Gå til innhold

-Eriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Eriksen

  1. Du skal få et lite tips.

     

    Start med å trene hver dag. Hver bidige en. Men det er en forandring som må til først. Dette er en motivasjonsinjection for personer som sliter med å komme skikkelig i gang.

     

    Begynn å trene 20-30 min bare. Fort inn. Fort ut. Men tren hver eneste dag. Helgene kan du ta deg fri.

     

    Kroppen fungerer slik at om du venter for lenge med å gå tilbake på trening vil den miste spennet og "hukommelsen" om velbehaget det er å trene vil bli borte i kroppen. Det blir rett og slett tyngre og jævligere å trene.

     

    Begynner du å trene hver dag, men korte økter - vil du føle at det er fort overstått. Dager hvor du er helt uten motivasjon kan du minne deg selv på om hvor kjapt gjort dette er.

     

    Innimellom vil det komme dager hvor du kjenner du kan yte ekstra. Og etterhvert vil du sakte men sikkert komme skikkelig i gang.

     

    Dette opplegget har jeg testet på meg selv. Og det ender med at du gleder deg skikkelig til slutt. Nå trener jeg 45 min-2 timer. Og motivert for det.

     

    Men ikke skulk maten. Spis før, og drikk mye vann. Evt sukkerholdig drikke under trening.

    Flott tips, men problemet mitt er ikke og komme avgårde på treninga, men at det går til helvete under økta. Som sagt, kan være kjempegira på og trene, så ender det like dårlig hver gang. Men det larzen sa om konkurranse fikk meg til og lure på om det er meg selv jeg egentlig konkurerer med? Var som sagt godt inne i treninga før sommern i fjor, men stoppet pga. strekkmerker. Det virker som om jeg er skuffet over at jeg ikke klarer og yte like bra som jeg gjorde da, og at det påvirker meg.(Kjører samme program)

     

    Så tror jeg bare skal drite i alt, bytte treningsenter, slenge meg på det fine 5x5 programmet som larzen linka og kjøre hardcore med baseøvelser, kanskje det er det som skal til?=)

  2. Hva med å finne hva som gjør at du er dårlig humør før treningen? Er det bare treningen som gjør at du blir i dårlig humør? Setter du deg for høye mål?

     

    Nei det er ikke tanken på treninga som gjør det. Jeg kan være skikkelig gira på og trene, men så går det som regel til til helvete under økta. Vil ikke si at målene er spesielt store heller, de setter jeg meg fra trening til trening, rundt 2,5kg økning per øvelse, noe mindre på isolasjonsøvelsene.

  3. Sliter med at jeg ofte blir i dårlig humør og smådeppa etter treningsøkta.

    Er i startfasen av ett program (Iform's 5x5) etter en lang pause fra treninga pga. strekkmerker. Men veldig ofte så går treningsøkta til helvete ved at jeg klarer og distrahere meg selv med alt mulig piss. Jeg føler ikke at jeg får til øvelsen skikkelig, eller så er vektene som gikk så lett forrige gang møkkatunge og sure, tenker at jeg ikke får noe ut av treninga pga. kostholdet som ikke er 100% på plass enda osvosv., så tusler jeg hjem etter end treningsøkt, skuffet over meg selv, og i dårlig humør.

     

    Noen som har en lur ide?

  4. Nei faen i helvete heller! Livet suger, alt suger! Det viser seg nå at jeg ikke får terminkarakter i verken samfunnsfag eller norsk, ellers stort sett ræva karakterer, pluss tonnevis med fravær. Det blir faen meg ikke mye lærlingerplass til sommern med det karakterkortet, med mindre de tar meg inn der jeg er utplassert nå, som er lite sannsynelig når de får se karakterene og fraværet ...

    Alt sammen pga. den JÆVLA sosiale angsten! Skulle gitt hva som helst for EN dag hvor jeg ikke går rundt og konstant tenker på hva folk tror om meg, synes om meg, hva faen jeg skal gjøre nå .. Er jo nesten ikke noe poeng i og fortsette med dette lenger.

  5. Heisann. Som topic sier, så får jeg ikke lenger åpnet linker i msn og outlook etter at jeg tok en liten opprydding på pcen sist. Kan virke som om jeg har fått slettet ett program jeg ikke skulle ha slettet ;p

     

    Når jeg prøver og åpne en link i Msn, skjer det absolutt ingen ting. Når jeg prøver og åpne en link i outlook kommer Windows utforskeren opp hvor det står følgende; "Søk etter Link Browser"

     

    Noen som kunne ha hjulpet meg litt her, aner ikke hva jeg skal gjøre =)

  6. har kjøpt samme som trådstarter med jordbær, den har også for sterk smak.

    etter at jeg har blandet med vann eller melk, smaker jeg fortsatt pulveret, og da har jeg ristet godt, må denne blandes med blender?

     

    Sett pulveret til lufting med lokket oppe, funker som bare det. Nå er den sterke smaken borte og jeg kjenner ikke pulveret i kjeften lenger.

     

    Edit: smaker jo fortsatt ikke godt, men nå går det ann og få den ned. Synd, dette pulveret lukta jo skikkelig godt, omtrent som kakao.

  7. Har ei tønne fra PF nå, Whey 100 % Wildberry, synts faktisk denne smaker rimelig godt til PF og være :p ihvertfall sammenlignet med jordbær og sjokolade som smaker døden..

     

    Blander den alltid i vann, ca 2.5 til 3 dl, litt avhengig av mengde, men 30 gram er ca 2.5 dl vann ;)

     

    Må vel isåfall være det eneste i hele webshoppen deres som smaker noe særlig, alt jeg har fått derifra har smakt bære helt jævlig :p 90+ smakte forresten helt greit nå etter og ha stått til lufting noen timer :)

     

    Men whey isolate m/ sjokolade fra scitec nutrition smaker jævlig godt og er unntaket, iallefall i min smak, men den kommer med aspartam og div. men smaken er nydelig.

     

    ..og koster 1000kr for 4kg =/

  8. Jeg er Hans Bauge.

     

    Jeg skriver ikke for å kverrulere men for å rette på en som tar feil. Det gjorde du bl.a ved å skrive at karb etter trening er alfa og omega. Det er det ikke. Glykogeninnlagringen skjer bare marginalt raskere rett etter trening.

     

    Insulin er et viktig i hormon i kroppsbygging men du utsonderer mer ved bruk av whey (protein).

     

    Synes og ha lest at hvis du bare fyller på med proteiner etter treninga, at det da bare benyttes som energi pga. mangel på karbs?

×
×
  • Opprett ny...