Jump to content

Pinng

Medlemmer
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pinng last won the day on April 25 2014

Pinng had the most liked content!

Community Reputation

713 :)

About Pinng

 • Birthday 02/14/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For en ubrukelig "wrap-up". All statistikken er jo feil. Her sitter jeg med langt over 1000 timer og får servert kun 26 av dem. Pinlig Sony.
 2. Blir å prøve dette selv for å gjøre opp min egen mening. Mange av ankepunktene i anmeldelsen er ting jeg tror jeg kan leve med, i en nostalgitripp som dette.
 3. Så klart. Jeg har alltid brydd meg om hvor mye av pengene jeg bruker på spill som faktisk ender opp hos utvikleren. Det å jobbe med spill i dag er utrolig vanskelig, og man må jobbe ekstremt mye overtid med liten eller ingen lønn for å lykkes. Det er rett og slett et lite attraktivt yrke på grunn av at pengene forbrukerne bruker på spillene ofte stopper opp et sted mellom forbruker og utvikler, hos en tredjepart. Dette går selvfølgelig ut over kvaliteten på spillene som blir laget.
 4. Nå må folk være flinke til å ikke støtte monopol virksomhet, konkurranse er vell og bra, men det epic driver med er ikke konkurranse, selv hopper jeg glatt over alle spill som går til Epic uansett. Nå får jo utviklere mye mer av kaka per spill som selges på Epic kontra på Steam, så jeg vet ikke helt hvem som har sittet på monopol på digital distribusjon alt for lenge jeg.
 5. Jeg synes faktisk bilstoler er mye bedre enn Stressless. Mulig fordi jeg er en stor og høy person.
 6. Stressless har jeg prøvesittet mange ganger, de aller fleste kommersielle typene vil jeg tro. Ingen av meg gir meg den komforten jeg vil ha. Det frister selvfølgelig med innebygget bord til laptop/tastatur, men det frister ikke nok for en stol som koster 15k+. Da skal den være komfortabel å sitte i også. Jeg har vurdert mer og mer å lage min egen stol på egenhånd, ut av et bilsete, siden bilseter (i mine sittemuskler) er mye mer komfortable enn stuestoler. Dersom jeg gjør det skal jeg oppdatere dere.
 7. Absolutt et interessant forslag dette. Vet du om det er mulig å prøvesitte disse noe sted? Ja, du er inne på noe. Kontorstoler for bedrifter har ofte god kvalitet, men det er en jungel av dem på nettet, og det å velge riktig stol for min kropp ut fra et bilde er tilnærmet umulig. Jeg har vært uheldig og bestilt en stol av denne typen i jobbsammenheng før, og den var rett og slett bratt å sitte i, så jeg nærmest skled ut av stolen hvert kvarter, og halebeinet mitt ble mørbanket etter en hel dag på jobb.
 8. Jeg har i lengre tid vært på utkikk etter en skikkelig bred, høy og myk stol som jeg kan bruke uendelig med timer foran PC-en i uten å bli sliten i lår, rygg, halebein osv. Har vært innom de store møbelkjedene og prøvesittet i Stressless, lenestoler, hvilestoler og mye mer men finner ikke noe som passer. Har også saumfart Finn.no sitt bruktmarked utallige ganger men det er ikke mye interessant der heller. De stolene som blir markedsført som "gaming-stoler" er det forøvrig bare å glemme siden de muligens er de mest ukomfortable stolene jeg vet om unntatt kirkebenken. Spesifikt ser jeg altså etter en stol som har disse egenskapene: Den må være myk Den må være bred Den må være høy i ryggen Den må ha støtter i sidene Den må ha hodestøtte Den skal være komfortabel å sitte og spille i døgnet rundt Setene i bilen min er jeg meget fornøyd med og skulle ønske det fantes noe lignende som vanlig stol. Jeg legger ved bilde av den som referanse. Håper noen har noen gode ideer!
 9. Ser heftig ut dette men, en 3 meter lang hai, seriøst?
 10. Cod 1 og 2 remakes please. Alt annet er totalt uinteressant.
 11. Har ikke mye til overs for review bombers. Det må være en av de barnsligste metodene å sverte et produkt på. Det ødelegger troverdigheten til ekte anmeldelser. Bra at Steam tar grep.
 12. Merkelig at dette utviklerrommet i det hele tatt er på live-serverne i grunn, og ikke i et lukket test-miljø.
×
×
 • Create New...