Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 02/06/15 in all areas

 1. 8 likes
 2. 5 likes
  Har kjørt W8 i 2.5 år og har aldri hatt mer stabilt OS. Svært få problemer, og det som er går alltids an å fikse eller tweake. Er så fornøyd at jeg kjøpte flere lisenser så jeg kan ha det på alle maskiner som er forholdsvis nye. Og W10 går nok rett inn på disse også når det kommer ut. Nytter ikke å ha en topp specca PC i dag og kjøre W7. Man går glipp av temmelig mye ved å tviholde sånn på gamle ting, særlig når det gjelder ytelse og spill.
 3. 3 likes
  Å sote rutene såpass anser jeg som useriøst også av deg som utfører jobben. Jeg tror muligens jeg skal ha på et sett Brabus Monoblock A i 18" i år. Er møkklei av å kjøre på 20"..
 4. 3 likes
  Da så. Det gir mening. Beklager, min feil.
 5. 3 likes
  Hun vil ditt eget beste, og jeg vil anbefale at du følger hennes anbefaling. Jeg satt selv oppe til de sene nattetimer i min ungdom, og det ble overraskelse på skolen når jeg kom tidsnok. Dessuten er det ganske digg å ha en skikkelig døgnrytme. Jeg la meg f.eks klokka 07 i dag, så jeg er fremdeles litt døgnvill. Tl;dr: høyr på ho mor.
 6. 2 likes
  http://www.nrk.no/norge/ap-ber-stortinget-vedta-republikk-1.10954369 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/intern-ap-splid-om-niqab-og-burkabruk/a/10011232/ Det stemmer nok at venstre er litt mer liberale enn Ap mtp innvandring, men de er langt fra å ønske fri ferdsel
 7. 2 likes
  Første jeg tenkte når jeg så uttalelsen var at personen er Amerikaner, jammen meg stemte det ikke...
 8. 2 likes
  Støttes. Hvorfor være fornøyd med det en selv liker når man kan rakke ned på det andre liker.
 9. 2 likes
  Du misforstår. Dette hindrer ISPer fra å ta betalt fra både kunde og leverandør. Slik at de i praksis kan strupe alle nyoppstartede selskaper. Dette har ingenting å gjøre med filtrene som finnes fra før. Det er lov å feire at EFF klarte å få FCC til å ta ansvaret for nettnøytralitet. Når det gjelder filtrering av lovlig innhold er det ikke et stort problem i dag, dog kan det muligens bli det. Men man kan glede seg over at det gikk bra i denne saken. Alternativet hadde vært svært mørkt for alle, om man ser bort fra internett leverandører.
 10. 2 likes
  Hadde vært akkurat like kontrollert, hvis det ikke var et atomstridshode eller noe. Et objekt på denne størrelsen fyllt med moderne kraftige eksplosiver kunne ikke ha skadet noen utenfor sikringssonen. Plasseringen av objektet (kameraet) gjør også at hvis det var eksplosiver så ville det blitt minimalt med skade. Må huske at bombeteamene har meget god peiling på hva de driver med og setter mye større sikkerhetsmarginer enn det som er nødvendig. Les deg opp bittelitt på eksplosiver og hvordan man bruker dem før du kommenterer om dette neste gang Da gjør jeg det! Selv om jeg sikkert aldri blir like flink som deg som har lest deg opp bittelitt på eksplosiver og hvordan man bruker dem. Jeg bare tenkte i min uvitenhet at hvis bombegruppa valgte å sprenge tingesten, så må de ha vært redd for at det faktisk var en bombe, og ikke et kamera. Hvis de var redd for at det var en bombe, ville jeg iallefall også vært redd for at de som plasserte den der også hadde lest seg opp bittelitt på eksplosiver og hvordan man bruker dem, og at det derfor var en viss fare for at den kunne gjøre den skade som skadevolderen hadde tenkt seg. Med den ekstra sprengkraften politiets bombe i tillegg til den ukjente, var det jo ikke helt umulig at det kunne gått verre, var det vel? Men, men... vi får aldri vite det, siden den eneste bomben på broen tilhørte de som har lest seg opp bittelitt på eksplosiver og hvordan man bruker dem.
