Jump to content

Pinng

Medlemmer
 • Content Count

  899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pinng last won the day on April 25 2014

Pinng had the most liked content!

Community Reputation

733 :)

About Pinng

 • Birthday 02/14/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8640 profile views
 1. Denne avgjørelsen er nok basert på salget av tidligere AC-spill med kvinnelige protagonister (Liberation, Syndicate). Det er enklere å skylde på at det er kvinnene sin feil, i stedet for å innrømme at noen av spillene deres kanskje ikke var så bra i utgangspunktet.
 2. Det er greit å mislike historien, men det er ikke noe "feil" med den. AngryJoe er en kronidiot.
 3. Ditto! Er så glad for at denne sjangeren har gjenoppstått. Skatespillene har siden den spede begynnelse formet meg som person. I lang tid har jeg gått rundt med et savn etter noe som gjorde meg lykkelig i barndommen og tenårene. Lyden av harde hjul rullende på ujevn asfalt. Punk rock på full guffe. Alt annet enn tettsittende klær. Fart og spenning, banning knall og fall. Og konkurransen med meg selv om å bli LITT bedre for hvert eneste forsøk på den railen. Ned den bakken. Opp den banken. Over den fontena. Et sort hull inni meg har fått påfyllet av endorfiner som det ventet på, og jeg tror jeg føler ekte lykke over noe spillrelatert for første gang på veldig mange år.
 4. Håper det blir lagt til en creative mode etter hvert.
 5. Hver generasjon trenger sin revolusjon. Nå er det vår tur.
 6. Grensesnittet kan jeg forstå at de ikke skal kunne kopiere sånn uten videre, men vegg-rappellering, ødeleggbare vegger og bruk av droner? Er da mange spill man kan gjøre disse tingene, uten at de bryter med Ubi sine patenter.
 7. Skuffende at de ikke viste mer, i og med at de omtalte det som gameplay..
 8. Det beste var Black Flag, men AC2 er en god nummer to👌
 9. Forskuddsbonus på 125 mill til sjefen fikset de, mens de som faktisk lagde spillet satt igjen med lommerusk. Sounds a bit like crapitalism.
×
×
 • Create New...