Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/22/13 in all areas

 1. 4 likes
  Seriøst? Kreves det Apple produkter for å streame fra en nettadresse? Blir jo egentlig ikke overrasket da. De elsker jo proprietære løsninger
 2. 4 likes
  Håper e-sport tar seg opp i Norge etter hvert, med skikkelige casters og turneringer. Satt og så på den norske Dota turneringen på gamer.no og jeg klarte ikke mer enn 10minutter. Kommentatoren satt og spiste og smattet i mikrofonen, mens den andre pustet og peste og hadde generelt lite engasjement for kampene.
 3. 4 likes
  Skjorter helt oppknappet ser tåpelig ut uten zlips.
 4. 3 likes
 5. 3 likes
  Trodde dette hadde med nettverk å gjøre når jeg leste artikkeloverskriften, forvirrende når "lagg" blir brukt om stuttering.
 6. 2 likes
  Du burde ta en titt på statistikk og sannsynlighetsregning. Det er vel ganske etablert informasjon at spørreundersøkelser med ca. 1000 utspurte personer har en feilmargin på rundt 3%.
 7. 2 likes
  Windows er fremdeles også Windows, og Linux er fremdels Linux. At du kaller Maverics en "Service Pack" viser vel egentlig at ikke vet hva du snakker om eller at du bare er ute etter å trolle.
 8. 2 likes
  Du har alltids chat, grupper og arrangementer, noe i alle fall jeg benytter meg av hyppig.
 9. 2 likes
  COD er som en kosete og myk rosa kanin i forhold til det kyniske og kalde LOL samfunnet.
 10. 2 likes
  Avansert behov for startmenyen.. eh what?! Vil gjerne vite hvordan du blir mer effektiv i jobbinga med den gamle startmenyen i motsettning til den nye startskjermen. Jeg tipper på at du ikke har testet startskjermen noe særlig i det heletatt. 98% av de som ikke liker startskjermen har ikke en gang prøvd den ordentlig ut.
 11. 2 likes
  Mangel på normal oppdragelse ifra foreldre er rota til hvorfor dem er slik dem er.
 12. 2 likes
 13. 2 likes
  Det var da også en måte å ordlegge seg på... Det burde i det minste være mulig å kun holde seg til én side for samme pris. Eventuelt avslag fra 29 for kun hw.no ?
 14. 2 likes
  Da jeg var på trening rett etter forelesning i dag, traff jeg en kar jeg kjenner på studiet mitt. Han benket og jeg bemerket at det ikke er helt optimalt med selvmordsgrep. Stanga lå oppå tomlene og resten av fingrene og håndleddene var tøyd maksimalt bakover. Jo da, sa han, for dette hadde han lært av sersjanten i militæret, som angivelig hadde trent med folk i verdenstoppen. Det er greit. Jeg har i det minste advart ham, så da kan den motherfuckeren ta den risikoen til den dagen det går til helvete.
 15. 1 like
  Hmm.. Jeg har nesten vært i akkurat den samme situasjonen, og det du burde gjøre er å be henne ut, ta hun med på kino/middag etc. Vil hun ikke det, da er det nok vanskelig, men hvis hun vil, så kan du ha en sjanse. Det er mulig å få noen som ikke er fullt så interessert i deg til å bli interessert, jeg har vært sammen med ei i over ett år nå, og vi ble først kjent for tre år siden. I starten var det veldig vanskelig å få oppmerksomheten hennes på en slik måte, men etter hvert så ble hun forelska. Det er håp.
 16. 1 like
 17. 1 like
  Får lastet ned oppdateringen og pc'en rebooter et par ganger. Men så når jeg antageligvis skal komme til den veiviseren så blir bare skjermen svart. Ser musepekeren, og thats it. Har de nyeste skjermkortdriverne så tror ikke dette er problemet. Men jeg finner ingen andre som sliter med det samme, så noen som har en mening om hva som kan være galt?
 18. 1 like
  Dells nye XPS 15 er også interessant: http://www.dell.com/us/p/xps-15-9530/pd Med en oppløsning på opp til 3200 x 1800 tilfredsstiller den de særeste skjermentusiastene
 19. 1 like
  Rooolig. Eg mente det ikke. Eg lover. Var dog ett pent mål.
