Jump to content

simen929

Medlemmer
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det blir også endringer på Trumf Visa...
 2. Jeg vet at appen Horde har det de kaller Vennelån hvor man i praksis signerer en kontrakt i appen på et lån.
 3. Har selv hatt problemet hvor jeg har forsøkt x antall forskjellige ting, blant annet å trekke hele stortåneglen på begge stortærne. Det var helt jævlig kan man si, og føler med deg. Har i ettertid hørt fra andre leger at dette er en praksis som ikke lenger utføres, da det ikke nødvendigvis fungerer. Det jeg har gjort med suksess (dog et par ganger) er å få henvisning til Bergen Legevakt hvor de skjærer vekk delen av neglen som er ingrodd og behandler med lapis på negleroten slik at den ikke skal gro ut helt på siden. Dette har fungert bra, men etter ca 5 år opplevde jeg det samme igjen. Sannsynligvis grunnet elendig negleklipping fra min side. Fikk da ny henvisning hvor de skjærte vekk, men ikke behandlet med lapis ettersom dette tidligere var utført. Sist gang jeg fikk henvendelse gikk jeg bare til Dr.Dropin og fortalte historien min og fikk umiddelbart henvisning.
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=277015709
 5. For meg høres det ut som du pr nå bør ha en grei egenkapital i gården, selv om du ikke hadde dette ved kjøpstidspunktet. Dersom du har finansiert nedbetalingen de siste 7 årene bør det stille meget sterkt. Du er snill som lar henne få noe som helst av prisstigningen dersom det blir slutt før hun er ferdig å studere.
 6. simen929

  Tesla - kaféen

  Problemet er fortsatt til stede etter reboot.. får vel bare bestille en time til SC. Hadde den inne for vel 2 uker siden, så det var jo ganske irriterende..
 7. simen929

  Tesla - kaféen

  Jess, skal gjøre det. Men siste kjøretur var med en kunde i bilen, så tok meg ikke tid til det da. Men prøver det på vei hjem fra jobb, så skal jeg gi en lyd om resultatet. Fant ikke særlig mye info om feilmeldingen på nettet heller..
 8. simen929

  Tesla - kaféen

  Fikk idag feilmelding "CCS fast charging not available - May be restored on next drive" Den ble ikke restoret på neste kjøretur. Noen som vet om bakgrunnen til denne feilmeldingen? Er det bare til å ta en reboot så løser det seg eller må man vanligvis på SC for denne?
 9. Slik du fremstiller det her med max 1 sekspakning i uken ser jeg ikke noe problemer. Spørsmålet er om hun ville gitt samme forklaring. No offense, men det er lett å lyge for seg selv når det gjelder slike ting. Jeg har jo selvsagt ingen anelse om det er det som skjer her. Selv drikker jeg i snitt 1-2 sekspakninger i mnd, men jeg synes selv jeg drikker relativt sjeldent.
 10. Er ikke kun router/wifi det kommer an på, men også utstyret du bruker. Sjekk hvilke wifi standard utstyret ditt støtter før du går til innkjøp av nytt trådløst utstyr. Nyeste wifi standard heter Wifi 6 eller 802.11ax. Det er ettefølgeren til 802.11.ac, som da er Wifi 5. Wifi 6 støtter teoretisk 9,6 Gbps. I praksis skal du være veldig glad dersom du klarer å nå 1 Gbps - Det krever dog optimale radioforhold. Wifi 5 støtter 6,9 Gbps. I praksis rundt 200 Mbps under optimale forhold.
 11. simen929

  Arv og fullmakt

  Tolker det dithen at faren din også var vietnamesisk og at arven er i Vietnam. Det vil nok da være vietnamesiske regler som gjelder og du bør forhøre deg med noen som kan dette.
 12. Joda, spørsmålet er jo hvor viktig det er for henne å eie. Jeg er i litt samme situasjon som TS og vi har valgt løsning nr 1. Årsaken til det er rett og slett fordi den som tjener minst er interessert i å eie, og den som tjener mest ser det ikke helt rettferdig å gå for løsning nr 2. Hos oss er det riktignok ingen barn i bildet. Edit: Man kan si at vi har en slags blanding av 1 og 2. Jeg spanderer en del ettersom jeg har mer å rutte med. Eksempelvis deler av ferie, noen middager ute etc ila et år.
 13. Jeg vil si at nr 3 er nok det beste for han. For hun derimot, er det ikke så greit dersom de til slutt skulle gå fra hverandre. Jeg vil si at for hennes del er 2 det beste. En god mellomting vil være nr 1, men som du sier må man da leve mer nøkternt.
 14. Navn: Lucifer Bil: Tesla Model 3, 2019
×
×
 • Create New...