Jump to content

Lifeform

Medlemmer
 • Content Count

  1346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

8903 profile views
 1. Utrolig merkelig problem dette: Fikk det faktisk til i sted.. Mener det var på AP Ruter-mode, men med en gang jeg da prøvde sette navn og kryptere nettverket så fant jeg ikke nettet igjen. (Dvs når søker på Wifi med laptoppen) Mulig det også var Access Point-mode. Lettere forvirra.. Kan det å sette på passord og bytte navn på ruteren / antennen rett og slett gjøre at nettet da ikke blir søkbart igjen ? (Fungerte med Internett og alt i sted.. men da uten kryptering)
 2. Hei, Står litt fast på denne her: Prøver å koble på en utendørsantenne på en annen trådløs ruter, for å få internett over i et annet hus. Først er fibermodemet, så trådløse routeren + så prøver jeg da å koble på TP Link CPE 510-antennen på veggen utenfor, men lurer da på hvilket modus og innstillinger jeg skal velge her? Antennen skal egentlig bare fungere som en stream over til andre huset, hvor en repeater antenne så kan koble seg på dette nettet igjen. Har sett litt på YouTube, men finner ikke noe på akkurat dette oppsettet (Fibermodem - WIFI-ruter i hus 1, og så da streame over til hus 2). Hvilket modus skal jeg velge? Access Point, AP Ruter - eller annet ?
 3. Heisann! Ser du har et innlegg om en lavfrekvent durelyd i hjemmet ditt. Har du funnet ut av dette? Jeg sliter med akkurat samme problem, helt nøyaktig slik du beskriver det i innlegget!

  1. Lifeform

   Lifeform

   Hei,

   Ekstremt kjedelig og uutholdelig problem 😞 

   Tipper nok det er støytranformator eller høyspentlinjene som lager denne lyden. Bodde en gang på en leilighet i Oslo og da hørte jeg den ikke, men på neste leilighet da: Rett ved siden av en trafo så hørte jeg den igjen.

   Hører den forøvrig hver natt (og hele døgnet egentlig) også nå, men nå skal strømselskapet snart legge høyspenten i grøft.. I løpet av året, så tenker da og sjekke om den forsvinner. :)

   Du kan jo evt. påkoste akustiker til å finne ut av dette?

   Fikk overhodet ikke noe forståelse og hjelp fra kommunen heller, så greit ha skikkelige målinger å slå i bordet med. (Ikke hatt råd til dette selv ennå..) 