 11. 2 likes
  Jobber i en ganske populær klesbutikk med mange kunder. På fredag som nylig var, ble jeg stoppet av ett par som trengte hjelp. Stresset som jeg var, kunne jeg ikke annet enn å svare ja til de som trengte hjelp - der jeg gikk fra A-B. De så på noen jakker som hang opp fra taket. Samtalen gikk slik: Kunde: "Kan du ta ned denne så jeg får sett på den?" Jeg: "Selvfølgelig. Hvilken størrelse trenger du?" Kunde: "Medium" Jeg: "Ok, bare vent litt, så skal jeg hente en stige" *venter* Jeg klatrer opp. Da jeg fant størrelsen og skulle klatre ned, festet blikket mitt seg. Da innså jeg at ei jente på min alder driver å prøver klær i prøverommet. Jeg ble helt paff i noen sekunder før vi fikk øyekontakt. Det kleineste øyeblikket jeg har opplevd noen gang. Ble til at jeg ga de jakken, og gjemte meg på lageret til hun gikk Oppdatering: Den viktigste detaljen ble selvfølgelig glemt. Prøverommet var rett nedenfor jakkene, slik at jeg hadde fri kikk rett ned.
 12. 2 likes
  Hvis du først skal lime inn et klipp fra bollywood, må du nesten ta med en haug av andre klassikere:
 13. 1 like
  Nei jeg vet ikke noe om s6. Jeg blir ikke å vurdere en s6 neste kjøp selv. Det blir enten note 5 eller en mindre og mer simpel mobil a la z3compact/930. Kjører Basic mode selv på note 4. Uvant i starten, men er veldig fornøyd med fargene og hvitheten.
 14. 1 like
 15. 1 like
  Venstre har rett og slett en relativt tydelig borgerlig profil. Så vidt jeg husker ønsker de blant annet: - Moderate skattelettelser - På flere områder større liberaliseringer i arbeidsmiljøloven enn det Høyre tar til ordet for - Å redusere oljepengebruken - Opphevelse av en god del forbud - Nedsalg i enkelte statlige selskaper Dette er relativt høyrevridde standpunkt i norsk politikk. Partiet er et av de opprinnelige borgerlige partiene i Norge, og har vel samarbeidet relativt tett med Høyre siden topartisystemets fall. Ville til og med kanskje omtalt dem som "mer borgerlige" enn KrF og FrP. Tror velgerne deres i større grad kommer fra det man kan kalle "borgerskapet", og de virker tydeligere på ønsket om en stram finanspolitikk. Saken som i størst grad kompliserer et samarbeid med Arbeiderpartiet er muligens arbeidslivspolitikken, der de i Stortinget nesten er som motpoler å regne. Dette er en viktig sak for Arbeiderpartiet, som har tette bånd til fagbevegelsen. Ellers har Venstre også en langt "grønnere" (mer miljøvennlig) profil, og kan sies å være mer liberale i justispolitikken. Er nok mye man kan dra inn her, men dette er en kort oppsummering av slik jeg har oppfattet det
 16. 1 like
  Det har ingenting å si, eller muligens 1-2 grader
 17. 1 like
  Du bør gjøre noen kompromisser for å få et godt kjøp i denne prisklassen. OS spiser opp en grei del av denne summen. Jeg ville satset på denne listen og funnet et ålreit, brukt skjermkort til maks tusenlappen som kan kjøres på en 500W PSU, f.eks. denne. Da havner du på litt under 5000 totalt uten OS, så kan du f.eks. gamble på å kjøre W10 Consumer Preview en periode frem til du får tak i en windowslisens.
 18. 1 like
  Alle mennesker lyver. Hvis det er et kjempeproblem så anbefaler jeg at man heller skaffer seg en hund.
