Gå til innhold

Christoffer M

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Christoffer M sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke engang vært bevisst på hva begrepet vedlikeholdsinntak betyr. Selv om jeg har hatt, og fortsatt har relativt lav kompetanse når det kommer til kosthold og ernæring, så har jeg et veldig bevisst og sunt kosthold gjennom fasteperioden min. Dette er selvsagt noe jeg også kommer til å fortsette med når jeg ikke faster. Jeg går all-in når det kommer til å opprettholde denne livsstilen, ettersom jeg har begynt å kjenne på en helt rå økning i styrke, utholdenhet og helhetlig helse generelt. Jeg gleder meg selvsagt også til å se resultatet, både i vektreduksjon og andre verdier som er målt før jeg startet med min tidsbegrensede faste. Har nå tatt skjermbilde av det du skrev, og jeg kommer til å nevne det i et møte med ernæringsfysiolog, fastlege eller andre som muligens har noe innsikt å dele. Når tiden er inne så kommer jeg til å dele svaret jeg har fått, så flere kan finne frem og muligens bli klokere på det store havet av tips, råd og eksperter fra ulike kilder. Takk for tilbakemeldingen og dine tanker om dette. Det er veldig verdifullt!
  2. Takk for innspill. Nå vet ikke jeg hvordan jeg skal justere og sånne ting i forhold til vekt og hva som er "riktig" og sånt ennå, men jeg skal vurdere å koble fra tredjeparter hvis det skaper mer forstyrrelser for meg. Hva tenker forresten du er anbefalt daglig kaloriinntak på en som nå veier 108 kilo og skal ned til 90 - som trener 3 dager i uken? Lesing av artikler på ulike nettsider skaper bare mer forvirring for meg, ettersom det er så mye forskjeller, synsing, ny og gammel forskning osv. Ble tidligere i dag stilt spørsmålet om hvor lang tid jeg hadde tenkt til å bruke på å nå målet mitt på 90 kilo, som om det var noe som var helt avgjørende for å få det magiske tallet. Jeg har virkelig ingen anelse.
  3. Det var det som stod på Lifesum, men som du kan se så viser Samsung Health noe helt annet. Jeg er så lite kjent - og i tillegg helt fersk - med dette, så jeg forsøker å suge til meg all mulig info som kan bedre innsikten min.
  4. Hei igjen! Det er alle tiders at det fungerer bra for deg. Kan si det samme med det opplegget jeg holder på med nå. Har fra før av hatt et nullinntak på tilsatt sukker en ganske lang tid, og sulten har jeg under kontroll. Siden jeg er i oppstarten så kommer det fortsatt i bølger, men det er bare en liten følelse som jeg velger å overse til fordel for andre og potensielt gode helsegevinster. Håper noen andre der ute faktisk har svar på det jeg lurer på, slik at vi kan holde denne tråden så relevant som overhodet mulig. Tipper det er flere enn meg som lurer på hvordan det fungerer.
×
×
  • Opprett ny...