 20. 1 like
  Ok. Da begynner vi å snakke Fasit=kassagitar Nudlefjes=piano Slimda=bass MDF=trommer Multisyncz=trommer Cakenommy=nymphomanic groupie?
 21. 1 like
  De fleste jeg møter i online spill, om det så er RPG, FPS eller MOBA har den innstillingen om at de er de beste i hele spillet. Vel, kanskje ikke de beste, men de er definitivt millioner ganger bedre enn deg. Skulle du mot formodning klare å ta dem på et eller annet vis, er det enten lag, bug eller ubalanse i spillet. Jeg spiller LoL som mange andre, og det mest komiske jeg møter er det som taper 5-0, også begynner de med "Noob champ". Er åpenbart at mange ikke tåler å tape (Særlig i LoL, de vier jo tross alt 35-40 min på et game), mot f.eks Call of Duty, der går ting mye fortere, og tapet føles ikke så tungt. Heldigvis er jeg gammel nok til å ikke bry meg om folk som skriver ting som "Omg, get cancer" "Your mom sucks dick" ect. Vi er 3-4 stykker som pleier å spille sammen, og vi er fra 26 til 31 år (Jeg vil anta godt voksne i LoL samfunnet), vi tåler å tape, men etter to tap så blir det stille på skype til oss også, det er faktisk ikke så morsomt. Men vi er modne nok til å ikke bli en såkalt toxic spiller selv om. Kanskje hadde du noen på laget ditt forrige runde som brukte brorparten av tiden som borte fra PCen sin, eller kanskje var en på laget ditt forrige game en real drittsekk, også får dette ringvirkninger. Skjønner godt at folk ofte blir hissige i spill, det tror jeg vi alle blir. Bare noen av oss er fornuftige nok til å holde kjeft
 22. 1 like
  Teknisk sett krever det Quicktime versjonen som kom med Snow Leopard. De har slutta å utvikle Quicktime for Windows, så den har ikke whatever streaming løsning de bruker. De fleste som bryr seg nok til å se presentasjonen live har vel et eple produkt uannsett.
 23. 1 like
  Sjekket via PC Companion ? EDIT: Ah..kanskje jeg bør lese nedover neste gang.
 24. 1 like
  Snapchat venter visst på Windows Phone 8.1 fordi nåværende versjoner inkl. GDR3 ikke støtter varsling av screenshot.
 25. 1 like
  Du må nok ikke generalisere sånn. Jeg har spilt en god del online-spill opp gjennom årene, for å si det mildt, og de kan definitivt lett deles inn i to grupper: Kompetitive og 'casual', i mangel på et godt norsk ord i farten. Casuals er for eksempel MMORPGer og sånt. Disse går ut på å utforske verden, sloss mot fiender, gå opp i level og stort sett bare ha det moro. De aller fleste jeg har møtt her har vært trivelige folk, selv om det selvsagt er en del unntak. Kompetitive spill er blandt annet Counter Strike, Battlefield og hele MOBA-sjangeren siden Demigod (som faktisk var ett av de første og hadde en single-player kampanje, til tross for at mange jeg har snakket med i dag sier single-player i MOBAs ikke er mulig. WTF?) Disse spillene er utelukkende basert på hvor flink spilleren er, og vi spiller alltid mot andre spillere. Det gjør at at alltid er om å være best, enten du sloss mot noen eller med noen. Har du lagkamerater og gjør det dårlig vil de lide, derfor blir de sinte. Spiller du mot noen og taper vil de ofte bli arrogante og komme med en hel drøss trash talk. Taper de, derimot, kan de ofte ta trash talk til helt nye dimensjoner. Selv drapstrussler har forekommet i enkelte tilfeller. Neppe seriøst ment, men likevel. Men det mange glemmer er at dette slettes ikke er noe nytt. Hvor mange av dere har spilt et lagspill utenom på dataen? Ta fotball, for eksempel. Barneskolen jeg gikk på hadde en liten fotballbane, og den ble flittig brukt at 'eliten'. Jeg prøvde meg selvsagt der en gang i blandt, men resultatet var alltid det samme. Jeg var ikke god nok, dermed fikk jeg en solid dose kjeft av folk på begge lagene. Gymtimene var like ille helt frem til gymnaset, og selv da enkelte ganger. Er man ikke flink nok for eliten får man kjeft. Selv i voksen alder har jeg prøvd meg i diverse lagsporter, men dessverre har ingenting utviklet seg siden barneskolen: Eliten gjør hva faen de vil og prøver å spillene alene, mens vi andre blir stående som noen idioter og ikke aner hvorfor vi befinner oss på banen i første omgang fremfor å sitte foran dataen med venner. tl;rd: Fenomenet er slettes ikke noe nytt, men har dessverre eksistert lenge før det i det hele tatt fantes datamaskiner. Når det er konkurranse må man henge med, eller tåle å få kjeft av eliten.
