Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/22/13 in all areas

 1. 32 points
  Er vel noe slik man hørte fra mobbere på skolen. "Var jo bare kødd dåååå".
 2. 23 points
  Jeg syns Penny Arcade summerte det opp ganske så enkelt tilbake i 2004:
 3. 16 points
  det er ikke morsomt når de ikke kjenner deg og ikke skjønner kødden
 4. 14 points
  Denne fyren både ligner på adoring fan og er en adoring fan.
 5. 14 points
  "Sniklansert"? Er du rasist Hva mener du med det? Det var jo en offisiell lansering? Så hele greia fra live-streamen til linus tech tips, ingen sniking så vidt jeg kunne se.
 6. 14 points
 7. 13 points
 8. 10 points
 9. 10 points
  Var en som trua meg med bank nå. Møtte du nettopp på en sint lastebilsjåfør, Titboy?
 10. 8 points
  Fordi man ikke evner å ta ansvar og behandler barn som uskyldige, med fraser som "boys will be boys" og liknende. Hvis du har sett dokumentaren Bully, så ser du prakteksemplet på hva som er problemet, når man ser den ene skoleinspektøren i aksjon. Situasjonen er at en mobber har gått til angrep på offeret sitt og skoleinspektøren prøver å få dem til å ta hverandre i hendene. Mobberen, som den psykopaten han er, spiller villig med i situasjonen og rekker frem hånda. Mobbeofferet gjør det ikke, siden vedkommende vet at mobberen ikke mener unnskyldningen sin uansett. Hvorpå mobberen får gå, og OFFERET blir fremstilt som den stygge ulven, som ikke ønsker å være venner med angriperen. Sånn har det alltid vært - og frem til man endrer denne måten å løse slike saker på, så blir vi aldri kvitt problemet. Vi må vise at mobbing er uakseptabelt og sett og slett kaste mobbere ut av skolen. Sette dem på sidelinja en stund, ikke la dem få mishandle sine ofre. For så fort lærere og inspektører snur ryggen til, så fortsetter angrepene og unnskyldningen er null verd. Hvorfor er det så jævlig vanskelig å plassere ansvaret der det hører hjemme?
 11. 7 points
 12. 7 points
 13. 7 points
 14. 6 points
  Scholes er den beste midtbanespilleren i sin generasjon. Slik er det bare.
 15. 6 points
  I en relativt voksen diskusjon om bensin/diesel så måtte selvfølgelig husets femåring blande seg inn og si sitt.
 16. 6 points
  At alt bare var en drøm hadde vært en helt forferdelig og ulogisk avslutning på serien.
 17. 6 points
  Kommer sikkert litt an på hvilke spill det er snakk om også. Enkelte spill og spillserier tiltrekker seg jo en betydelig andel umodne tenåringer som tror de er verdensmestere i alt. Det fører naturlig nok med seg en del umodent språk og drittslenging. Kombiner dette med internett og anonymitet, så har du suksessoppskriften. Så, jeg tror ikke det er GAMERE som er frekke, men umodne folk som gjemmer seg bak en anonym tilværelse. Disse kan finnes i de fleste miljøer, men er nok mer fremtredende på enkelte områder.
 18. 6 points
 19. 6 points
  Drinking game anyone? https://twitter.com/mitchellquiring/status/392349034070806528/photo/1
 20. 5 points
  Hva søkte dere på for å finne artikkelbildet?
 21. 5 points
 22. 5 points
 23. 5 points
  Hvor gammel er du? Ut fra oppførselen vil jeg gjette 12, men det er ikke godt å si. At du kaller Android for "cancer" (som faktisk kalles kreft på norsk), gjør det veldig tydelig for alle andre her inne at du ikke har peiling på hva du snakker om, så jeg vet ikke helt hva du prøver på.
 24. 4 points
  Hvem man bør snakke med i denne saken: Din partner. Hvem man ikke bør snakke med i denne saken: Kollegaene til din partner. At du er i et forhold med damen, betyr ikke at det er forbudt å sjekke henne opp. Er hun attraktiv, så vil hun bli sjekket opp uansett. Hva som er viktig her, er hvordan din partner responderer. Er det "Åh, ta meg over kjøkkenbenken nå!", så bør du ta en alvorsprat med henne. Er det "Beklager, men jeg er opptatt", så er det ikke noe problem.
