Jump to content

Tommelom

Medlemmer
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)

About Tommelom

 • Birthday 10/11/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. HW: I5-4790K Asus Z97-A XFX pro1250 Geforce 970 16 GB ram
 2. Jeg har prøvd å kortslutte pwr-pinnene direkte uten virkning. Så jeg har utelukket feil med knappen i front. Det eneste som trigger en boot er å slå psu kjapt av og på med hovenbryteren. Jeg antar at feilen ligger et sted i hovedkortet. Eller kan det evt. være psu? Noen som har noen ide?
 3. Der var den ja. Takker for løsningen av enigmaet.
 4. Jeg har to sim-kort i telefonen. Jeg kan velge i sms-appen hvilket nummer jeg vil sende fra. Men jeg har ikke funnet noen måte å ringe fra sim (nummer) to. Dette må da være mulig? Noen som kan gi et svar?
 5. Ha! Se der ja, Jeg ante meg det var en innstilling gjemt langt inne i menyene. Satte hdmi til enhanced og ting fungerte. Takker og bukker.
 6. I menyen på PS4 står det at tilgjengelig frekvenser for 4K-utgang som ikke støtter HDR er YUV420. Frekvenser som støtter 4K er YUV422. Velger jeg manuell oppløsning på PS4, så kan jeg kun velge 2160p YUV420. Neste valg er 2160p RGB som ikke er mulig å velge. Spider-man kjører i 4K i menyen, men tvert selve spillet begynner å laste så hopper tv'n over på 1080p. Det må vel være et eller annen opskur innstilling i tv'n jeg overser? Jeg prøvde God of War og det kjørte 4K helt fint. Har også 4K på tv'n når jeg bruker HTPC. Det er kun Spider-Man som ikke fungerer. Bruker dette spillet noe sær frekvens som denne tv'n ikke støtter? Alt av instillinger som har med HDR å gjøre står på auto på tv'n. Vet ikke om dette er stedet å spørre, men kan ikke se noe annet sted folk skulle ha mer peilig om dette problemet enn her.
 7. Det kommer tydeligvis an på hvilken PSU det er også. Har som sagt en annen pc som ikke kødder til subben. Derfor jeg vurderer om en ny PSU kan være en løsning. Men hadde håpet på en billigere fiks.
 8. Alt er koblet til jordete kontakter. Sub og forsterker har ikke jordet støpsel.
 9. Ingen jording på hverken subb eller forsterker. Skal teste ut ferritfilter. Enn om det hadde vært så enkelt Er garantert HTPC'n som er problemet. Tvert jeg drar ut støpselet på den, så forsvinner all støy.
 10. Dette gjelder SVS-sub koblet til en hjemmekinoforsterker. Ulyden oppstår selv om pc ikke er påslått. Det holder at pc'n er tilkoblet strømnettet. Signalkabel til subben trenger heller ikke være tilkoblet for at summingen skal oppstå.
 11. Jeg sliter med humming når htpc'n min er støpslet inn uansett kurs i huset. Har vurdert å teste med en annen PSU da jeg har en annen pc i huset som ikke kødder til subben. Lurer også på om en UPS vil fikse dette problemet? Noen tips?
 12. Kan de slutte med disse knøtte 27"!? På 4K så vil jeg minimum ha en 32". Og jeg er ikke alene. Det finnes (1 stk.?), men ikke med disse specs. Og inntil flere kommer med slike skjermer, så vil de som er på markedet være svindyre slik de er nå.
 13. Nå må produsentene skjerpe seg. Alt for lav oppløsning til en så stor skjerm. Få fart på ultrawide 4k-skjermene. Jeg sitter her klar med penger!
 14. Kan du gi faen i å beskylde meg for piratkopiering! Jeg får den gjennom jobben. Er det så vanskelig å tenke seg fram til?
×
×
 • Create New...