 26. 1 like
  Word - hvem bestemte at det skulle bli in?! Motemafiaen er en gjeng med troll, det har jeg alltid vært sikker på. Sikkerheten min ble til skråsikkerhet nettopp, da de bestemte at truse på menn er nå in igjen.
 27. 1 like
  Har du sjekket via PCC? Kjøpte telefonen i går, og fant ingen oppdateringer OTA. Når jeg plugget den i PCen så kom den umiddelbart. Foreløpig imponert av telefonen, selv om jeg har hatt liten tid til å utforske den
 28. 1 like
  Man kan helt fint begge være ansvarlig for hele beløpet overfor banken, men være ansvarlig etter en annen brøkfordeling seg i mellom. Ved 50/50 er begge ansvarlig for hele beløp, men med en avtalt brøk låntakerne i mellom som er banken uvedkommede. Det stiller seg ikke annerledes om den ene er ansvarlig for vesentlig mer av lånet enn 50%.
 29. 1 like
  Den tyska avisa som har gått ut med dette har fått en Debug-maskin, så dette stemmer garantert! EDIT: The Witness ser forresten fantastisk ut! Gleder meg. http://the-witness.net/news/wp-content/uploads/2013/09/rocksImg-07.jpg http://the-witness.net/news/wp-content/uploads/2013/09/rocksImg-13.jpg http://the-witness.net/news/wp-content/uploads/2013/09/rocksImg-18.jpg http://the-witness.net/news/wp-content/uploads/2013/08/shot_2013.08.05__time_12_14_n01.png
 30. 1 like
  Visst du hadde brukt W8 over tid, istedet for å framstå som en inkompetent tulling som uttaler deg om hver eneste W8 artikkel. Basert på hva du tror, så ville du skjønnt at ModernUi ikke er nødvendig å bruke visst man ikke ønsker det, og at OS'et er mer effektivt generelt med kortere "veg" imellom hvert valg. Ergo man "får jobben gjort" raskere og enklere med W8. Det er umulig å ta deg seriøst.
 31. 1 like
  Skjønner ikke at de velger å lage wii mini fremfor den originale utgaven, og skjønner heller ikke at de droppet Gamecube støtten på de senere utgavene. Bare det å kunne spille Gamecube spill fullverdig var en av grunnene til at jeg kjøpte wii i 2006, spill mer gc spill enn wii spill på den
 32. 1 like
  Meh. Inntil jeg kan velge vekk Metro og Windows Store, så holder jeg meg til W7.
 33. 1 like
  Nokia har hatt slike lenge før Sony (Ericsson) hadde lignende. Her er for øyeblikket nyeste utgave i serien: http://www.nokia.com/no-no/tilbehor/tilbehor/bh-111/
 34. 1 like
  Jeg er enig i at mye av filmindustrien er pil råtten. Det jeg deriomot ikk er enig i er å ikke støtte gode initiativ som hbo sitt, netflix og viaplay. Du får faktisk alt HBO produserer med en gang. Det er heller ikke netflix sin feil at tilbyderne nøler, men vi ser jo at jo mer makt strømningstjenestene får, jo mer tvinger de bransjen i kne. Er forsåvidt enig i at man burde kunne se en film uten alt for mange billige reklametriks, men problemet blir da at vi forbrukere må betale mer for innhold. Jeg regner med at du ikke hentyder til Iluminati, frimurere og slike søkte konspirasjonsteorier. Hvordan skal jeg ubevist ved å se lady gaga danse, bestemme meg for at jordens befolkning skal vaksineres slik at vi føder færre barn Iluminati, frimurere Er ingen konspirasjonsteori. Det er fakta. Desverre du som er litt lite opplyst..
