Jump to content

DaniNichi

Medlemmer
 • Content Count

  3966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DaniNichi last won the day on July 1 2013

DaniNichi had the most liked content!

Community Reputation

2972 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13784 profile views
 1. Hjerteproblemer er vel det skumleste med Vimovo. https://www.lhl.no/et-sunnere-liv/betennelseshemmende-og-smertestillende-legemidler-oker-risiko-for-hjertesykdom/
 2. Fina kan man lese om hauger med folk som sliter med bivirkninger, selv opplevd jeg tåkete tanker, deppa, og lav libido, skumle var at bivirkninger var veldig diffuse de kom veldig sakte over tid. Og at lav libido er noe man kan ende opp med kronisk var nok til at jeg holder meg langt langt unna.
 3. Da hadde de bare begynt le så bedt deg legge på.
 4. https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/opdB6a/en-fryktdrevet-pandemi-av-varige-helseproblemer Skremmende informasjon, frykt og forventning om langvarig sykdom og senskader gir trolig akkurat nå en pandemi av kroniske symptomer og uførhet. -- Tror du hadde klart psyke deg opp såpass at du hadde utviklet ebola symptomer av covid-19 Benbjo.
 5. Så rart jeg opplever helt motsatt at nesten ingen bruker munnbind tok sist 54 bussen til Bjølsen, full buss kanskje 5-6 som hadde munnbind. Tok Tbanen vestover ganske full tbane mulig 2 av 10 brukte munnbind. Forstår ikke at de ikke bare påbyr det, er ikke som de tvinger vaksine på folk. I Amsterdam når det var grønt land var det påbudt på kollektivtransport og når det ble mistenkt en lokal smittespredning ble det påbudt i et område i løpet av timer ikke dager. Norge er så feigt/passivt land og vi har utrolig flaks med tanke på hvor feige politikerene er rundt denne pandemien.
 6. 1000-1100 vil jeg tro maks. Uansett er det senskader for de som blir liggende med viruset over uker som i mine øyne er mest skremmende. Man kan alle dø selv av vanlig influensa også friske folk, men sjeldent at folk sliter 2-4mnd senere etter ligget dårlig med vanlig influensa, man er kanskje groggy i en ukes tid så er man som oftest tilbake til normalen.
 7. Ja menn er griser, vi er generelt ekle, vi voldtar, vi starter kriger, 90% av pedofile er menn, fleste som dømmes for mord, vold, ran, tyveri er menn. Vi er testo bomber som går rundt i samfunnet.
 8. Kriminelle handlinger medfører automatisk utvising fra daværende land samt alle land innad i EU/EØS. Begge var tidligere dømt.
 9. Jeg har vært på begge sider politisk og er ganske i midten mot venstre fortsatt utenom på innvandring. Og jeg kan fra min erfaring si at Venstre folk må være de minst åpne og ikke minst vanskelig folka diskutere med når det kommer til innvandring. Jeg mener personlig at grenser burde fjernes, at alle burde kunne bo der de vil, men det er utopisk tankegang og siden det ikke går så må man beskytte landet man bor i. Så at man innfører strenge regler for folk som innvandrer er noe ingen burde ha noe imot.
 10. Kvalmt at folk skal være så ignorante som deg. Dette er direkte en konsekvens av Sveriges liberale innvandrings politik.
 11. Er så mange groteske ting jeg har sett fra Sverige at jeg håper Norge virkelig innfører såpass strenge regler for innvandrere også 2generasjon at gjør man noe alvorlig kriminelt er det på hue og ræva ut uansett land de kommer fra selv krig eller sult eller hva en det er så må de ut. De her klippene der de pisser på etnisk Svensker og bokstavelig slår pistoler inn i munnen på dem samt banker de opp finnes det mange av. Men så lenge ofrene er hvite så trengs det ikke protester vi fortjener jo alt dette må man skjønne og damene fortjener bli seksuelt trakassert samt voldtatt.
 12. Hvis hunden er til stor sjenanse for naboer er det på sin plass at de som eier hunden fikser opp i det eller flytter. Tobakk røyk passivt kan være skadelig for barnet ditt. Så du burde finne ut hvem og si ifra på en hyggelig måte så løser det seg sikkert. Jeg hadde en nabo som satt på vaskemaskin midt på natta så det durra i hele gulvet, skrev lap så hang der jeg skjønte de ville se det og nå er det slutt på det.
 13. Muslimske damer føder vel typ 1,5-2x flere barn i gjennomsnitt en etnisk Norske damer. Vet ikke hvor ofte jeg ser en muslimsk familie i Oslo da oftest somaliske og tenker at det er en barnehage ute på tur. Jeg klarer bare ikke støtte opp rundt en religion som Islam de ligger typ 400år bak hvor kristendom i Norge er pr idag.
 14. Heng selv opp lapper i gangene ? Hvis du har en hvis anelse om hvem det er så setter de nok pris på at man sier ifra på en hyggelig måte. Husk også at over 1000 mennesker i Norge bruker cannabis helt lovlig så politiet blir bare idiotisk blande inne.
 15. Etter siste ukers forandring på hvordan mange spiller MP mer som WZ så håper jeg man får noe typ permanent crank mode på alt fra TDM til domination på det nye, er så lei passive spillere.
×
×
 • Create New...