Jump to content

Lifeform

Medlemmer
 • Content Count

  1352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

9639 profile views
 1. Hei, Hadde nettopp min iPhone 11 Pro inne til skjermbytte, men når jeg fikk denne tilbake så er bildet veldig blått og blålig lys over hele skjermen. Verksted sier de ikke klarte fikse dette. Men har de ikke egentlig da erstatningsansvar? Googla dette litt og forstår det har noe med TrueTone-innstillingen til Apple, men i nyeste IOS så har de da deaktivert dette. Tips til løsning? Evt. synspunkt på om mobilverkstedet bør kunne gi rabatt, fikse opp i dette?
 2. Hei, Klarte å kortslutte en lampe og stikkkontakt, dvs de virker ikke, når jeg skulle henge opp en jakke-knaggrekke. Lurer da på om dette kan være brannfarlig, eller om det ikke er noe grunn til å bekymre seg for det..? Er en stund siden det skjedde faktisk, men har da ikke brent ennå.. Er en gipsvegg så må da etterhvert få åpnet opp og få elektriker til å skjøte ledningene.
 3. Hei, Flytta inn i en leilighet her men sliter da med at dusjen lekker som på bildet og videoen. Noen som har peil på hvordan dette kan fikses, eller om man må bytte ut hele batteriet ? IMG_0463.MOV
 4. Ja skjønner det, men har de rett til å ikke la bedrifter, organisasjoner og andre enheter slette seg fra deres private katalog? Ønsker pr nå ikke å slette foreningen pga mulig mer drift i fremtiden.
 5. Hei, Når jeg Googler meg selv så kommer det opp info om en forening som er komplett inaktiv nå som jeg gjerne skulle ha skjult fra søkeresultatene. Proff.no sier på sin kundeservice at de ikke kan slette oppføringer i det hele tatt fra katalogen sin, men har de loven da på sin side? Kan ikke skjønne at de som privat aktør kan fremtvinge slik "offisiell" norsk rolle på sin katalog, og mener da at det evt. bare må være www.brreg.no som kan ha dette som en mal eller "krav" om man søker der? Noen som vet noe om dette ? #slettmeg
 6. Hei, Lurer på.. Er tilbake i Windows-verdenen her i ny jobb... Har oppe to Chrome-vinduer på en skjerm og trykker "Vis vinduer side ved side", men i stedet for å fordele seg over hele skjermen, så dekker de bare 33% hver av skjermen? Åpner jeg 3 Chrome vinduer så dekke disse bare 75% av ene skjermen? Noe innstilling for dette noe sted ?? (Windows 10)
 7. Utrolig merkelig problem dette: Fikk det faktisk til i sted.. Mener det var på AP Ruter-mode, men med en gang jeg da prøvde sette navn og kryptere nettverket så fant jeg ikke nettet igjen. (Dvs når søker på Wifi med laptoppen) Mulig det også var Access Point-mode. Lettere forvirra.. Kan det å sette på passord og bytte navn på ruteren / antennen rett og slett gjøre at nettet da ikke blir søkbart igjen ? (Fungerte med Internett og alt i sted.. men da uten kryptering)
 8. Hei, Står litt fast på denne her: Prøver å koble på en utendørsantenne på en annen trådløs ruter, for å få internett over i et annet hus. Først er fibermodemet, så trådløse routeren + så prøver jeg da å koble på TP Link CPE 510-antennen på veggen utenfor, men lurer da på hvilket modus og innstillinger jeg skal velge her? Antennen skal egentlig bare fungere som en stream over til andre huset, hvor en repeater antenne så kan koble seg på dette nettet igjen. Har sett litt på YouTube, men finner ikke noe på akkurat dette oppsettet (Fibermodem - WIFI-ruter i hus 1, og så da streame over til hus 2). Hvilket modus skal jeg velge? Access Point, AP Ruter - eller annet ?
 9. Hei, Har i 2 forskjellige hus merket at jeg hører en slags lavfrekvent lyd når alt er stille i husene. Er som en puls som kommer som en motorbåt. I begge husene har jeg testet å ta ut sikringene helt så jeg vet det ikke kommer fra noe i husene. Sjekka også med det lokale strømselskapet i dag, som gjorde meg obs på hvor nærmeste trafo ligger, men når jeg var nede med den før i dag, så hører jeg bare en mye mer merkant durelyd. Høyere frekvens, og ikke så basslyd. Denne lyden her høres ut som en motorbåt som durer i bakgrunnen. Nærmer seg eller hva man skal si... Klarer vi finne ut hva dette kan være ?? Flere som har oppdaga - opplevd lignende type lyd? Merker den mest når man skal legge seg, pga da er det jo stille overalt ellers.. Faktisk ikke troen på at dette er varmepumpe. Kan det evt. være brumming eller pulsering fra strømledningene ? Har huset strøminntak og ledninger rett inn på soverommet her i huset. Skal se om jeg klarer sample det, men er såpass lavfrekvent at en del faktisk ikke hører lyden, om de ikke blir obs. på den..
×
×
 • Create New...