 4. Update: Ser ikke ut som det skjer med feks NRK2 nå... "Sju kontinenter, en klode" På TV2 skjer det ca hvert 30 sec nå
 5. Hei, Sitter og prøver få med meg 2. omgangen til PSG og Leipzig.... Spretter feilmeldingen: "Akkurat nå er det for mange som ser samtidig. Det maksimale antallet samtidige strømmer fra denne innholdsleverandøren er nådd." opp til stadighet.. Skyldes dette at Canal Digital ikke har avtale med TV2 om at flere skal se samtidig, eller er det for mange på samme streamingløsning / fam.abb som ser samtidig ?
 6. Hei, Bare lite spørsmål her om noen vet? Er det slik at dverghamstere helst bør være helt alene eller kan det gå bra at flere hanner er sammen? Har lest at det kan gå med over 3 brødrer, men ikke mer enn to ho-hamstere? Helst da søstrer. Sjekket med to dyrebutikker på morgenkvisten her og begge sa at det ikke var anbefalt at de var flere sammen, men står på nettet da at dette over kan gå fint. Noen med erfaring fra oppdrett ?
 7. Hei, Bare lurer kjapt på om Apple har åpnet opp for at man kan tilby Apple Pay i nettbutikker her i Norge? Samme spørsmål også for Android Pay.. Fant ikke Norge på denne listen på Apple sine nettsider: https://developer.apple.com/apple-pay/sandbox-testing/
 8. There you go..! Fant ut av det i kveld ? Brukte tang.. Takker for bra svar. Ser ut som vannet til det gamle huset går via kjelleren her nede.. Funnet den kranen Mulig det kan vere pga slangen lekker oppe i kjelleren på det gamle huset, at trykket ikke blir sterkt nok så det kommer opp i 1. etasje så jeg får vann i kranen der. Ha god uke :-)
 9. Hei, Se bildet. Bare lurer da på hvordan jeg åpner og lukker denne på korrekt måte? Trwngwr jeg et verktøy til dette? Skal åpne opp vannet også til et gammelt hus på tomten her. Har to slike. Ene til hovedhuset andre til hus nr 2
 10. Hei, Sliter litt med å få appen jeg kjøpte til dette tilbake i 2017 eller når det var. Er på Mac OS Mojave på denne maskinen... Noe app som gjør susen i å renske opp Apple Photos (selve appen)-biblioteket? :-)
 11. Gjerne "tomter" i samme sleng.. Fant "Building plot area" på dette, men virker litt rart / feil ?
 12. Hei, Bare lurer på om noen har en bra oversettelse av Næringsbygg på engelsk? Google Translate foreslo "Warehouses", men synes dette blir litt for handelsrelatert. "Office building" har jeg hørt før, men tenker noe litt mer generelt enn kun kontorbygg.
 13. Nytt svar fra Lotteritilsynet: "Vær oppmerksom på at det kan følge egne privatrettslige vilkår, foreksempel om at man ikke skal benytte kort/ konto til pengespill, men det er ikke noe straffebelagt forbud i pengespillregelverket, rettet mot forbrukeren. Vi skriver en del om omgåelse på nettsidene våre. Årsaken til at det likevel blir gjennomført pengespilltransaksjoner til og fra pengespill uten tillatelse i Norge er i hovedsak at pengespillselskapene benytter tredjepartselskaper til å gjennomføre pengespilltransaksjoner.Bankene har blant annet systemer for å stoppe korttransaksjoner til pengespill uten tillatelse i Norge, som skal være registrert med brukerstedskode for pengespill, men siden det blir brukt tredjepartsaktører med andre brukerstedskoder går disse gjennom. Forbudet ligger der, og dersom banken vet at det er snakk om en pengespilltransaksjon skal transaksjonen avvises. Vi vet det er litt ulikt hvor mye bankene selv gjør for å stoppe pengespilltransaksjoner der Lotteritilsynet ikke har truffet vedtak. Utgangspunktet er i alle tilfeller at det er forbudt å formidle innsats og gevinst i pengespill uten tillatelse i Norge, men vi vet også at det er en utfordring for bankene å avdekke disse transaksjonene." Hvor jeg venter på svar på: Skjønner."Så hvis jeg f.eks. bruker PayPal til å overføre 250 000 og så melder dette til skattevesenet?Bryter jeg da loven, og vil dette isåfall få ettervirkninger i form av at jeg må tilbakebetale hele beløpet, evt. til spillselskapet? Eller den norske stat?Ønsker virkelig ikke bryte loven.. samtidig er det jo fristende bli dyktig pokerspiller og kunne tjene penger på det."
 14. Akupunktur er LYNKJAPT, i flg. ekspertene på det... mye mer effektivt enn du tror. Så greit bare prøve... Bruker akupunktur på en del sykehus såvidt jeg har hørt. Så holder en knapp på det Vil ellers anbefale boken Healing With Whole Foods. Sjekk Google.. Ekstremt bra bok hvor det står om enormt mange skjulte sykdommer. Vedr. pharma så vil jeg veldig sterkt anbefale også Litium Orotate... Enormt troen på det. Er den bivirkningsfrie formen for Litium. Booster - styrker hjernen... (tankene våre er mye elektrisitet).. Drar ned tankesurr og uro etter ca. 10-15 minutter. + fungerer også mot normalt Stress.. jobb osv + også revmatisme i flg. det jeg har lest. Veldig anbefalt ** Godt nytt år. ??
×
×
 • Create New...