Jump to content

Moskus

Medlemmer
 • Content Count

  11934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Moskus last won the day on November 12 2013

Moskus had the most liked content!

Community Reputation

2540 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23221 profile views
 1. Problemet med "433 MHz" er ikke å få tak i utstyret. Du kan finne mange 433 Mhz sendere og mottakere. Problemet er å finne ut hva du skal sende. At noe sender på en bestemt frekvens betyr ikke at du vet hva som faktisk sendes. Det kan være rullerende koder, tidsendrete koder, eller (hvis du er heldig) det samme signalet hver gang.
 2. Nå er det jo HAN-port som gjelder. Jeg bruker masse NodeMCUer/EP8266 til allverdens. Har det litt gøy med WLED og adresserbare LED-striper for tiden.
 3. Det er bedre lys i Hue sine, men om det er verdt det tror jeg bare du kan avgjøre. Du kan kjøpe en av hver, så ser du fort om forskjellen er verdt det for deg.
 4. IDlock 150, hvis du har smarthus med Z-wave. :)
 5. Bare sånn at du er klar over det: Jeg tror du spør om noe som nok er teknisk mulig, men som absolutt ikke er i kategorien "enkelt". Men har du nok vilje så får du det til.
 6. Mulig det er landbaserte anlegg, det ville iallfall forklart fallet. Det er imidlertid noe helt annet enn en offshore rig.
 7. Det er ikke "tusenvis" av rigger samlet. I verden er det rett rundt 1300 rigger hvis jeg husker riktig. På alle operatører. Oljenæringen er ikke hva den var. Men ryktene om dens død er nok uansett sterkt overdrevet.
 8. ... men det gjelder overalt. Offshore-arbeid er neppe spesielt her.
 9. Vet ikke om den er laget for Kasa, men den skal fungere fint med en Philips Hue Hub.
 10. Slik jeg ser videoen er forskjellen forholdsvis stor?
 11. OK, fikk 20 sekunder. Jeg er ikke iPhone fan heller, men Apple tjener også ganske bra på telefoner sier ryktene. Det er i det hele tatt mye av sånt... Poenget mitt består imidlertid fremdeles: Wifi er glimrende, men ikke nødvendigvis til hjemmeautomasjon med flere enn "noen få" lyspærer.
 12. Tror jeg står over en video som heter "Philips Hue is a ripoff". Jeg er ikke Hue-fan, men den tittelen er på grensen til å være useriøs. Heller Zigbee enn Wifi (selv om Z-wave er å foretrekke over alle), men det lærer man fort når man har mer enn 3 lyspærer...
 13. Ja, det tror jeg dessverre er riktig... Ja, de holder forhåpentligvis på å knote med Setpoint-oppsettet sitt. Men Z-TRM2fx fungerer.
×
×
 • Create New...