Jump to content

DaniNichi

Medlemmer
 • Content Count

  3855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DaniNichi last won the day on July 1 2013

DaniNichi had the most liked content!

Community Reputation

2836 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13610 profile views
 1. Hva de svarte i USA har med de i vest europa forstår jeg null av. I USA ble de svarte i stor grad tvunget til USA for å jobbe som slaver, for så få alt av rettigheter tatt bort, undertrykket sosialt siden da. Her i Norge får svarte gratis skole, penger fra nav, alle muligheter integrere seg, men vi opplever til stadig økt kriminalitet av økt mangfold.
 2. Hvis COVID-19 blusser opp i det vi får influensa sesongen kan Norge fort få enn del døde. Man vet ikke om Sverige har gjort riktig eller ikke før om minst 6-7 måneder. For min del tyder alt på at Sverige valgte feil strategi hvis en vaksine kommer, hvis en vaksine ikke kommer kan de ha gjort riktig. Alt blir bare spekulering uansett, viruset kan ha brent seg ut også.
 3. Er vel mer at når naturen sier stopp, kan man vel adoptere ? Skjønner ikke hvorfor det skal være noe menneskerett kunne få barn, for mange mennesker med hva man i alle sammenhenger kan anse ha dårlig gener som får barn. Jeg vemmes av egoismen.
 4. 970kr for å teste seg. Dette burde myndighetene ha oppe og klart i Oslo for alle som ønsker asap, koster minimalt i forhold til ny stor bølge.
 5. Er jo ingen risiko for deg så lenge du har depositum.Bare det at du søker opp sånt er litt på grensen, har du lite som skjer rundt deg selv ? Du virker som type utleier som titter ut vinduet for å se hvem som kommer klokka 23 på kvelden og det er ikke bra for de du leier ut til og deg selv.
 6. Går det virkelig ikke få testet seg i Oslo ved mistanke ? Virker som de fortsatt kun tester helseansatte og div risiko grupper. Nå begynner jeg lure. Ikke bruk av masker, testing er dårlig.Ønsker de økt spredning ?
 7. Eneste grunnen til de fraråder masker er fordi de mener generelle befolkingen er for tette i huet til å klare bruke de.
 8. På tide at Norske myndigheter krever bruk av masker på offentlig transport, kanskje også for folk som jobber rundt mye mennesker som eks Resturanter og barer med flere ? Kan se for meg Offentlig transport Taxier Ansatte som er i nærheten av mye mennesker Som en start ?
 9. Ikke hatt noe tegn på forhøyet kalsium i blodet, har 2,32mmol/L range er 2,15-2,51. Så viktig sjekke seg hos legen mange vil nok ha ganske gode nivåer av eks jobbe mye ute, men de vil kanskje ikke ha like bra nivåer på vinteren. Alt er individuelt , vi får håpe at COVID-19 fører til noe bra med tanke på mer og bedre forsking på alt fra vitamin d til annet, så står vi alle bedre preparert når dette skjer igjen
 10. Jeg har sjekket mine nivåer for min del holder ikke 800iu, da jeg ønsker konstant optimale nivåer mellom 80 til 120 ca så derfor må jeg ta opptil 4000iu daglig, normalt pleier jeg ta 1000-2000iu.
 11. Norge i et nøtteskall dessverre. Som sagt noen kan oppnå helt optimale nivåer av seg selv eller på doser som 400-800iu, viktigste er sjekke nivåene hos legen. For min del har 2000 til 4000iu ikke gitt noe spesielt høye verdier har 89 (50-150) så dette er veldig individuelt. Nå som COVID-19 kom bumpet jeg dosen opp til 4000iu.
 12. Helt normale doser. Viktigste er at man får målt nivået hos legen, beste er jo slippe ta noe tilskudd om man klarer ha optimale nivåer av d vitamin gjennom diet og solen.
 13. 1.Oftere syk og ble lettere smittet før jeg begynte det husker jeg godt 2.Nope, tar blodprøver 2-3ganger i året der alt slikt måles 3.Sjeldent, kanskje en forkjølelse i året hvis man skal finne gjennomsnitt 4.Tar en spesiell type Omega 3 tilskudd som er rent for all miljøgifter siden jeg sjeldent spiser fisk
 14. Mørkhudet i stater som har mye sol som eks California er de ikke overrepresentert, og Afrika får de nok sol til at kroppen klarer skape nok d vitamin. Uansett hvor mye anti kosttilskudd mennesker ønsker tro noe annet så spiller d vitamin en viktig rolle i kroppen og de fleste av oss har ikke nok av det naturlig. Selv tatt mellom 2000-6000iu d vitamin siste 10årene kun kort pause når det er mye sol som eks juni/juli, optimalisere kroppen er for meg viktig så d vitamin er kun en av mange ting jeg tar.
×
×
 • Create New...