Jump to content

DaniNichi

Medlemmer
 • Content Count

  5660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DaniNichi last won the day on July 1 2013

DaniNichi had the most liked content!

Community Reputation

4495 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt du og andre med behov for en totalitær livstill ikke bestemmer.
 2. Hvorfor skal man gi noe som er potensielt mer farlig til barn for å unngå noe som i nesten alle tilfeller typ 99,999% ikke er farlig for barn ? Galskap i mine øyne.
 3. Barn lever farlig. Kan falle ned fra trappen når de synger til Justin Bieber er vel faktisk like sannsynlig at noe slikt skjer som at de skal bli veldig syke av covid.
 4. Vi får se når den tid kommer. Jeg håper du har korrekt🙂
 5. Haha.Flott fra FUD gjengen. Og så langt ifra spot on som vanlig. De har en slags null visjon som gjør at både lokale tiltak og nasjonale kan komme igjen og de var ganske tydelig på det. Så lenge det er sport i holde smittetalene nede ser jeg ikke noe ende på tiltak i nærmeste framtid. Har lite tro på at tiltak blir borte, om de blir borte så er det for en kort periode som man så nedover i Europa. Skolene i Oslo vil yngle med smitte og når jeg vet hvilke grupper av mennesker i Oslo som er mest skeptiske til vaksine samt hvem som faktisk oftest ble lagt inn i Oslo med alvorlig covid så lukter dette en dårlig høst for oss her. Håper jeg tar sikkelig feil.
 6. De skal snues flere ganger daglig og når man vet de med høy bmi ofte er de som legges inn så skjønner man at 2 sykepleiere kan ikke gjøre den jobben. Med tanke på smittervern er det ikke så lett for sykepleier skifte fra et jobb sted til et annet, så de må jobbe kun med covid under skiftet sitt noe som også legger press på kapasiteten.
 7. Overrasker jo ikke det. Åpner dem ikke nå så vil det nok ikke bli ordentlig åpnet i overskuelig fremtid..Så vil dem i Norge sakte starte med mer pass bruk innlands på flere ting slik man har satt i andre land. Mutasjoner vil komme, bekymringer vil komme, vaksiner vil kanskje ikke fungere så godt senere, i mine øyne kan ikke usikkerhet stå som et hinder for et normalt liv. Er jo usikkert om alle oss som har svart på noe i dette forumet idag er her i imorgen og det er 99,99999% at hvis noe tar en av oss er det ikke covid selv om smittetallene hadde vært 10x.
 8. Så de skal ofre livslange drømmer fordi noen er helt hysteriske rundt den mini risikoen covid utgjør for de aller fleste ? Nei.
 9. Nei supert at OL går, at EM ble noe av. Utøvere har ikke all verdens tid, kan ikke sette den biologiske klokken på pause.
 10. Fordi de ønsker full kontroll de tør bare ikke si det.. Jeg er ikke for rep. siden i USA, men er det en ting jeg forstår 100% så er det right to keep and bear arms. Etterretningsloven..DLD.. Nettkontroll..Covid tiltak eks med at de prøver innføre grunnlovsstridig ting som portforbud,vaksinepass..Lister er lang.. Politiet er jo noe helt for seg selv også Kastet jødene til nazistene, de arresterte homofile/lesbiske en årrekke å rett ut laget livet surt for dem så mange tok livet sitt, de har sørget for at Norge har hatt Europas høyeste dødsfall rundt narkotika i en årrekke med sin lobbyvirksomhet og bruken av NNPF, nei beklager jeg stoler ikke på slike mennesker som ikke klarer ha et korrekt moralskt kompass. Eneste som jeg hadde stolt på er et direkte demokrati som Sveits der folket bestemmer i langt større grad.
 11. Norge er bare generelt overpriset på alle kanter og ekstremt dølt..Vet at 90% av basic bitces er på Norges ferie nå samt koser seg med poste bilder av seg selv ved fjelltopper med mer som går rett ut på Insta eller Facebooken. Jeg vil se nyeste installasjon av Rembrandt , jeg vil se igjen gamle delen av Barcelona for så ta en 3-4dagers utflukt til Ibiza, det er hva jeg savner..Ikke kjip mat og fjord med fjell🤢 Kan få et hotellrom i Barcelona eller Amsterdam til halve prisen og med dobbelt så høy kvalitet på rom, betjening og ting man kan gjøre rundt der man bor. For oss som er vant med reise minst 4-5ganger i året er dette covid greiene rett ut drepen spesielt siden jeg også jobber mye utlands.
 12. Hva jeg mener er at hvis man godtar passet om så bare et halvår så er det godtatt og da kan det lett settes i gang ved eks en hard influensa. Er noe med dette passet som skremmer livet av meg med tanke på framtiden da jeg stoler NULL på myndighetene.
 13. Da er vi i gang med virkelig totalitære tiltak. Godt a.
×
×
 • Create New...