 25. 4 points
  Er du 5 år? Er vel mulig å svare deg uten å måtte ta det "rolig" etterpå? Syns ikke denne kampen var så ille jeg. Vi har noen ting å jobbe med bakover. Men sett bortifra det var vi helt på høyde med Dortmund. Tror Flamini er veldig viktig i dette Arsenal laget. Virker ikke som om Arteta og Ramsey greier å fylle den samme rollen like godt defansivt på midtbanen.
 26. 4 points
  Tja. Kanskje de som kan sammenlignes med de som kjøper Makita, Hitachi eller Dewalt drill til 4000,- i stedet for Clas Ohlson eller Biltema varianten til 500,-? Med andre ord de som driver profesjonelt og som er avhengige av, og setter pris på et solid arbeidsverktøy, hvor pris spiller fint liten rolle. Eksempel er en av mine nærmeste kompiser som driver et middels lydstudio. Nye Mac Pro står øverst på ønskelisten hans, og en prislapp på 25-30.000,- er bagateller sett i forhold til hva instrumentene og utstyret i studioet ellers koster. Der har han blant annet en Gibson gitar med en prislapp langt over Mac Pro. Sikkert idiotisk siden han kunne kjøpt en kopi til et par lapper...
 27. 4 points
  Da begynner jeg i morgen med et nytt liv med vektløfting Spent!
 28. 4 points
 29. 4 points
  Du er så inderlig mer enn bare sex for meg, Snurre. Med deg kan jeg jo også føre en samtale om fotball. Og jeg trodde du var min største fan.
 30. 4 points
  Seriøst? Kreves det Apple produkter for å streame fra en nettadresse? Blir jo egentlig ikke overrasket da. De elsker jo proprietære løsninger
 31. 4 points
  Håper e-sport tar seg opp i Norge etter hvert, med skikkelige casters og turneringer. Satt og så på den norske Dota turneringen på gamer.no og jeg klarte ikke mer enn 10minutter. Kommentatoren satt og spiste og smattet i mikrofonen, mens den andre pustet og peste og hadde generelt lite engasjement for kampene.
 32. 4 points
  Det er dumt å kjøpe feil maskin vist det er spel som Dead Rasing 3, Halo 5, Fable Legends, TitanFall, Forza Motorsport 5, Ryse, Killer Instinct, Quantum Brake, Project Sparks eller Sunset Overdrive du vil spele...
 33. 4 points
  Skjorter helt oppknappet ser tåpelig ut uten zlips.
 34. 4 points
  Kan ikke forstå folket her, jeg tar da i utgangspunktet at de fleste leserne her på HW er over gjennomsnittet når det kommer til kompetanse på data. Og her klager dere over metro (modern UI)??? Dere vet godt at det er en installasjon av enkelt software så er Win8 helt lik som Win7. - Win8 er raskere en Win7, - Win8 har så å si helt lik kompatibilitet som Win7 (sære unntak finnes) -Win8 booter opp raskere Og til dere som ikke vil installere Start8 eller lignende. Jeg personlig bruker ikke det selv, jeg gjør det samme som jeg har gjort i de siste årene. [start] knapp, [søk etter programm (eks steam) [Enter]] Det går like fort på Win Vista, 7 og 8. Vil si de fleste "avanserte" brukere bruker tastaturet så mye som mulig og så lite museklikk som mulig! Hadde dette vært kvinneguiden.no kunne jeg sett klagingen, men dette er et IT forum!
 35. 4 points
 36. 4 points
  De skulle brukt navnet Nvidia Sync, men forkortet det med N'Sync...
 37. 3 points
 38. 3 points
  Etter min mening så var win 8 noe søppel til pc. Kanskje til mobil/nettbrett, men ellers noe skvip som har ødelagt datamarkedet dessverre.