 19. 1 like
 20. 1 like
  Forrige helg traff jeg ei flott jente på byen. Typ 9 på skalaen. Endte opp på samme nach, og overnattet sammen på sofaen. Fikk telefonnummeret hennes da hun dro på morgenen. Siden jeg nettopp kom ut av et langt forhold er jeg litt rådvill på veien videre. Sendte bare melding forrige søndag og spurte om formen var bra. Ellers har vi ikke hatt noe kontakt. Tenker å spørre om det er mulig at vi treffes på byen i morgen (da jeg skal ut med noen venner), eller er dette en tørr måte å gjennoppta kontakten på?
 21. 1 like
  Sjalu personer er det vanskelig å snakke "fornuft med" når de til stadighet er mistenksomme og reagerer på det ene og det andre, tilsynelatende (for vår del) helt uten grunn. TS, bytt passord på Facebook kontoen din og hold det nye passordet for deg selv, og logg deg ut etter hver gang du har tittet innom Facebook. Det har hun ingen rett til, men da gjelder det jo også at du er ærlig og ikke skjuler noe som kan skade forholdet, ei heller utfordrer forholdet etter min mening (om du ønsker at det skal fungere da vel og merke.....). Skal dette forholdet fungere i fremtiden så må hun rett og slett stole på deg, du fikk jo bekreftet at hun "snoker" når hun har en mulighet. Men nå vet hun også hva som kan skje, om hun fortsetter på samme måte. Den "snokingen" hadde ikke jeg akseptert i det hele tatt om jeg hadde vært deg, og det hadde jeg også satt en effektiv stopper for som nevnt (bytt passord). Jeg kan riktignok brukernavn og passord til min bedre halvdel sin FB konto, men det kunne aldri fallt meg inn å misbruke den "tilliten" og logge meg inn på hennes konto, uten at hun enten har bedt meg om det eller at det er noe hun trenger hjelp til.
 22. 1 like
  20mg til 0 er en farlig abryting, du skal gå fra 20-15-10-5 og det skal du brukte sånn 6-8 måneder på. Jeg brukte nesten et år på å gå ned fra 20 til 0. At du blir svimmel og kvalm er de minste av dine problemer, du kan risikere å få sterke selvmords følelser ved så brå av slutting. Begynn på pillene igjen, og lag et seponerings program i samråd med legen din.
 23. 1 like
  Hvordan scorer deremål? Selv setter jeg mye flere sjanser nå enn tidligere. Langskudd: R1+O eller L2+O. Alene vs keeper: L2+O, R1+O eller drible/springe rundt keeper og så løpe ballen i mål eller R1+O. Vanlig skudd i 16m: R1+O eller L2+O. Så jeg bruker ALDRI bare O. Burde jeg gjøre det? Og hva med chip-shot, er det noe å satse på? Digger forresten langskudd, scorer kanskje på halvparten av de, vanligvis 1-2 per kamp, elsker det! Jeg sliter med å score på cornere. Jeg får sikker hode på 70% av de, men ballen går nesten alltid over mål. Hva gjør jeg feil? Bør jeg bruke en spesiell taktikk? Blir ofte til at jeg tar korte cornere i stedet for innlegg.
 24. 1 like
  Who would have thought. Å vise følelser er mer effektivt enn å ikke vise følelser når man flørter
 25. 1 like
  Jeg har alltid hatt lyst til å bli en far, men ikke så tidlig som dette. Men folk er forskjellige! Og uforvents ting kan skje.
 26. 1 like
  Den åpenbare løsningen her er jo strikkepinnen. Ønsker dere absolutt ikke å barn er det ingenting som stopper dere. Det er uansett uansvarlig overfor et framtidig barn å bli foreldre som 17-18 åringer når(om) dere ikke er klare for det.
 27. 1 like
  Ja, for plutselig ble en høring død og alvor og siste ord. Klovneri SP! Klovneri, feighet, vingling, upålitelighet. Flott at dette er offentlig!
 28. 1 like
  Legge til at de fleste av DA objektivene ser ut til å fungere helt greit på FF testet på div FF hus med adapter. Sånn ca alt over 50mm eller noe slikt.
