ønsker det, samt gratis tidlig utsjekk. I tillegg får man en gratis brus for hvert døgn og en resturant voucher ut fra statusnivå pr døgn. Platinum gir 125kr. I tillegg er det litt andre småperks, men disse er de viktigste... Og 30% høyere opptjening av poeng.
  6. Hva står i punkt 22 i kontrakten? I praksis så er en leiekontrakt bindende selv om huset selges.
  7. Hos Strawberry teller trumf kroner overført som status Det gjør det ikke hos SAS. Der er det ekstrapoeng.
  8. Nei, det må jeg sjekke opp i. Men jeg liker at man får bonusen i trumf på viatrumf Da kan man konvertere til bonuspoeng hos strawberry/sas om ønskelig.
  9. Nei. Men ang Viatrumf er det som desidert har gitt meg mest bonus på hotell. Benytter det både på strawberry innenlands og hotels.com utenlands. Der ser faktisk ut til å gi noe bonus til og med ved bonusnetter
  10. Tja, jeg kjøpte en oppvaskmaskin i september på tilbud. Den er enda ikke tatt i bruk da jeg avventer tilkobling av vann og avløp. Ønsket likevel å kjøpe den for å få den i hus og det var tross alt et godt tilbud. Det kan være gode grunner for at det tok 1,5 måned.
  11. Situasjonen er kanskje annerledes om noen år enn nå. Kanskje noen vurderer det slik at om et par år skal de ha barn selv og dette kommer dem tilgode. Eventuelt at noen innimellom har besøk av barnebarn og ønsker at det skal være en lekeplass de kan benytte. Det spiller egentlig ingen rolle. Flertallet bestemmer.
  12. Det er helt normalt og ikke noe som er galt med dette. Det er årsmøtet som har valgt henne inn. Ofte bryr ikke 70% av beboerne i sameiet seg om hva som skjer i sameiet. De bare bor der. De resterende 30% møter til de møtene som dukker opp og sier gjerne sin mening. Av de 30% er det gjerne et fåtall som faktisk gidder å gjøre en innsats for at noe skal skje. Ikke så rart om de da har en sak i tankene. De bor der tross alt de også like mye som dere andre. Likevel er det slik at de må ha årsmøtet eller styrets flertall i sakene avhengig av sak.
  13. I all hovedsak så er det sameiet i sin helhet som bestemmer. Om du tipper det blir flertall, så er det faktisk flesteparten som ønsker dette og det er prisen du betaler ved å bo i et sameie. Kjenner ikke til noen byggforskrifter som sier noe om større endringer ang endring av gårdsrom, men jeg kjenner til at det er krav ved nybygg til lekeareal i tett nærhet til bebyggelse. Min antagelse er at det vil være en skjønnsmessig vurdering hvor barna vil bli vurdert høyest og lekeareal vil vinne. Det du kan gjøre er å stille opp i møte og fremme din sak. Legge frem dine bekymringer og håpe at andre sameiere har sympati med hvordan du blir berørt.
  14. Høres ikke særlig lovlig ut heller. Jeg ville kontaktet advokat for en gratis juridisk rådgivningstime og forhørt deg litt mer rundt dette. Underslag?
×
×
  • Opprett ny...