Jump to content

Lifeform

Medlemmer
 • Content Count

  1336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

8572 profile views
 1. Gjerne "tomter" i samme sleng.. Fant "Building plot area" på dette, men virker litt rart / feil ?
 2. Hei, Bare lurer på om noen har en bra oversettelse av Næringsbygg på engelsk? Google Translate foreslo "Warehouses", men synes dette blir litt for handelsrelatert. "Office building" har jeg hørt før, men tenker noe litt mer generelt enn kun kontorbygg.
 3. Nytt svar fra Lotteritilsynet: "Vær oppmerksom på at det kan følge egne privatrettslige vilkår, foreksempel om at man ikke skal benytte kort/ konto til pengespill, men det er ikke noe straffebelagt forbud i pengespillregelverket, rettet mot forbrukeren. Vi skriver en del om omgåelse på nettsidene våre. Årsaken til at det likevel blir gjennomført pengespilltransaksjoner til og fra pengespill uten tillatelse i Norge er i hovedsak at pengespillselskapene benytter tredjepartselskaper til å gjennomføre pengespilltransaksjoner.Bankene har blant annet systemer for å stoppe korttransaksjoner til pengespill uten tillatelse i Norge, som skal være registrert med brukerstedskode for pengespill, men siden det blir brukt tredjepartsaktører med andre brukerstedskoder går disse gjennom. Forbudet ligger der, og dersom banken vet at det er snakk om en pengespilltransaksjon skal transaksjonen avvises. Vi vet det er litt ulikt hvor mye bankene selv gjør for å stoppe pengespilltransaksjoner der Lotteritilsynet ikke har truffet vedtak. Utgangspunktet er i alle tilfeller at det er forbudt å formidle innsats og gevinst i pengespill uten tillatelse i Norge, men vi vet også at det er en utfordring for bankene å avdekke disse transaksjonene." Hvor jeg venter på svar på: Skjønner."Så hvis jeg f.eks. bruker PayPal til å overføre 250 000 og så melder dette til skattevesenet?Bryter jeg da loven, og vil dette isåfall få ettervirkninger i form av at jeg må tilbakebetale hele beløpet, evt. til spillselskapet? Eller den norske stat?Ønsker virkelig ikke bryte loven.. samtidig er det jo fristende bli dyktig pokerspiller og kunne tjene penger på det."
 4. Akupunktur er LYNKJAPT, i flg. ekspertene på det... mye mer effektivt enn du tror. Så greit bare prøve... Bruker akupunktur på en del sykehus såvidt jeg har hørt. Så holder en knapp på det Vil ellers anbefale boken Healing With Whole Foods. Sjekk Google.. Ekstremt bra bok hvor det står om enormt mange skjulte sykdommer. Vedr. pharma så vil jeg veldig sterkt anbefale også Litium Orotate... Enormt troen på det. Er den bivirkningsfrie formen for Litium. Booster - styrker hjernen... (tankene våre er mye elektrisitet).. Drar ned tankesurr og uro etter ca. 10-15 minutter. + fungerer også mot normalt Stress.. jobb osv + også revmatisme i flg. det jeg har lest. Veldig anbefalt ** Godt nytt år. 🤙🏻
 5. Skjønner det, bare skyter inn at repetive vifter og durelyder KAN være en årsak til dette... Prøvd akupunktur ?
 6. Er et reelt problem dette, og har man slike vifter i nærheten av soverommet, da kan det være utholdelig plagsomt. Ikke tro at det er du.... Dette er jo reelle vifter, og durelyder som blir skapt av elektrisitet og mekaniske motorer... Igjen og igjen.. Hørte også fra en venninne nylig at hun hadde hatt lang sak med borettslaget om å få skrudd av vifte i toppen av blokken hun bodde i for et par år siden. Så et regelverk er absolutt på sin plass her! Kanskje det er derfor du #sover så dårlig om nettene? Nye Airpods Pro ørepluggene til Apple gjør susen (når man ligger i "Kongestillingen"... går også å ligge litt på siden), samt ellers da www.quieton.com pluggene som også går an sove med, uten at man føler de stikker seg langt inni hodet. Tipper også Tinnitus kan komme av slike vifte og durelyder.... Igjen og igjen altså. "For det er jo bare noe du innbiller deg..." - Sjekk alltid etter slike lyder i nærområdet hvor du skal sove (+ også jobbe / oppholde deg..) PS. Vedr. høyt blodtrykk så må du prøve B-Vitamin 3 i høyere doser. 500 mg to ganger pr. dag... Naturlig blodfortynner. Ellers gå mye på turer med svinging av armene (styrker og renser immunforsvaret pga Lymfesystemet er manuellt system... sving på armene.) - og også prøve å puste med nesen for optimal innpust, og så avgiftning av lungene og hele systemet når du puster ut. Mistanke om at vi er altfor nasale og puster nesten egentlig ikke med nesen her i Norge.
