Gå til innhold

frohmage

Medlemmer
  • Innlegg

    7 716
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av frohmage

  1. Gjest 7811c...0de skrev (51 minutter siden):

    Hvem har malt det som at man da skal enten
    A: Være seksuelt tiltrukket av det samme kjønn i voksen alder
    B: Være født i feil kropp

    Det er det vel bare familien til han du kjenner som gjør? Aldri hørt folk mene at ikke heterofile gutter kan leke med dukker eller kle seg i kjole når de er små (eller store). Høres ut som du har laget et stråmannsargument.

    Lot du være å poste dette i "Politikk og samfunn" fordi du ikke kan poste anonymt der?

    • Liker 1
  2. ole_marius skrev (7 timer siden):

    Vekt av atomer er satt for silikon. Nå som man har en kule med gitt volum er dette nå ny universal måte å definere 1 kg vekt. Du kjenner volumet, og du vet maks antall atomer i objektet.

    Jeg tror du tenker på silisium, da tettheten for silikon varierer. 

    Sitat

    De engelske begrepene «silicon» (norsk: silisium) og «silicone» (norsk: silikon) blir ofte forvekslet, noe som skaper forvirring, selv om det ene er et grunnstoff og det andre er en kjemisk forbindelse.

    https://no.wikipedia.org/wiki/Silikoner

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

    På hvilken måte hjelper et negativt fokus ? 

    Det heter vel at "all reklame er god reklame". Jeg tror klima-demonstranter forstår at ingen klima-fornektere vil komme til deres side om demonstrantene ødelegger for dem. Demonstrantene kan likevel mene at saken fortjener større fokus i media og befolkningen generelt.

  4. skaftetryne32 skrev (3 minutter siden):

    Vel da er vi tilbake til det at de gjør det på en måte som er helt feil, og at de egentlig ikke lokker til seg noen nye tilhengere, men faktisk bare frastøter dem. 

    De forsøker ikke lokke til seg nye tilhengere, men sette fokus på saken ved å få medieoppmerksomhet. Jeg tror de også skjønner at ingen "bytter side" i en sak fordi de stopper et langrennsløp f.eks. Eller er du selv en sånn som bytter standpunkt i klimasaken om feil folk demonstrerer på feil måte?

  5. skaftetryne32 skrev (5 timer siden):

    Jeg skjønner ikke hvordan de får seg til å tro at de hjelper saken sin, tvert i mot så risikerer de å skape en uvilje mot saken deres, skjønner ikke hvordan de tenker.

    De får medieoppmerksomhet som de ikke ville fått ved å demonstrere i egen hage. Har du selv endret sysnspunkt i en sak pga. aksjonister?

×
×
  • Opprett ny...