Jump to content

Toobig

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Noen som har god peil på kofferter? Hvor mange L bør kofferten være om jeg skal fylle den med for det meste 15kg klær?
 2. Sånn jeg har forstått det kan man være der I 90 dager, etter dette trenger man visum. Visum vil være vanskelig for meg å få. Man mister vel ikke folketrygden for godt? Om man kommer tilbake til Norge ved et senere tidspunkt?
 3. Takker! Tenkte kanskje de begynte å lure om man reiste inn flere ganger på rad, men det er vel ikke noe forbud mot det I schengen området. Har jo hørt om noen som har blitt nektet innreise til Thailand etter tredje visa run .
 4. Hei, nordmenn kan oppholde seg i Ungarn f.eks 90 dager uten visum, dersom jeg ønsker å oppholde meg lenger der, kan jeg forlate landet og komme tilbake igjen med en gang? Såkalt "Visa run". Vil man kunne få problemer med dette om man gjør dette over flere år?
 5. Hei! Mistet min adapter til Asus VivoBook 14" bærbar PC, noen som vet hvor jeg kan bestille ny eller linke meg en riktig? Bakpå pc står det 1000m-8265ng input + 19v=2,37A 45W
×
×
 • Create New...