 35. 1 like
 36. 1 like
  Nå gleder jeg meg som en unge på at kommentarene skal skyte i været. Faen ta det, faen ta deg, faen ta meg osv osv... Hahaha dette blir gøy
 37. 1 like
 38. 1 like
  Om du ikke har tid til å legge et lite hint om at du har moderert, så bør du la være å moderer, med samme begrunnelse for at du ikke har tid. Logge av og ta deg av familien din. Der finnes helt sikkert flere moderatorer som kan ta seg av det frivillige arbeidet.
 39. 1 like
  Igjen forutsetter du at de som arbeider ikke hadde gjort det uansett, og at de som bruker penger ikke hadde brukt det på noe annet. Det er slett ikke sikkert. Atw
 40. 1 like
  Coulombs lov gjelder faktisk bare elektriske ladninger, ikke mennesker. Det som er faktum er at like mennesker har en tendens til å tiltrekke hverandre. Eller, man kan også snu på det og si at mennesker med ulik personlighet lettere faller fra hverandre. Nå har det jo seg også sånn at ekstroverte mennesker er flinkere til å oppsøke sosiale situasjoner, så de vil oppleve masse mer sosial interaksjon med flere mennesker enn en introvert. I tillegg vil ekstroverte mennesker kanskje på gruppenivå ha bedre trening i å forholde seg til mennesker på denne (kanskje overfladiske) måten. Derfor er ekstroverte personer "sosiale vinnere". Til slutt blir det for enkelt å dele mennesker opp i "introvert" og "ekstrovert". Vi mennesker har utrolig mange måter å være forskjellige på.
 41. 1 like
  For en drøy time siden overhørte jeg følgende på pub: To jenter kommer inn og går rett til baren og spør bartender "hvor er andre etasje?" Bartender svarer i fullt alvor uten å tenke seg om, at "det er oppe"...
 42. 1 like
  Ikke bakoverkompatibilitet med gamle ratt. Hva er greia med Microsoft for tiden?
 43. 1 like
  Befolkningstettheten i Sveits er ca 185 innbyggere pr km^2 Befolkningstetteheten i Norge er ca 13 innbyggere pr km^2 Så da er det kanskje litt billigere å legge nettverkskabler i Sveits?
 44. 1 like
  Yo. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik ostehøvel som på bildet? Metallet har løsnet fra skaftet, så jeg trenger ny. Viktig: Den har riller og skjærer tynne skiver, mens den glir gjennom osten lett som bare det. Helst nettbutikk!
 45. 1 like
  Jens, greit nok at Erna vant, men er ikke dette en litt barnslig måte å få utløp for frustrasjonen på ?
 46. 1 like
  Vel, det var kanskje upresist av meg denne gangen. Det jeg mener er at jeg aldri har kjørt et 24p-signal inn på TV'en min. Hva det originale materialet har hatt av framerate jeg ikke sikker på. Hadde jeg vært en filmentusiast hadde jeg vel vært veldig opptatt av det, men ettersom jeg bare er en vanlig kravstor bruker, synes jeg det viktigste er at bildet er naturlig og behagelig, og gir egentlig litt blanke i hva slags formater som ligger bak. Jeg vet at jeg pleier å kjøre 60Hz fra PC til TV. Det fungerer veldig bra. Jeg ser ikke hvordan jeg taper så mye på å ikke kjøre 24p og alt som vises fra PC'en er av god kvalitet, enten det er spill, netflix, videoer e.l. Du har sagt at en TV uten 24p-modus har et problem med bildekvaliteten, så hvordan skal jeg tolke det annerledes? Fint, la oss se på disse i tur og orden. Entusiaster... La meg spørre deg: Vil du kalle alle som er over snittet opptatt av bildekvalitet for entusiaster? Grunnen til at jeg spør er at du bruker dette som argument mot Panasonic G10 som er en TV som aldeles ikke er myntet på entusiaster. De vil allikevel gi deg den gode bildekvaliteten uten fokus på entusiast-features. Denne påstanden har jeg svart på. Det du sier her er at blandt 50% (eller 49.999%) av TV-kjøpere, altså de 50% som er mer opptatt av god bildekvalitet