 39. 3 points
  Case lost Prøv å oppføre deg litt mer rolig neste gang. Selv om han hisser seg opp, så forklar pent og rolig at det er lettere for han å rygge enn deg, både mtp størrelse og tid. En morsom ting jeg opplevde for noen år siden; Jeg står i Oslokø, og jeg er en person som pleier å holde en del avstand til bilen forran, for da kan jeg kjøre i tomgang på første istedenfor gass-brems-gass-brems-gass-brems etc. Så stod vi stille et par minutter, så kommer personen i bilen bak og ba meg følge trafikken, sånn som alle andre gjorde. Etter dette provoserte jeg han ved å gasse på veldig og bremse noe hardt. Idioten fulgte like idiotisk etter, og jeg så på han at han ble mer og mer nervøs. Etter et par kilometer kjørte jeg på min måte igjen, og så i speilet at han faktisk fulgte meg. Det må ha gått opp for han at køkjøring kan gjøres rolig.
 40. 3 points
 41. 3 points
  Så du mener at spillere fint kan kalles flopp etter tre kamper, mens managere fint fortjener å få på pukken etter ti kamper? Jeg er som oftest uenig med deg om dette, men ærlig talt. Å bestemme seg for at Fellaini er et bomkjøp på dette tidspunktet er latterlig.
 42. 3 points
 43. 3 points
  Jeg ville lagte Note 3 pga filming i 4k, 1gb ekstra ram, microusb 3.0, penn, minnekortplass!, og utskiftbart batteri.
 44. 3 points
  Det klart at når man sitter hjemme i sin trygge anonyme verden så er det lett å være stor i kjeften. Det er vel kun et fåtall av de personene som er tøffe nok til å kjefte opp noen ansikt til ansikt. Wil Wheaton oppsummerer ganske greit dette fenomenet. Wil Wheatons law 'Don't be a dick'
 45. 3 points
 46. 3 points
  Det er hele innfallsvinkelen ved å prøve å bøte på et skakkjørt sexliv, og kanskje et skrantende forhold, og at man er lei av kjærestens kropp ved å heller ha sex med andre, som virker feil. Tenk deg dette scenarioet: Kjæresten din sier at hun er lei av kroppen din og sexlivet deres, og at hun derfor mener det ville vært en god ide med trekant med en annen mann. Ville du vurdert det? Jeg for min del synes det høres både lite empatisk og mindre smart ut. Nå er jeg ingen ekspert på området, men det å åpne forholdet for sex med andre bør være et supplement, et krydder, noe begge vil, en berikelse, ikke en erstatning for sex med hverandre. I tillegg bør man være sikker på at forholdet tåler det, og at man er trygge på hverandre. Noe jeg strengt tatt tviler på, med de forutsetningene der. Hva man skal si? Det beste forslaget jeg kommer på er å først realitetsorientere seg selv om hva det er du faktisk foreslår, og på hvilket grunnlag. Så, om man har tenkt gjennom om det virkelig er noe man har lyst til, ta det opp med kjæresten på en god måte, prate om hvilke forventninger og tanker man har om det, nøyaktig hva man tenker seg og hva det kan tilføre forholdet, og diskutere rammene, inkludert det følelsesmessige, som sjalusi og lignende. Man skal for øvrig også respektere et nei. Jeg hadde aldri involvert meg i et åpent forhold, verken som tredjepart eller som kjæreste, hvis utgangspunktet var at det skulle fikse et dårlig sexliv og misnøye med den andres kropp. Det prosjektet virker nemlig sjanseløst og lite gjennomtenkt.
 47. 3 points
  Dere skjevfordeler lånet, ikke eierbrøken. Han låner 400 000, hun låner 1 425 000, og dere betjener deretter. Når han har betalt ned lånet kan han investere i noe annet, evt. en annen leilighet. Dersom dere ikke på sikt har kjempeskjev økonomi (han tjener vesentlig mer enn henne) er det en dårlig løsning med skjev eierbrøk. At han ønsker å tjene mer penger på investeringen er ingen god begrunnelse, felles bolig er noe vesentlig mer enn en investering. Det kan også være et investeringsobjekt, men å la den enes ønske om høyest mulig risikojustert avkastning på egenkapitalen sin overstyre "samlivsfaglige" argumenter om 50/50 høres ut som et ekstremt egoistisk valg. Til neste gang: Bestem dere for dette før dere kjøper sammen. Lik eierbrøk har formodningen for seg, slik at han har bevisbyrden for at dere allerede før kjøpet hadde avtalt noe annet enn 50/50. Hvis ikke kan hun insistere på 50% (dersom hun klarer å ordne finansieringen), uten at han har noe han skulle ha sagt på det.
 48. 3 points
 49. 3 points
×
×
 • Create New...