 29. 1 like
  Det er vel kun Ap som ikke er avhengig av pengegaver fordi de har hendene dypt i lomma til LO. Alle LO-medlemmer betaler til Ap selv om de stemmer på et annet parti.
 30. 1 like
  Hva er egentlig meningen med tråden da?
 31. 1 like
  Sett på versjonene om og om igjen. Ingen stor forskjell i mine øyne, men foretrekker V1 dersom jeg skulle velge ut en. Ellers legger jeg merke til eksakte hudtoner, særlig i overgangen mellom de lysere og mørkere partiene, noe som blir veldig fint her. Så har vi lyset som faller inn på øyevippene, og som du har vært nøye med å få fram. Et meget flott portrett. Vennlig hilsen Ragnar
 32. 1 like
  Hei Tove Flott lyssetting og fokuspunkt. Hvis jeg skal velge tror jeg at jeg heller mot V2. Hilsen Rune
 33. 1 like
  Kanskje de er blitt så rødt/grønt fargeblinde at de blingset på grasrøttene og hørte på SV sin istedet... Geir
 34. 1 like
  Ja, og for å gjøre det hele enda mer useriøst og latterlig skyldte de på at "det var grasrota som fikk dem til å snu"..
 35. 1 like
  Håper på god, lys, og stor søker! Dette blir nok både mindre om like bra som CaNikons alternativer. En berikelse til markedet! (Y)
 36. 1 like
  Dette er hvorfor jeg er lykkelig singel etter mitt siste forhold. Hvordan i F*** orker folk å holde ut slikt? Gjør kjærlighet så blind? Dama virker jo fullstendig ute av kontroll. Virker som om hun mener hun kan si alt til deg, men med en gang du sier noe til henne blir det bråk. Sånn hadde jeg det i mitt siste forhold og, og til slutt orket jeg ikke mer og slo opp. I ettertid har jeg sett hvor blind jeg var, det er ikke gøy å se hvor idiot man kan bli bare fordi man er forelsket. Var jeg deg ville jeg virkelig vurdert om du orker å holde dette humøret og oppførselen livet ut. Om du klarer det, hatten av for deg "Jeg revurderer forholdet. Du viser igjen liten interesse og omtanke for meg." "Jeg har ringt deg ti ganger? Du tok aldri telefonen." "Ja, men jeg ville ikke snakke med deg. Den manglende interessen såret meg." "Så hvordan skulle jeg da få vist interesse eller sagt ting?" "Hadde du virkelig hatt noe å si hadde du funnet en måte å si det på." Dette høres ut som eksen min, akkurat sånn kunne hun holde på... Aaargh noen ganger er kvinner håpløse.
 37. 1 like
  Så får vi håpe at dette står seg mot motangrepene som vil komme. Jeg ser vel for meg at lobbyistene allerede er på vei til Washington for å snakke med sine favoritter i Kongressen om ikke FCC burde strupes... Geir
 38. 1 like
  En kontrollert sprenging betyr at de sperrer av et stort område rundt før de sprenger den. Joda, det er en viss risiko for splinter selv om man står langt unna, men det er uansett mye bedre enn en ukontrollert sprengning (ikke avsperret område og potensielt folk i nærheten).
 39. 1 like
 40. 1 like
  Altså, Microsoft annonserte at de hadde solgt 6,6 millioner Xbox 360 og One til forhandler i forrige kvartal. Sony har solgt totalt 7,5 millioner til forhandler, der 6,4 millioner av dem var PS4. Dette er offisielle tall.
 41. 1 like
  Hvorfor kaster du ikke bare alle penga på sjøen?
 42. 1 like
  0 ville funke bra, hvis du må ha et tall
 43. 1 like
 44. 1 like
  Dagens samfunn blir mer og mer et eggeskallsamfunn, uavhengig av kjønn. Denne "oi det er så synd på meg" tankegangen provoserer - denne "krenkbarheten" blir brukt som et våpen i manipulasjon for en desperat annerkjennelse for et svakt "jeg" og flyter over av dobbeltmoraler og skyggelapper. At det finnes toxic guttunger på nett er det ingen tvil om, men at det samme gjelder motsatt kjønn. (Bare ta en titt på Kvinneguiden.no som min kone leser, makan til oppførsel - og det fra voksne også). GamersGate tar for seg en konvekvens av et eggeskallsamfunn og er derfor alt for begrenset og dermed også håpløst. På sitt beste er dette "hvem som skriker høyest" og alle tror sin mening er mer verd enn andre sin.. Man kommer ingen vei med slikt.