 7. Update: Viste seg og er overbevist om at dette er støy fra støytransformatorer. Fått meg active noice cancelling plugger nå pluss www.quieton.com og lever en god del bedre, men oppdaget det i høst: Durelyden kom tilbake med en gang jeg oppholdt meg i hus i nærheten av transformator. Bør komme et nasjonalt regelverk på dette (padde inn og støyisolere transformatorne mot disse lavfrekvente lydene). De tjener milliarder disse strømselskapene..
 8. Update: Viste seg å være en feil på sensoren på mobilen. Mobilverksted som fiksa dette.
 9. Er jo det styret jeg føler på, @henrikwl Må bare korrigere at det blir komplett forbudt for alle norske statsborgere, om de vil ha ut pengene i Norge. "Det er lov, men du vil ikke få ut pengene dine".. jævla kjekt.
 10. hehe.. jada.. Få litt baller Regjeringen. Enten så er det lov eller så er det ikke.. Gjelder vel et par andre ting her også
 11. Tja... 150 er vel ikke å bryte loven der. Lurespm? :v xx Jeg er ikke noe juss-opplest, men går vel utifra at man kan straffeforfølges i Norge om man bryter lovene i utlandet? Hadde det vært det, så hadde man fått dette komplett på plass. Slipper tenke på det i hele tatt.. Hadde nok også kanskje pushet frem at Norsk Tipping hadde begynnt med poker også.
 12. Må bare korrigere regelverket litt. Skjønner de ikke vil at alle pengene skal gå til privateide utenlandske gamblingselskaper, men slik det er nå så er det jo ikke forbudt for norske statsborgere å gamble i utlandet. Er det da lovlig å bruke f.eks. PayPal til dette? I forhold beskattning ++ ?
 13. OK 🙂 Så folk får ingen premier ut fra utlandet via norske banker pr. i dag? Heller ikke at man kan bruke VISA-kortet til å betale for innskudd? Har de korrigert dette, så alle slike overføringer stoppes...? 🙂 Hvis de klarer det så er det jo enkelt. Og så bryter man Loven også om man skulle betale via Paypal eller få overført via den? Bedre at de kommer med et komplett forhold for norske gamblere om å bruke utenlandske gamblingsider, så lenge de vil ha ut pengene på norske bankkontoer, og så rapporteringsplikt vedr. skatt også om man skulle vinne og vil overføre pengene til utenlandsk bankkonto (om vi fremdeles vil at dette skal være lovlig for norske statsborgere). Overføring til norsk bankkonto blir jo stoppet uansett, eller fungerer det ikke slik i praksis? Hvis ikke, så bør staten egentlig korrigere regelverket og si at norske statsborgere ikke har lov i det hele tatt til å spille på utenlandske gamblingsider. Pluss så må jo etterhvert også Norsk Tipping komme med skikkelig pokerturneringer og tilbud? Kunne kjørt det opp mot de i stedet.. Grasrotandel-penger ++ alt på plass. En opprydning er på sin plass.
 14. Ikke enig i at det fungerer slik det skal. Greitnok å tillate for Norsk Tipping, men da må de også bestemme at bankene enten har lov eller ikke lov til å behandle disse overføringene. Jeg ønsker ihvertfall ikke stå i fare for å miste premiene om jeg skulle bruke mye tid på poker fremover. Får ta dialogen med Lotteritilsynet videre på dette, og se om de kan komme med en beslutning på dette. Er bare en kjapp bestemmelse på dette, så er det ryddet opp i.
 15. Er jeg helt hysterisk mann, eller er det du som prøver å beskytte din egen ræv nå, ved å si at du ikke gjør noe galt... eller er med å gjøre at bankene i Norge bryter loven ved at du bruker de som mellomledd? Jaja. Fine argumenter der, Leather Ass, men det er altså slik. Jeg er ikke fornøyd med å gjøre noe når jeg da er med på at norske banker bryter loven på dette, eller at de må ta en behandling av om jeg skulle vinne noe. Så enkelt er det bare... Og 5-10 km over fartsgrensen, eller hvor mye det er som ikke er lovlig, er likevel et lovbrudd mot NORSK LOV. Politikerne må komme med et endelig forbud her, eller gjøre det lovlig også for bankene å behandle inn- og utbetalinger fra de utenlandske spillselskapene. -
×
×
 • Create New...