enn gjennomsnittet, er det ytterst få som bare ser TV-sendinger (eller aldri har behov for 24p på TV'en). Så kommer du med entusiaster i neste setning. Setter du likhetstegn mellom "mer opptatt av god bildekvalitet enn snittet" og "entusiast"? Jeg tror igjen du gjør en feil når du sidestiller "entusiast" og "en som er opptatt av god bildekvalitet". Jeg er absolutt ingen filmentusiast, men jeg setter stor pris på gode, riktige farger på en TV. Jeg bryr meg ikke altfor mye om frameraten på signalet er 100% riktig i forhold til frameraten på originalmaterialet. 24p og 30p er begge uansett altfor lite etter min mening. Jeg kjører 60p til TV'en både fra PS3 og PC, da får man mindre problemer med skalering enn man får hvis man kjører 30p inn. Du snakker om en tildels konservativ standard 24p som en slags alpha-omega hva bildekvalitet angår. Bildekvalitet i spill er faktisk også bildekvalitet. Bildekvalitet på TV-serier i 480p er også bildekvalitet. Det fantes bildekvalitet før HD kom, og som Tiltman kom inn på, jeg tar gjerne en DVD med dybde og naturlige farger på en Panasonic fremfor enn en 1080/24 Blu-Ray med platt bilde og kunstige farger. Tall og spesifikasjoner er ikke alt. Du er nok litt for kategorisk når du sidestiller "bildekvalitet" og "fullhd 24p film riktig skalert". Det finnes mye imellom.
 47. 1 like
  Det må da være helt greit for hardware å kreve at du ser reklamen når du leser artikkelen. Det er tross alt dette de tjener penger på. Tror du de driver med veldedighet?
 48. 1 like
  Hvor finner/fant du sjelen, "frza"? Jeg finner den ikke noe sted som helst
 49. 1 like
  Det er da ingen nyhet at politiet i Bergen er noen forpulte drittsekker som gjør som de lyster. De driver jo klappjakt på syklister også. Hvorfor kan vi ikke privatisere politiet? Hvorfor? Statlig politi har jo ingen fordeler for noen, dersom du ikke er hardbarka kriminell, gir faen, og sloss tilbake, gjerne med våpen, og blir belønnet med hotellferie.
 50. 1 like
  Gull er i stor grad basert på MLM. Hvem tror faktisk på en ny gullstandard, evt. gull som dominerende valuta? Om det er realistisk, kan jeg være enig med deg. Dessverre vil ikke det skje og hele opplegget er preget av propaganda og MLM av de som har valgt å spare i fysisk gull og gullaksjer. De vil jo selvfølgelig at flere skal være med og øke prisene. Tenk litt over det; hvilken nytte har egentlig gull bortsett til "pynt"? Veldig lite. Andre råvarer som olje er for eksempel nyttig av åpenbare grunner. Sølv er verdens beste strømleder, i tillegg til å bli benyttet i solceller, batterier, omtrent alle elektriske ting du eier, speil og glass grunnet refleksjonsevnen og medisiner på grunn av de antibakterielle egenskapene. Skal du først tenke tusenvis av år frem i tid så er sølv en større mangelvare enn gull. Eiendom er i likhet med olje, gull og sølv en begrenset ressurs og tusenvis av år frem i tid sannsynligvis en god investering fordi mennesker alltid vil trenger plass. Jeg sier ikke at det dumt av deg og at du ikke vil kunne tjene på det, men ikke invester hele formuen din i gull, for det er ikke så sikkert som du er lurt til å tro. Rundt 1980 sank prisen på gull over 40% (etter en voldsom stigning i tre-fire år) og det tok nesten 30 år før prisen kom dit den var igjen (inflasjonsjustert). Deretter har den fortsatt å stige, men stagnert og variert noe de siste årene. Mine sparepenger er plassert 60% i aksjemarkedet, 10% i valuta og råvarer (valuta: spekulasjon og hobby, ikke anbefalt som sparing) og 30% i bank. Jeg eier ikke eiendom og ser ikke på det som en investering, men mye vil etter hvert havne der og. Spre risikoen.
×
×
 • Create New...