 45. 1 like
  De aller fleste skjønner at det er en dårlig ide å bli forbundet med Pegida. Da gjenstår bare de største tullingene landet har å by på, folk som så vidt kommer seg ut av døra om morgenen med buksa rett vei på og smekken igjen. Jeg tror ikke vi skal forvente så mye organisering og strategi fra den kanten.
 46. 1 like
 47. 1 like
  6.-klassingen kom hjem fra skolen en dag og ba fortvilet sin far om hjelp til leksene. Selvfølgelig, svarte far. Ingen problemer. Hva trenger du hjelp til? Gutten forklarte at de hadde fått to dager på seg til å definere hvordan samfunnet henger sammen politisk og sosialt. Rett og slett hvordan det er bygd opp. Faren var ikke like selvsikker lenger, men ville likevel gjøre sitt beste. La meg gi deg et eksempel, sa han. Siden det er jeg som bidrar med inntektene her i huset, så kan jeg være kapitalismen. Din mor bestemmer og styrer alt, dermed er hun regjeringen. Hushjelpen (som også bodde i huset) arbeider hele døgnet, dermed kan hun representere arbeiderklassen. Du min sønn, kan være folket, mens din lillebror (2 år)er en ypperlig representant for fremtiden. Skjønner du noe av hva jeg mener? Nei, dette er jeg ikke helt sikker på, men jeg skal sove på det, svarte sønnen. Utpå natten våknet gutten av at lillebroren skrek. Ved å gå bort til sengen, skjønte han på lukten at noe burde gjøres med bleiene. Han gikk og banket på foreldrenes rom, men ingen svarte. Han gikk inn, bare for å finne sin mor sovende. Han prøvde å vekke henne, men fikk ingen respons. Han gikk videre til hushjelpens rom og banket på. Ingen svarte, og han prøvde å gå inn. Men døren var låst. Gjennom nøkkelhullet kunne han se hushjelpen og sin egen far svært opptatt. Han dundret på døren, men fikk ikke svar. Irritert gikk han bare og la seg igjen, dro dyna over hodet og sovnet. Neste morgen var alle samlet til frokost, og hans far var nysgjerrig på om han hadde lært noe av eksempelet fra dagen før. Ja, svarte gutten. Nå skjønner jeg hvordan alt henger sammen, sa han. Vel, hva venter du på? La oss høre, sa faren. Gutten trakk pusten godt inn og begynte: Mens kapitalismen høvler over arbeiderklassen, sover regjeringen, folket blir totalt ignorert og fremtiden er full av dritt!
 48. 1 like
  Det er rart at anmelderen ikke har nevnt at Pebble snart gir ut en ny Appstore v2. Men det rareste er å rakke ned på klokka fordi den er rød(!) når det finnes flere fargnyanser tilgjenglig. Dette fremstår kun som useriøst og usakelig. Altfor mange løse tråder som det ikke argumenteres godt nok for. Synd da artikkelen forfatteren muligens har mange gode poeng, men de drukner av dårlig journalistikk.
 49. 1 like
  Det er trist når en anmeldelse bommer så til de grader, og er full av personlige preferanser og fordommer. Resultatet er en lite troverdig test. Man får følelsen av at testeren kunne gitt Samsung S4 en 2er fordi den ikke kan kjøre iOS eller iPhone en 1er fordi du ikke kan støvsuge med den. Altså ikke helt i tråd med virkeligheten. Etter å ha lest de siste anmeldelsene av klokker på Amobil, får jeg en følelse at disse testene med fordel kunne vært gjort med noen andre. Noen som faktisk ser poenget av å ha klokke på armen.
×
×
 • Create New...